Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
December 13, 2004 at 1:04 pm #53495
cameliu
MemberDan Petrescu ramane la Sportul
Antrenorul Dan Petrescu a declarat, luni, pe Aeroportul International Henri Coanda, ca a decis sa ramana la conducerea tehnica a formatiei Sportul Studentesc.
Petrescu a precizat ca patronul Vasile Siman i-a promis ca, pana la revenirea din vacanta, tot ceea ce a solicitat se va rezolva. “Siman s-a tinut de cuvant in tot ceea ce mi-a promis, doar ca in ultimul timp nu a mai putut, dar mi-a promis ca, pana ne intoarcem din vacanta, tot ce am cerut se va rezolva. Este clar ca Sportul trebuie sa vanda jucatori, ca sa reziste in Divizia A, dar sa nu vanda toata echipa, ci doar doi-trei. Daca au oferte cei mai buni jucatori, nu ai cum sa-i pastrezi”, a precizat Petrescu.
Antrenorul Dan Petrescu demisionase, joi, de la conducerea tehnica a formatiei Sportul Studentesc, fiind nemultumit ca nu a fost platit de mai multe luni. Vineri, Siman a anuntat ca Petrescu a revenit asupra deciziei.Data: 13-12-2004
December 13, 2004 at 1:48 pm #53496Radu Dobrin
Memberpai daca este asa de intelegator…de ce trebuie sa isi splele chilotii in public?????
December 13, 2004 at 4:55 pm #53497cristiansportul
MemberE bine ca a revenit totusi asupra deciziei sa speram ca jucatorii care vor pleca vor fi inlocuiti cu succes de ceilalti si obiectivul de ramanere in Divizia A sa fie indeplinit.
December 14, 2004 at 7:19 am #53498Tavi
MemberRevenit din Turcia, unde a fost invitatul lui Hagi la partida dintre Galatasaray şi Fenerbache (1-0), Dan Petrescu a condus ieri ultimul antrenament din acest an al “studenţilor”. “Rămîn la Sportul. Nu pot spune ce se va întîmpla în viitor. Poate o să mă vrea Real Madrid şi atunci ce pot să fac? Regret că am încurcat echipele care mă doreau. Ofertele lor erau mult mai bune din punct de vedere material, dar am ales să rămîn aici”, a declarat Petrescu.
Antrenorul Sportului a dezvăluit că pentru a continua în Regie “am pus nişte condiţii. În orice caz, nu am cerut să nu fie vînduţi jucători. Banii restanţi la fotbalişti vor fi achitaţi pînă pe 20 decembrie. Cînd am vrut să demisionez eram supărat şi pe cele trei înfrîngeri consecutive pe care le-am avut. Nu-mi place să pierd, sufăr mult. Am crezut atunci că atît poate Sportul şi nu pot realiza mai mult aici”.
Vrea 4 jucători din “B”
“Am perfectat un turneu de pregătire în Turcia pe perioada 20 ianuarie – 10 februarie. Acolo vom juca 5 partide amicale. După asta vom pleca în Cipru”, a declarat Dan Petrescu. Antrenorul “studenţilor” a mai spus că “în tur am monitorizat 25 de jucători din Divizia B şi vreau să cumpărăm patru dintre ei”
14 decembrie 2004
December 14, 2004 at 10:42 am #53499dragos
Membersa vedem ce jucatori vor veni……..
December 14, 2004 at 11:54 am #53500cristiansportul
MemberAm avea nevoie de un atacant si un mijlocas asta ca sa acopere plecarile lui GIgel si Balan care in mod sigur nu mai prind vara la noi in echipa.
December 22, 2004 at 6:16 pm #53501Giani
Member@dragos wrote:
daca “bursucul” si-a asigurat procente de la siman din vanzarea jucatorilor, atunci poate fi un alt doilea conducator…….vicepresedinte si actionar, nu???? ce badea nu era si presedinte si antrenor?????
oricum, este UN TALCIOC TRAGICO-COMIC………
Tata, lasa gafele!!!!!!!!!!!!!!! Nu il compara pe “Danez” cu “chirurgul” care l-a trimis in spital exact cand Nationala avea nevoie de el, la Coppa del Mondo din ’90. Avand in vedere conflictul dintre cei doi, intretinut de Badea cu simt de raspundere, orice comparatie nu poate fi decat jignitoare la adresa antrenorului nostru, asa ca te rog respectuos sa cauti alti termeni de comparatie.
December 22, 2004 at 6:40 pm #53502Giani
MemberVad ca pe aici e tacere, desi astazi antrenorul echipei noastre de suflet isi serbeaza cea de-a 37-a aniversare… La multi ani!, Dane, si iti dorim, toti suporterii Sportului Studentesc, sa resusesti ca antrenor asa cum ai reusit si ca antrenor. Sunt convins ca, poate, “Bursucul” nu va avea ocazia sa citeasca aceste urari, care cred ca pot fi extinse ca venind din prtea tuturor suporterilor Sportului Studentesc, dar cineva cu care comunica direct (poate Lazar) ii va transmite urarile noastre de bine. Inca o data “La multi ani!”, sarbatori fericite si un nou an plin de realizari si succese, atat in plan personal cat si ca antrenor.
December 22, 2004 at 7:43 pm #53503crys41
MemberLa multi ani nea Dane!
Iti multumim pentru ceea ce faci pt echipa si sa-ti dea D-zeu multa sanatate si putere de munca!December 22, 2004 at 7:53 pm #53504cameliu
MemberLa Multi Ani!
Si… multe succese cu Sportul!!!!
December 23, 2004 at 12:00 am #53505petrescu_fan
MemberLa multi ani Dan! Iti doresc sa reusesti sa duci Sportul cat mai sus returul asta, dar mai important iti doresc sa reusesti sa pleci de aici intr-un campionat mai corect. De fapt sper sa reusesti sa antrenezi intr-o zi Chelsea si nationala fiindca asta iti doresti cel mai mult. Sunt sigura ca vei reusi si atunci o sa-i impresionezi pe toti. In rest multa sanatate si bucurii!
P.S Sper sa ti se indeplineasca visul sa iti deschizi un restaurant in centrul Londrei (it’s my favourite city too and my biggest dream is to get there) si cu siguranta daca am sa ajung vreodata in Londra o il vizitez.
” SUPER! SUPER DAN ! SUPER DAN PETRESCU ! “
(Chelsea supporters, Stamford Bridge, golden days)Cei care stiu ce inseamna fotbalul cu adevarat, profesionalismul si spiritul de fair play (englezii si unii romani printre care imi place sa cred ca ma numar) te vor respecta intotdeauna !!!
ENGLAND RULZ FOREVER IN MY HEART
December 23, 2004 at 2:05 am #53506ultrasro
MemberSanatate si Succese Profesionale multi ani de acum incolo pentru antrenorul Sportului, Forza Dane si sa fii iubit de cine doresti tu!
December 23, 2004 at 10:49 am #53507dragos
Member@Giani wrote:
@dragos wrote:
daca “bursucul” si-a asigurat procente de la siman din vanzarea jucatorilor, atunci poate fi un alt doilea conducator…….vicepresedinte si actionar, nu???? ce badea nu era si presedinte si antrenor?????
oricum, este UN TALCIOC TRAGICO-COMIC………
Tata, lasa gafele!!!!!!!!!!!!!!! Nu il compara pe “Danez” cu “chirurgul” care l-a trimis in spital exact cand Nationala avea nevoie de el, la Coppa del Mondo din ’90. Avand in vedere conflictul dintre cei doi, intretinut de Badea cu simt de raspundere, orice comparatie nu poate fi decat jignitoare la adresa antrenorului nostru, asa ca te rog respectuos sa cauti alti termeni de comparatie.
Giani, cred ca ai inteles gresit – eu am dat un exemplu la intamplare (nu este vorba de o aluzie si nicidecum o comparatie)………puteam sa aleg oricare alt antrenor cu procente la jucatori: olaroiu, andone etc.etc.
FII CALM – NU TE ENERVA INUTIL, IT’S CHRISTMAS TIME !!!!December 23, 2004 at 11:01 am #53508dragos
MemberLA MULTI ANI, DANE !!!
SANATATE SI CAT MAI MULTE REALIZARI PE TOATE PLANURILE !!
December 25, 2004 at 9:59 pm #53509cristiansportul
MemberLa multi ani !!! Multa sanatate si sper sa faci din Sportul ce a facut Alex Ferguson din Manchester United.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.