Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 5, 2005 at 11:06 am #53525
Ultras
MemberDan vrea sa isi faca iesirea in mod teatral. Din ce mi-au soptit niste pasarele ar avea o oferta de la Nottingham Forest si se mai gandeste daca o accepta sau nu. Mai ales ca aceasta echipa cu un palmares fantastic este deja retrogradata in a treia liga engleza. Nu stiu daca au bani sa-i cumpere pe Bucur, Balan, Lazar, Stancioiu etc pentru a putea forta la anul promovarea… 😈
May 5, 2005 at 4:10 pm #53526cristiansportul
MemberAuzisem si eu de o oferta din divizia a doua engleza. Speram sa fie de la Leeds United caci acolo e fostul boss de la Chelsea patron. Oricum ii doresc multa bafta daca va pleca prin insula.
May 5, 2005 at 4:43 pm #53527dragos
Memberdom’ne si in definitiv, daca vrea omul sa plece, poti sa te pui contra vointei lui ???????
la sportul, contractele antrenorilor sunt facute pentru a nu fi respectate, este mai mult un fel de “gentlemen agreement”, caci cine vrea pleaca cand i se scoala, fara regrete si lacrimi pe umar si probabil, pleaca cu promisiunea I’LL BE BACK, honey !!! sau HASTA LA VISTA, BABY !!!!……
in timp ce la alte cluburi, daca pleci frate, dai banii inapoi………May 6, 2005 at 7:54 am #53528ion
MemberAm citit in gazeta de azi ca Petrescu ar dori fuziunea Sportului cu Rm Vilcea si pentru ca echipa nu are suporteri…Este meritul lui in mare proportie ca Sportu e in A dar a face astfel de declaratii inseamna ca a incurcat vitaminele cu pastilele de somn…Nu sintem multi e adevarat dar cred ca e mai bine sa plece el singur la Vilcea sau unde o vrea el sa aiba suporteri …Ca la Rapid cind i-a avut s-a vazut ce bine i-a fost ! A uitat ce a patit …Noi daca nu injuram si-l respectam sintem putini si mirosim urit … Pacat de aceasta declaratie care ii arata totusi caracterul mijlociu ce-l poseda…La Sportu a gasit o casa ,o familie si acum o reneaga …Rusine Dle Petrescu !Du-te si mai
incearca si la altii si vei veni cu coada intre picioare tot la Sportu …May 6, 2005 at 1:59 pm #53529dragos
Memberin urma cu ceva timp MITICA DE LA LIGA se lauda ca doreste sa aduca in div.A pe Ramnicu-Valcea si sunt uluit sa aflu ca si bursucul isi doreste ceva legat de aceasta echipa provinciala……sa fie oare o simpla coincidenta sau mitica de la liga & bursucul au ceva IN COMUN ????????
ar fi urat din partea danezului sa se combine cu mitica………..restul cuvintelor sunt de prisos, caci Ion a spus BINE ceea ce a spus legat de danez…….
May 6, 2005 at 3:50 pm #53530Tavi
MemberLASATI OMU’ IN PACE CA A “GUSTAT” SI EL CEVA DE SARBATORI SI A SCAPAT-O LA NECAZ. HIC! PERREREEA MEA! 😆
Variante de nume pt echipa: Chimia de anul II sau Universitatea Rm. Valcea!
Dane! Prietenul tau Craciunescu nu e din Valcea
:
:
:
May 6, 2005 at 7:29 pm #53531Ultras
MemberComentariul lui Siman legat de o eventuala mutare la Valcea:”Nu ne intereseaza”
May 9, 2005 at 8:35 am #53532ion
MemberAr fi interesant daca Cazimir ar putea deschide un sondaj de opinie in rindul micii noastre comunitati visavis de ceea ce dorim mai mult: performanta sau raminerea doar in prima divizie cum s-o putea …
Asta in contextul in care in Gazeta de azi se scrie ca Petrescu va pleca la Cluj impreuna cu trioul Balan Bucur Lazar .De ce l-o fi uitat pe Mazilu ?Oare nu se poate acest “studiu” .Ar fi foarte incitant pt mine sa aflu ceea ce galeria doreste cu adevarat de la Sportu ca echipa de fotbal …May 9, 2005 at 12:51 pm #53533Radu Dobrin
MemberInteresanta intrebare. Nelu, asta poti sa faci si tu … un poll in loc de mesaj. (nu il pun eu ca sa te las pe tine sa alegi optiunile)
May 9, 2005 at 12:58 pm #53534ion
Member@Radu Dobrin wrote:
Interesanta intrebare. Nelu, asta poti sa faci si tu … un poll in loc de mesaj. (nu il pun eu ca sa te las pe tine sa alegi optiunile)
Ma tem ca daca nu voi avea suportul lui Caz sau al tau nu voi gasi ecou la acest sondaj care poate fi socotit soc pentru unii…
May 9, 2005 at 1:52 pm #53535dragos
Membereste clar pentru toti suporterii ca PERFORMANTA trebuie sa fie in poll position si eu sustin aceasta idee, pentru ca daca ai performanta ai si IMAGINE, posibili sponsori, iar jucatorilor le va creste cota, transferuri barosane etc.etc.
iar pentru a fi tacamul complet, conducerea + staff-ul tehnic trebuie sa fie in acelasi ton….dar oare este deajuns doar sa-ti doresti?????
cu siguranta, TOTUL se rezuma LA BANI si la INVESTITII…….May 9, 2005 at 5:17 pm #53536DAN VALER MOLDOVAN
MemberPresa incepe iar sa tzeasa povesti in jurul lui Sportul. Nu stiu ce sa zic. senzatia intretine ziarele. deci…sunt imun deja la zvonuri.
Cert este ca siman trebuie sase decida ce vrea sa faca. Desi e clar. daca avea intentii clare de performanta, ar fi alergat dupa sponsori, ar fi umblat la pr+ul echipei, ar fi facut tot ce se poate face, strategic vorbind, ca acest nobil deziderat, cel al performantei, sa fie cat mai plauzibil. dar acest lucru nu se intampla si, iertati+mi cinismul, nici nu se va intampla. Noi suferim langa o echipa care nu are nici o sansa de a ajunge sus. Noi sustinem sufleteste, si murim de inima, pentru o afacere, nu pentru performanta.Daca iesim pe locul 7, 8 sau 9 editia asta, este onorabil. 6 nu poate fi vorba pentru ca Poli este o echipa, trebuie sa o recunoastem, mai buna.
Mai vorbim.Haide Sportul! Hai odata!
May 10, 2005 at 11:11 am #53537dragos
Memberspeculatii legate de viitorul sportului stud. vor fi tot timpul, pentru ca nu avem un presedinte TARE, FERM PE POZITIE, care sa spuna deschis iesind in fata: fratilor, asta si cu asta se vor intampla, dar asteptam oferte concrete………sau asta si asta NU se vor intampla la sportul, pentru ca NOI NE DORIM O ECHIPA pentru primele locuri.
de la steaua sau rapid nu se fac speculatii?????? pentru ca, daca se aude ceva, imediat presedintele clubului reactioneaza imediat si le taie MACAROANA……..la noi se lasa loc de speculatii, pentru ca si TACEREA ESTE UN RASPUNS !!!!
May 10, 2005 at 2:38 pm #5353807Ex
Keymaster@ion wrote:
@Radu Dobrin wrote:
Interesanta intrebare. Nelu, asta poti sa faci si tu … un poll in loc de mesaj. (nu il pun eu ca sa te las pe tine sa alegi optiunile)
Ma tem ca daca nu voi avea suportul lui Caz sau al tau nu voi gasi ecou la acest sondaj care poate fi socotit soc pentru unii…
Toata lumea poate sa posteze orice atata timp cat nu se incalca regulile forumului.
May 11, 2005 at 11:16 am #53539dragos
Memberasteptam reactia “bursucului”…..
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.