Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
December 10, 2004 at 9:23 am #53480
crys41
MemberDin pacate, Dan Petrescu are dreptate! Cand nu esti platit de atata timp si ti se reproseaza unele lucruri vizavi de jocul echipei cand ea face un tur destul de bun, incepi sa te gandesti la demisie la modul foarte serios. Sa-l intelegem, nu e el de vina ci Siman 👿 In ritmul asta vor pleca toti antrenorii de copii si juniori ramasi inca iar antrenorii echipei mari care vor veni nu vor avea deloc stabilitate la echipa. Cand oare ne lasa Siman?
Cine l-ar putea pistona sa se retraga de la SPORTUL?December 10, 2004 at 11:52 am #53481dragos
Memberplecarea lu’ dan reprezinta “BOMBA” de care NU AVEAM NEVOIE IN PAUZA
COMPETITIONALA……..da’, noi suntem obisnuiti cu TACTICILE LU’ SILE….chiar ma gandeam zilele astea, ca este unul din putini ani in care antrenorul nostru nu isi da demisia dupa tur…..mai bine nu ma gandeam.
este REVOLTATOR, fratilor!!!!!SIMANEEEE, LASA-NEEEE !!! LASA-NEEEEE !!!! RUSINE, RUSINE, RUSINE SA ITI FIE !!!!!
danezul chiar a facut treaba la noi STIMA SI RESPECT pentru EL, iar kanducatorul (ukraina) nostru NU VREA sa plateasca amaratele alea de salarii……in scurt timp vor pleca TOTI ANGAJATII CLUBULUI !!!!
December 10, 2004 at 1:05 pm #53482dragos
Memberaseara, cand am vorbit cu mazilu, el nu stia nimic despre demisie……
December 10, 2004 at 1:13 pm #53483cameliu
MemberPlecarea ar fi totusi precipitata! Inca ceva zile ar fi putut astepta.
Sau ar fi putut sa-i dea un termen limita lui Siman.
Acum l-as intelege ca pleaca. Da’ acu exact un an de ce a plecat???Siman l-a primit totusi inapoi…
Sa nu credeti ca-i iau apararea lui Siman! Insa si Petrescu s-a precipitat…
December 10, 2004 at 2:41 pm #53484ion
MemberNu gasesc epitet pt siman!Chiar l-am vazut ieri la Tv surizind si luindu-l la misto pe Dan Petrescu desi el era cel care trebuia sa fie luat la misto de noi cu oo si injuraturi specifice unor astfel de situatii!
Aceasta fiinta este nesimtit sadea si nu pot sa-mi doresc un cadou mai mare decit sa-l vad plecat de la Sportu ,chiar daca asta va insemna ca vom ajunge in D.Eu m-am saturat de compromisuri si minarii.Va spun f clar ca banuiesc unii jucatori de non combat instigati de Siman pt a -l face pe Danez sa renunte.In cazul in care sportul ar fi avut locul 7 cel putin +semifinala cupei Siman ar fi trebuit sa plateasca o gramada de bani + nu prea putea sa dea drumul la adevaratul schelet al echipei Ciupe Lazar Balan Bucur…A mai facut o minarie specific lui si ma astept acum ca si in urma cu doi ani sa o retrogradeze pe Soprtu sau ATENTIE sa o vinda en gros pe Sportu pt a da tunul final catre un alt oras.
Imi pare rau pt Sportu si Dan !Siman e chiar lipsit de scrupule si are mult singe rece …Mare javra domnilor ,mare de tot!!!December 10, 2004 at 2:49 pm #53485ion
MemberO stire de ultima ora de la corespondentul nostru de pe canalul Kirlaskoe anunta (pe bune e stirea) ca siman i-a platit 25 mii techini lui Petrescu si acesta a revenit la Sportu .Stirea e adevarata a aparut pe site-ul Gazetei .Siman a luat-o peste bot si asta dovedeste ca are bani dar e un Hagi Tudose de prima clasa .In Africa cu el ,la maimute, acolo sa ajunga cit se mai joaca acest om cu focul ?
December 10, 2004 at 3:00 pm #53486cameliu
MemberIntradevar stirea pare reala… la fel de reala si ca cea de ieri…
Şiman l-a convins pe Dan Petrescu să rămînă
Vasile Şiman, finanţatorul Sportului, a reuşit astăzi să răspundă pozitiv ultimatumului enunţat de Dan Petrescu, plătindu-i antrenorului restanţa de 25.000 de dolari. Astfel, Dan Petrescu va rămîne antrenor la echipa din Regie, după ce ieri îi trimisese antrenorului demisia sa, astăzi lipsind de la antrenamentul de dimineaţă.December 10, 2004 at 3:01 pm #53487Ultras
MemberDesi, aseara, antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, isi prezentase oficial demisia, patronul Vasile Siman a reusit astazi sa-l convinga sa ramina pe banca tehnica a “studentilor” bucuresteni. Siman a virat pe loc in contul “Bursucullui” suma de 24.000 de dolari si i-a promis ca va aduce patru jucatori noi la echipa, iar la inceputul saptaminii viitoare va achita integral restantele financiare catre antrenorii secunzi si jucatori. “M-am intilnit cu Vasile Siman si in mare parte am rezolvat problema. Dansul mi-a dat asigurari ca imi voi primi banii”, a declarat Dan Petrescu.
December 10, 2004 at 3:08 pm #53488lucian
MemberPRO SPORT:
Desi, aseara, antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, isi prezentase oficial demisia, patronul Vasile Siman a reusit astazi sa-l convinga sa ramina pe banca tehnica a “studentilor” bucuresteni. Siman a virat pe loc in contul “Bursucullui” suma de 24.000 de dolari si i-a promis ca va aduce patru jucatori noi la echipa, iar la inceputul saptaminii viitoare va achita integral restantele financiare catre antrenorii secunzi si jucatori. “M-am intilnit cu Vasile Siman si in mare parte am rezolvat problema. Dansul mi-a dat asigurari ca imi voi primi banii”, a declarat Dan Petrescu. florin.saiu@prosport.roGAZETA DA CU 1000 DE COCO MAI MULT:
Şiman l-a convins pe Dan Petrescu să rămînăVasile Şiman, finanţatorul Sportului, a reuşit astăzi să răspundă pozitiv ultimatumului enunţat de Dan Petrescu, plătindu-i antrenorului restanţa de 25.000 de dolari. Astfel, Dan Petrescu va rămîne antrenor la echipa din Regie, după ce ieri îi trimisese antrenorului demisia sa, astăzi lipsind de la antrenamentul de dimineaţă.
ORICUM AR FI, BINE CA S-A REZOLVAT…. CUM SPER SA SE REZOLVE SI CU RESTANTELE FATA DE JUCATORI (APROPO, O FI CONDITIONAT DAN RAMANEREA DE ACHITAREA RESTANTELOR SI FATA DE JUCATORI?) … CA, VORBA AIA… IMI PARE CA SIMAN ARE MALAIUL, DACA A VIRAT PE LOC SUMA ASTA IN CONTUL BURSUCULUI
December 10, 2004 at 3:16 pm #53489dragos
Membernu este bine, cand se rezolva lucrurile sub presiune….oare siman numai asa gaseste rezolvarea??????
ar fi trebuit sa se gaseasca solutii pe cale amiabila…….insa, cu cine????
December 10, 2004 at 5:17 pm #5349007Ex
KeymasterFratilor asa ceva eu nu am mai vazut. Zau!!!
La noi parca ar fi talcioc.
Dan isi prezinta demisia deoarece nu si-a primit banii de nu stiu cate luni iar Siman imediat ce vede ca a ramas fara antrenor ii vireaza banii in cont. Pai dece oare nu i-a dat banii lui Dan atunci cand trebuia ca sa nu se ajunga la meschinarii de genul asta?
Acum ma intreb daca Siman nu cumva ARE toti banii necesari pentru jucatori si antrenori, dar din zgarcenie, rautate, sau mai stiu eu din ce motive nu vrea sa le dea banii la timp. Pai zau, daca nu ar avea bani nu ar avea de unde sa dea $25000 intr-o zi, nu? Eu unul daca ar trebui sa imprumut (nu sa dau) $5000 intr-o zi nu as avea de unde.
In fine, bine ca s-a rezolvat problema, dar inca sunt circumspect in privinta viitorului acestei echipe. Consider ca problema s-a rezolvat pe moment. E un fel de carpeala la o problema mai mare. I-a dat banii lui Dan ca n-a avut incotro deoarece altfel Dar ar fi plecat, dar problemele majore inca mai sunt si sincer nu-l vad pe Siman rezolvandu-le prea curand; cel putin nu cu atitudinea pe care o are fata de club, fata de angajati, jucatori, antrenori, etc. De noi ce sa mai zic. Cred ca Siman nu da doi bani pe opiniile noastre.
December 12, 2004 at 2:34 pm #53491cameliu
MemberIoanitoaia sintetizeaza destul de bine situatia in editorialul gsp:
N-aş băga mîna în foc că Dan Petrescu va pleca de la Sportul. Cu toate că şi-a anunţat demisia, ar mai exista şanse, am înţeles chiar de la el, să revină asupra deciziei. Condiţia ar fi ca Vasile Şiman să achite salariile restante, inclusiv al tehnicianului menţionat, neplătit de 5 luni, dar şi, mai ales asta, să asigure stabilitatea lotului. Practic, menţinerea lui, în sensul în care, după ce i-a vîndut pe Irimia, Galamaz, Negru şi Diniţă pentru un milion de dolari, să nu procedeze la fel cu T. Bălan, C. Lazăr şi Bucur, curtaţi de numeroase cluburi.
Rezultă că mingea se află la Şiman, a cărui postură nu-i însă de invidiat: deşi doreşte să păstreze antrenorul şi jucătorii, n-are suficiente mijloace s-o facă. Nu c-ar fi zgîrcit ori ar căuta, scoţînd la vînzare încă un eşantion, să-şi umple buzunarele. Pur şi simplu, deoarece o divizionară A cu pretenţii consumă un milion de dolari în jumătate de sezon, Şiman nu dispune de atîţia bani cît să ţină singur o echipă în primul eşalon. Adevăr pe care, orgolios, nu-l va recunoaşte însă niciodată. Cu alte cuvinte, în ciuda unor intenţii frumoase şi a unor planuri utopice, patronul din “Regie” e neputincios. I-ar trebui un partener cu forţă financiară, sau măcar un sponsor generos, ca Sportul să continue în actuala formulă, numai că asemenea oameni se găsesc din ce în ce mai rar, ori deloc, în fotbalul nostru. De aceea, îndrăznind să afirm că, dacă l-a convins aseară pe Dan Petrescu să rămînă, Şiman nu va izbuti şi data viitoare. Următoarea demisie a Bursucului se va încadra în categoria celor dinainte anunţate.
Ovidiu Ioanitoaia
December 12, 2004 at 10:35 pm #53492cristiansportul
MemberIn mare masura are dreptate. Dar se pare ca nimeni nu este dispus sa ajute o echipa mica ca a noastra. Sportul nu e genul de echipa care sa ii confere unui investitor un capital de imagine pe care acestia si-l doresc. Daca esti investitor la o echipa mai importanta esti prezentat mult mai des in media. SIman cred ca apare de maxim 2-3 ori pe saptamana in presa, pe de alata parte jiji, netoiu si altii apar de 15-20 de ori la tv si in presa. Asa ca de ce s-ar ingramadii oamenii sa cotizeze la noi daca nu pot sa isi faca o publicitate buna.
December 13, 2004 at 8:00 am #53493Tavi
MemberProcente pentru Bursuc
Instabilitatea financiară din Regie l-a determinat pe Dan Petrescu să-şi ia măsuri de siguranţă. Surse din cadrul clubului au precizat că printre condiţiile impuse de antrenor patronului Vasile Şiman pentru a continua pe banca Sportului se regăseşte şi cedarea unor procente din eventualele vînzări de jucători. Această condiţie ar intra în vigoare doar dacă Şiman ar întîrzia din nou plăţile către tehnician.December 13, 2004 at 9:17 am #53494dragos
Memberdaca “bursucul” si-a asigurat procente de la siman din vanzarea jucatorilor, atunci poate fi un alt doilea conducator…….vicepresedinte si actionar, nu???? ce badea nu era si presedinte si antrenor?????
oricum, este UN TALCIOC TRAGICO-COMIC………
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.