Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 20, 2005 at 11:43 am #53555
Tavi
Membersi eu sunt sigur ca pune botu’ dar nu ma deranjeaza sunt destui mai buni ca el … si vorba lui Costin “rezolva Vasile”.
May 20, 2005 at 12:51 pm #53556dragos
Memberdaca se va hotari sa plece, nu avem ce-i face…..dar oare siman va dormi linistit??????
May 23, 2005 at 4:31 pm #53557cameliu
Member„Hagi este principalul candidat
pentru funcţia de antrenor al Stelei”
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, este principalul candidat pentru a prelua, începând din sezonul viitor, conducerea tehnică a formaţiei din Bulevardul Ghenca. „I-am spus că deocamdată îl avem antrenor pe Dumitru Dumitriu, iar din vară, dacă va fi o discuţie despre postul de antrenor, primul pe listă este el şi după aceea este Dan Petrescu. Şi cu Dan Petrescu am vorbit şi i-am spus că primul este Gică”, a spus Becali. Referitor la faptul că antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Dan Petrescu, a declarat în Gazeta Sporturilor că visează să antreneze pe Steaua, Gigi Becali a afirmat: „Eu vă zic că acum avem antrenor, iar despre altul vorbim după ce se termină campionatul”.“Visez să antrenez Steaua”
Dan Petrescu spune că şi-ar dori să ajungă în Ghencea, dar nu va aştepta la infinit
Paul Muntenescu
– Domnule Petrescu, veniţi la Steaua din vară?
– Încă nu am fost sunat de nimeni. Nu vreau să fiu o soluţie de compromis, doresc ca oamenii din Ghencea să fie convinşi de mine înainte să mă întrebe. Dacă primesc o ofertă nu o să dau un răspuns imediat, întîi o să analizez. Oricum, deşi visez să antrenez Steaua, n-aş putea să aştept la infinit. Eu vreau să fac performanţă şi asta cred că am arătat pînă acum la Sportul. Dacă cei de la Steaua nu or să mă sune şi eu primesc între timp o ofertă avantajoasă din altă parte, o voi accepta.– Credeţi că domnul Şiman v-ar lăsa să plecaţi la Steaua?
– Cred că s-ar rezolva. Ne-am înţeles foarte bine pînă acum. Dacă ar fi aduşi la Sportul încă trei jucători, s-ar plăti salariile la timp şi nu ar pleca nimeni, aş fi nebun să nu rămîn aici. Dar acest lucru este aproape imposibil.May 23, 2005 at 7:30 pm #53558cristiansportul
MemberIn aceste conditii anul viitor va fi unul pe viata si pe moarte, si daca nea Vsile nu baga mana in pungulita cu doi bani, sigur ne vom intoarce in secunda division.
May 23, 2005 at 8:13 pm #53559Radu Dobrin
Memberhmm…da si nu…la anul, in mod normal, avem bistrita si bacaul de la bun inceput….
May 24, 2005 at 8:52 am #53560DAN VALER MOLDOVAN
MemberConditiile puse de Dan sunt ele insele imposibile in contextul actual. Cum sa nu plece nimeni? e imposibil. cum sa plateasca Siman salariile la timp? imposibil. Sa vina macar trei jucatori? hm…de la juniori poate…
Acum, in vara, e momentul adevarului… Vrea Siman sau nu performanta…
May 24, 2005 at 10:42 am #5356107Ex
KeymasterNu vad dece va impacientati ca Siman performanta nu vrea. De plecat poate nu vor pleca 3-4 dar 1-2 pleaca sigur. Dan Petrescu daca e chemat la Steaua pleaca sigur si atunci sa vedem ce va face Siman.
May 24, 2005 at 12:04 pm #53562dragos
Membersile va accepta in parte conditiile danezului, adica: sa aduca ceva jucatori (dar, in mod sigur nu 3-4, ci 1 maxim 2); ii va spune ca problema banilor va disparea, iar de plecat va fi doar 1 maxim 2……..si asa danezul se va gandi (va cere timp).
daca intre timp apare o alta oferta tentanta pentru el, ne va spune PA!!!!May 24, 2005 at 7:11 pm #53563petrescu_fan
MemberStie cineva cand sunt antrenamente in Regie, la ce ora si in ce zi/le ? E deschis “marelui public” nu? Si as putea cere un autograf
PLs help out…
SUPER! SUPER DAN! SUPER DAN PETRESCU! (STAMFORD BRIDGE)GO BLUES!!!! PREMIERSHIP CHAMPS 2005
May 24, 2005 at 7:17 pm #53564ultrasro
MemberMaine, miercuri 25.05.2005, la ora 10 banuiesc ca au antrenament in Regie cu conditia sa ploua iar in disperare. Iar autograf de la Dan Petrescu poti lua cu siguranta daca se tine antrenamentul.
May 25, 2005 at 11:01 am #53565petrescu_fan
Member10x pt info si asigurarea k o sa iau autograf
dar saptamana viitoare stii cumva cand au antrenament sau dak au in fiecare zi blabla ore chestii dastea PLS PLS
Multumesc mult oricum
SUPER! SUPER DAN! SUPER DAN PETRESCU (STAMFORD BRIDGE)GO BLUES!!! PREMIERSHIP CHAMPS 2005
May 25, 2005 at 10:12 pm #53566cristiansportul
MemberDaca Hagi printr-o problema nu ajunge la Steaua, atunci oierul jiji sigur il va lua pe Dan. Chiar as vrea sa vad pe cine mai convinge Siman sa ne preia daca pleaca Dan Petrescu.
May 25, 2005 at 10:21 pm #53567cameliu
Member@cristiansportul wrote:
Daca Hagi printr-o problema nu ajunge la Steaua, atunci oierul jiji sigur il va lua pe Dan. Chiar as vrea sa vad pe cine mai convinge Siman sa ne preia daca pleaca Dan Petrescu.
Dan poate pleca, dupa maxim 10 etape va fi demis!
May 25, 2005 at 10:26 pm #53568cristiansportul
MemberS-ar putea sa ai dreptate. Ca la nea jiji la stana azi esti mare jucator, maine nu mai ai valoare de Steaua.
May 25, 2005 at 10:49 pm #53569Blue Eyes
MemberDan Petrescu este super ?
….Stamford Bridge ?? 🙄 …am nevoie de niste apa …….
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.