Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
- This topic has 414 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
August 11, 2003 at 8:40 am #53360
ultrasro
MemberCredeam ca antreneaza pe Sportul! Sau se ocupa cu primirea lui Mutu in Anglia!
August 11, 2003 at 8:54 am #53361ultrasro
MemberCine ramane in lot si cine este imprumutat?
Am vazut ca Aurelian Dumitru joaca bine merci in divizia A la Poli AEK!
Se pare ca era prea slab pentru divizia B!!!
August 11, 2003 at 10:03 am #53362Tavi
Member@ultrasro wrote:
Credeam ca antreneaza pe Sportul! Sau se ocupa cu primirea lui Mutu in Anglia!
o avea cota parte?!
August 11, 2003 at 10:12 am #53363ion
MemberAugust 11, 2003 at 10:27 am #53364Tavi
Member@ion wrote:
@Tavi wrote:
@ultrasro wrote:
o avea cota parte?!
in nici un caz!
Stiti foarte bine ca obiectivul lui Siman in actuala editie de Divizie b este formarea lui Dan Petrescu ca antrenor asa ca timp de plimbare e destul …acum se poate spune ca Dan e profesionist … pe un salariu “profesionist” … daca i se ofera peste noapte ceva credeti ca nu pleaca? … mai ales de la englezi! Cat de profesionist va asteptati sa fie Dan pe 50000/an???
August 11, 2003 at 10:42 am #53365ion
Member@Tavi wrote:
@ion wrote:
@Tavi wrote:
@ultrasro wrote:
o avea cota parte?!
in nici un caz!
Stiti foarte bine ca obiectivul lui Siman in actuala editie de Divizie b este formarea lui Dan Petrescu ca antrenor asa ca timp de plimbare e destul …acum se poate spune ca Dan e profesionist … pe un salariu “profesionist” … daca i se ofera peste noapte ceva credeti ca nu pleaca? … mai ales de la englezi! Cat de profesionist va asteptati sa fie Dan pe 50000/an???
O veche vorba romaneasca de origine pakistanezo-pontica cu radacini in tinutul drag trac spune ca ,,,,,,,cum iti asterni asa dormi .Valabil pt Siman si pentru Petrescu.Sportul a avut meci cu Poiana .Probabil ca a antrenat Siman care ii va transmite lui Petrescu ce a observat la meci din telecabina .Se face o pregatire pisihologica a echipei pt campionat bazata pe constientizarea oamenilor ca la RATB (bagi biletul fara controlor sau paznic) adica jucati fara antrenor dar sa aveti simtul raspunderii devoltat.
August 11, 2003 at 12:42 pm #53366George Apostol
MemberOvidiu si eu stiu la fel de multe ca tine.
O sa vedem in prima etapa.
August 11, 2003 at 4:07 pm #53367Giani
Member@ultrasro wrote:
Lasa-l tata ca acum e inca in vacanta. Mai are 12 zile pana incepe “distractia” (si sper sa fie distractie).
Ce rau esti! nu are voie omu’ sa bea si el o bere scotiana in City cu fostii coechipieri?
August 11, 2003 at 4:33 pm #53368Giani
MemberPoate ca antrenor. Are la activ o Cupa a Cupelor, trei Cupe ale Angliei si o Cupa a Ligii engleze: in total 5 trofee care bat la scor de maidan cele 30 de campioblaturi secerist-ciocaniste castigate de aurolacii de langa cimitir sau de javrele din groapa de gunoi de langa militzie si Spitalul de Urgenta (sa cante muzica!)
August 11, 2003 at 6:24 pm #5336907Ex
Keymaster@ion wrote:
Sportul a avut meci cu Poiana .Probabil ca a antrenat Siman
Cand si unde s-a jucat amicalul asta si care a fost scorul? Stie cineva?
August 12, 2003 at 6:14 am #53370ion
Member@Giani wrote:
@ultrasro wrote:
Lasa-l tata ca acum e inca in vacanta. Mai are 12 zile pana incepe “distractia” (si sper sa fie distractie).
Ce rau esti! nu are voie omu’ sa bea si el o bere scotiana in City cu fostii coechipieri?
Sa bea ce vrea el dar sa nu faca misto de noi !Daca fac misto si cred ca sint tari ii vom trata ca atare!La Sportul ar trebui un finantator care sa tina cu adevarat cu sufletul la echipa…Nu sa o trateze ca pe o uzina !In fotbal pierzi si cistigi bani ,niciodata nu ai doar cistig!
September 8, 2003 at 7:42 am #53371cameliu
MemberLa Europa FM, cu Dan Petrescu despre meciul de la Copenhaga
Pentru a prefata meciul Danemarca-Romania de miercuri, si nu numai, Ovidiu Ioanitoaia il va avea invitat diseara, la Radio Europa FM, pe Dan Petrescu, antrenorul Sportului Studentesc. Cei dornici sa intre in legatura directa cu fostul reputat international vor tebui sa sune, incepind cu orele 22:20, la numarul de telefon 2010.509.September 9, 2003 at 5:18 am #53372Ultras
MemberCam terna emisiunea si asta din cauza lui Ionitoaia care a vorbit 70% din timp. Importanta pentru noi este declaratia lui Dan Petrescu. Acesta a spus ca obiectivul sau pentru acest sezon este promovarea in Divizia A si castigarea Cupei Romaniei. Iar pentru anul viitor, in cazul in care echipa promoveaza, este ocuparea unui loc in prima jumatate a clasamentului.
September 9, 2003 at 6:12 am #53373Tavi
Member@Ultras wrote:
Importanta pentru noi este declaratia lui Dan Petrescu. Acesta a spus ca obiectivul sau pentru acest sezon este promovarea in Divizia A si castigarea Cupei Romaniei. Iar pentru anul viitor, in cazul in care echipa promoveaza, este ocuparea unui loc in prima jumatate a clasamentului.
Da! Asta e! Bine Bursucu’! Asha o sa vina si lumea la stadion
September 9, 2003 at 7:51 am #53374dragos
Membereste bine ca “bursucul” nu si-a declinat intentiile cu care a preluat echipa !!
TOT INAINTE, DANE !!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.