Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 415 total)
  • Author

Ati citit articolul de pe prosport.ro? Cel cu psihologul si banii? mare dreptate, frate. e trist rau de tot. mi se rupe inima dar chiar asta+i realitatea.
    ce putem face oare?

Hai Sportule! Hai odata!

dragos
    Member

totul se rezuma la bani……pot fi si zece psihologi la echipa, daca prin stomacul si buzunarele jucatorilor bate vantul………

Ultras
    Member

Intr-adevar, totul se rezuma la bani! Dar in sensul dorintei de a castiga bani. Daca joci prost si fara tragere de inima nu e prost nimeni sa iti dea… si mai ales cand mai dai si cu un meci-doua de pamant…

PS. A se vedea si tupeul craiovenilor care cred ca au realizat cea mai mare performanta din istoria clubului si cer sa li se plateasca salariile. Baietzii cred ca se trezesc la fabrica, da’ si acolo se imputa rebuturile…

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Intr-adevar, totul se rezuma la bani! Dar in sensul dorintei de a castiga bani. Daca joci prost si fara tragere de inima nu e prost nimeni sa iti dea… si mai ales cand mai dai si cu un meci-doua de pamant…

PS. A se vedea si tupeul craiovenilor care cred ca au realizat cea mai mare performanta din istoria clubului si cer sa li se plateasca salariile. Baietzii cred ca se trezesc la fabrica, da’ si acolo se imputa rebuturile…

corect, corect…..

Tavi
    Member

Victor Piţurcă, a declarat că este logic că antrenorul Walter Zenga va pleca de la Steaua la finalul sezonului dacă patronul Gigi Becali l-a sunat să-l întrebe ce tehnician să aducă la echipa din Ghencea.
    “M-a sunat Gigi şi m-a întrebat de Dan Petrescu, de Lăcătuş, de Olăroiu şi că pe cine să pună. Eu nu l-am recomandat pe Lăcătuş. I-am spus să pună pe cine vrea, dar că Lăcătuş merită o şansă la Steaua.
    Este normal să vreau ca Lăcătuş să antreneze Steaua, doar am fost colegi atâta timp. De Zenga nu am discutat nimic, pe mine pur şi simplu m-a întrebat pe cine să pună. Nu mi-a zis nimic, dar, dacă m-a întrebat, e logic că Zenga o să plece, nu?”, a spus Piţurcă.
    Selecţionerului nu i s-a părut deosebit faptul că preşedintele executiv al clubului Steaua, Mihai Stoica, a bătut un suporter. “S-a dat o importanţă fantastică acestui fapt. Eu cred că în ziare ar fi trebuit ca azi să se vorbească mai mult de finala Cupei UEFA.
    Ceea ce s-a întâmplat la Steaua nu mi s-a părut nimic deosebit. S-a dat prea multă importanţă… 2-3 pagini cum s-a împăcat ăla cu ăla, cum s-a pupat ăla cu ăla, e prea mult”, a menţionat Piţurcă.

dragos
    Member

sa-l ia pe Lacatus si Dan sa continue la noi…..asta e pohta ce pohtesc….

cameliu
    Member

Cica pe Zenga l-au dat deja afara…
    Daca e asa, sper sa mearga Laca la ei si nu Dan…

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Cica pe Zenga l-au dat deja afara…
    Daca e asa, sper sa mearga Laca la ei si nu Dan…

Dan este al nostru, Laca e liber !!!!

cameliu
    Member

@dragos wrote:

Dan este al nostru, Laca e liber !!!!

Al nostru era si cind a mers la Rapid…

Tavi
    Member

Nu zic ca n-a facut treaba buna la Sportul dar daca vrea sa se duca la oier, sa se duca si pace buna!

dragos
    Member

@Tavi wrote:

Nu zic ca n-a facut treaba buna la Sportul dar daca vrea sa se duca la oier, sa se duca si pace buna!

beeheee, eu nu vreau.

Tavi
    Member

din punctul meu de vedere sa plece ca noi, suporterii tot nu contam pentru el

Ultras
    Member

Jiji spune ca Piti l-a sfatuit in felul urmator: “Daca vrei liniste il iei pe Lacatus, daca vrei performanta il iei pe Olaroiu sau pe Dan Petrescu”

Jiji: “Nu vreau liniste!”

Sa plece, ca se intoarce in retur… 😈

dragos
    Member

din pacate, toti antrenorii ne-au catalogat ca si inexistenti……dar noi suntem : PUTINI DAR ULTRAS !!!

razvanR
    Member

De ce mi-a fost frica n-am scapat: Dan Petrescu aproape sigur se va muta la Steaua.

Singura speranta ar ca Zenga sa-l sperie cu impresiile lui din Ghencea si astfel sa refuze oferta, dar asta e foarte putin probabil.

Poate vine Zenga la noi in locul lui Dan Petrescu dar si asta e greu de crezut.

Se pare ca ia trebuie sa cautam antrenor toata vara si sa-l stim abia cu o saptamana inainte de a incepe campionatul.

Oricum Dan Petrescu este la aceasta ora cel mai valoros antrenor roman, peste Lucescu, Boloni, Puiu, Piturca, Andone.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 415 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.