Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 5 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 23, 2005 at 9:54 am #53615
cameliu
MemberOnlinesport:
Bursucu mai sta un sezon
Dupa mai multe discutii cu patronul Vasile Siman, antrenorul Dan Petrescu a renuntat la ideea despartirii de Sportul si i-a anuntat pe fotbalisti ca va continua cel putin inca un sezon.
In alta ordine de idei, jucatorii se vor reuni pe 30 iunie si vor efectua un stagiu montan la Brasov, urmat de un turneu de pregatire in strainatate, cel mai probabil in Turcia
June 23, 2005 at 12:04 pm #53616dragos
MemberDANE, NU UITA
ANU’ ASTA VREM CUPA !!!!!DANE, NU UITA
ANU’ ASTA VREM CUPA !!!!!June 23, 2005 at 7:20 pm #53617Ultras
MemberPetrescu: „Nu eram pregătit să antrenez Steaua”
Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Dan Petrescu, a declarat astăzi, pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, înainte de plecarea spre Saint Tropez, unde va participa la un turneu de fotbal pe plajă, că nu era pregătit să preia conducerea tehnică a echipei Steaua. „Nu cred că sunt pregătit pentru Steaua, deoarece am avut o decepţie la Rapid. Poate m-am grăbit şi consider că Steaua trebuie să aibă un antrenor cu mai multă experienţă. Mai am nevoie 2-3 ani ca să ajung la o echipă mare. Acum mi-am dat seama, după ce am căpătat ceva experienţă: una e să fii antrenor, alta e să fii jucător. Vreau mai întâi să fiu pregătit să întâmpin dificultăţi cum sunt acum la Sportul şi dacă o să mă călesc la Sportul sau la echipe mai mici cred că îmi va fi mai uşor la o grupare mai mare“, a spus Petrescu. Tehnicianul formaţiei Sportul a precizat că din echipa României care va participa la turneul de fotbal pe plajă vor face parte Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Bogdan Lobonţ.June 24, 2005 at 9:33 am #53618dragos
MemberDan si-a oficializat relatia cu prietena sa si a plecat cu ea in turneul de fotbal pe plaja.
CASA DE PIATRA, DANE !!!June 27, 2005 at 12:21 pm #53619dragos
Membernationala “de aur” a ajuns in finala de la St.Tropez…….Danezul l-a certat pe Hagi si a jucat cu Lobont in aparare, iar Stelea portar…..
fotbalistii sunt “marcati” strict de sotiile lor aflate in tribuna !!!July 5, 2005 at 8:02 am #53620DAN VALER MOLDOVAN
MemberCe obiectiv are Dan pentru sezonul ce vine?
Haide Sportul! Hai odata!
July 5, 2005 at 11:30 am #53621dragos
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Ce obiectiv are Dan pentru sezonul ce vine?
in primul rand, daca va avea macar 2 oameni pe fiecare post, atunci, sigur, clasarea pe un loc fruntas……sile tre’ sa-l ajute cat se poate de mult.
July 15, 2005 at 3:21 pm #53622DAN VALER MOLDOVAN
MemberCe+i lipsa asta de informatii noi? Unde ne sunt antenele? Ovidiu?
August 15, 2005 at 8:43 pm #53623razvanR
MemberDe cand este Dan Petrescu antrenor in Divizia A la Sportul Studentesc, echipa a pierdut doar 2 din cele 12 meciuri jucate in afara Bucurestiului ! (la Galati si Timisoara)
Mai mult, in ultimile 3 sezoane, din 25 de meciuri de campiinat jucate in afara Bucurestiului am pierdut doar 3: Targoviste, Galati si Timisoara.
Nu vad cum putem pierde vineri la Petrosani. Trebuie sa razbunam infrangerea din 1998 din ultima etapa, cand Florentin Dumitru a ratat si un penalty iar Razvan Lucescu la pauza a ramas la televizor sa vada meciu Craiova-RAPID !!! In sezonul 97-98 ne-au batut la Petrosani cu 4-1 in prima etapa, eu am trecut chiar in noaptea dinaintea cu vagonul de dormit prin gara din Petrosani, in drum spre Retezat.
August 24, 2005 at 3:22 pm #53624dragos
Memberdaca echipa va avea rezultate pozitive, atunci danezul va continua fara nici o retinere si fara remuscari……tre’ sa recunoastem ca, in regie, se joaca fara presiunea rezultatelor si acest lucru poate fi un “atu” pentru toti antrenorii care au trecut pe-aici in evolutia lor cu dorinta de a forma o echipa competitiva…….aceasta liniste ii prieste bursucului, dar el trebuie sprijit de sile pentru a putea sa-si indeplineasca dorinta: clasarea pe primele locuri.
daca va avea la dispozitie tot ceea ce doreste, atunci danezul va deveni
“tatal” copiilor din regie, asa cum devenise andone, care pleca si MEREU se intorcea ACASA (in regie)…..deh, ando a fost un alt “tata” de regie !!!!
asa ca, Dane iti dorim sa ramai cat mai mult la noi, sa faci treaba BUNA si
sa ne aduci SATISFACTII MAJORE !!!September 6, 2005 at 8:47 am #53625dragos
Memberintr-o emisiune de stiri sportive, “danezul” era prezentat ca un “nostradamus” al fotbalului, adica pe timpul cand inca era jucator activ el ii spunea lui gica popescu inainte de meci care va fi scorul final….si chiar asa se intampla.
acum, de cand este in regie, le spune jucatorilor cum vor evolua si chiar cine va marca…….asa s-a intamplat la meciul cu vasluiul, cand i-a spus lui nae ca va marca.September 13, 2005 at 2:39 pm #53626dragos
Memberaseara la “nasul”, jiji becali dezvaluia faptul, ca atunci, cand l-a intrebat pe dan, daca ar vrea sa fie antrenorul stelei, acesta i-ar fi raspuns ca nu banii il intereseaza, ci doar implinirea visului sau: sa antreneze steaua.
tot jiji spunea, ca danezul i-a mai dezvaluit, ca doreste sa-si “formeze mana” la o echipa mica si apoi, sa faca saltul la o echipa mare (steaua, chelsea)….
sper sa ramana cat mai mult la noi si sa faca PERFORMANTA !!!September 14, 2005 at 12:12 pm #53627Zibling
Member(steaua, chelsea)….
sper sa ramana cat mai mult la noi si sa faca PERFORMANTA !!!Si eu sper asta, insa daka ar merge la Steaua dupa Sportul, dupa ce a inceput la FC National, ar insemna o involutzie…
Asadar, mai bine s-ar evidentzia k lumea aici si dupa aia sa mearga undeva in Anglia unde vad ca-l cam trage atza !
September 20, 2005 at 8:04 am #53628cameliu
Membergsp:
Petrescu pleacă în iarnă
După ce a fost atacat dur de Vasile Şiman la finalul meciul cu FC Naţional (0-1), antrenorul Dan Petrescu, le-a comunicat jucătorilor că este foarte posibil să părăsească echipa în iarnă. Jucătorii au susţinut punctul de vedere al lui Petrescu. “Ne pregătim de două săptămîni pe terenul ICAR, printre găini şi curci. Sîmbătă am fost la stadion şi terenul principal arăta ca o păşune”, a povestit unul dintre “studenţi”. / Remus Răureanu, George SurleacSeptember 20, 2005 at 9:30 am #53629dragos
Memberinevitabilul trebuia sa se produca, insa decizia a fost amanata doar de EVOLUTIA buna a echipei……..”bursucul” se afla in continuare in conflict cu sile si se pare ca vremea impacarii celor doi este FFFF. DEPARTE !!!
trebuie tras un semnal de alarma: “danezul” nu este primul si nici ultimul antrenor al sportului care sufera din cauza neimplicarii, necomunicarii, neintelegerii, si aceste NE, NE-uri pot continua la infinit, vis-a-vis de relatia cu sile……nu pot trage concluzii pripite, insa CEVA este putred in danemarca….
dom’ne, nu se poate ca toti sa fie nebuni si doar unul sanatos.pacat, pacat, pacat de munca depusa, efort, SPERANTE SI VISE !!!
alaturi de jucatori si noi, suporterii, am continuat sa visam FRUMOS si ar fi pacat ca acest vis sa se termine la iarna!!!! deh, visul unei nopti de iarna !! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.