Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 415 total)
  • Author
    Giani
    Member

@Ultras wrote:

Cam terna emisiunea si asta din cauza lui Ionitoaia care a vorbit 70% din timp. Importanta pentru noi este declaratia lui Dan Petrescu. Acesta a spus ca obiectivul sau pentru acest sezon este promovarea in Divizia A si castigarea Cupei Romaniei. Iar pentru anul viitor, in cazul in care echipa promoveaza, este ocuparea unui loc in prima jumatate a clasamentului.

Un obiectiv indraznet dar realizabil. Adica, o veste buna. Cu un pic de sansa, zic ca se poate. E bine ca “Bursucul” vrea sa faca performanta din prima incercare, macar asa poate ne-om mai inmulti in peluza si poate or aparea si niste sponsori seriosi la echipa.

Tavi
    Member

… de programul echipei stim ceva?!

“TWS” îl va trimite la Bucuresti pe cunoscutul reporter Daniel Prior, care va fi însotit de propria echipă de tehnicieni. Luni si marti, britanicii au programate interviuri cu gimnasta Andreea Răducan si recentii medaliati la CM de scrimă, după care se vor deplasa în tară, mai întîi la Piatra Neamt, pentru un reportaj cu Gheorghe Stefan, presedintele Ceahlăului, si apoi la Scornicesti, pentru un material despre starea sportului în fostul oras de suflet al lui Ceausescu. În fine, ziaristii englezi au programat, în weekend, interviuri cu seful arbitrilor, Ion Crăciunescu, cu Victor Piturcă si cu antrenorul Sportului, Dan Petrescu.

dragos
    Member

asteptam noutati.

Cainele
    Member

Un nou motiv de a face Dan Niculescu, uh pardon Petrescu fitze. 😉

adi
    Member

conform stirilor protv si romania 1, la aceasta ora au loc discutii la crowne plaza privind mentinerea lui rednic la rapid, discutii la care participa si dan petrescu…

razvanR
    Member

DA!

BOMBA!

Dan Petrescu este noul antrenor al echipei Rapid Bucuresti, Ioan Becali noul presedinte.

Dan Petrescu, cum a venit la Sportul Studentesc asa a si plecat. Desi este un foarte bun antrenor, nu este un profesionist desavarsit daca nu-si respecta contractul cu Sportul Studentesc.

razvanR
    Member

Pana nu demult eram un important izvor de jucatori si inca mai suntem: vezi Dinita (Steaua), Chihaia (Progesul), Ciubotariu (Rapid), Farmache (Farul), Paduret (Steaua).

Mai nou suntem si un nesecat izvor de antrenori: Balint (Echipa Nationala), Multescu (Astra), Andone (Dinamo), Dan Petrescu (Rapid).

Cred ca Balint va reveni acum ca antrenor in Regie !

razvanR
    Member

Becali este in direct la Romania 1

– a confirmat ca Galamaz s-a transferat definitiv si 100% la Rapid ieri
    – principalul obiectiv al lui Becali este aducerea lui Dan Petrescu antrenor la Rapid, si a declarat ca in proportie de 99% totul va fi rezolvat maine, Siman dandu-si si el acordul. SIngura problema este rezilierea contractului lui Rednic.

DECI,

E CLAR

razvanR
    Member

Balint este si el in direct si moderatorul ii spune ca s-a eliberat un loc la Sportul Studentesc.

vazandu-l in acelasi studio si pe Razvan Lucescu ma gandesc ca si el este o solutie foarte buna.

Parerea mea este ca viitorul antreenor va vi Balint sau Lucescu R. bineintelesc cu Cezarica secund.

ultrasro
    Member

Galamaz la Rapid inseamna Alin Ratiu titular la Sportul….. nu e rau….. poate sa se impuna…. :D

07Ex
    Keymaster

Ne intrand pe site de aproape o saptamana nu-mi vince sa cred ce multe mutari s-au facut. Petrescu la Rapid antrenor? Asta a fost confirmat in presa sau nu ca eu nu am vazut nicaieri nimic. Dar Galamaz, el a fost confirmat la Rapid?

razvanR
    Member

Ca de fiecare data in pauza competitionala trebuie sa gasim antrenor.

Sper, macar, ca pe Galamaz sa fi luat bani frumosi. Se pare ca nu este singurul de la Sportul care va pleca la Rapid. Ioan Becali a spus ca sunyt negocieri si cu alti jucatori (dar nu a precizat daca tot de la Sportul Studentesc sau nu).

razvanR
    Member

Ioan Becali este pe toate canalele si spune acelasi lucru.

Spune ca a discutat doar in ultimile 4 zile cu Dan Petrescu si cu Galamaz. Galamaz a semnat pe 5 ani.

Conditia pe care Becali a pus-o sa vina la Rapid a fost legata de aducerea lui Dan Petrescu ca antrenor.

Totul s-a petrecut extrem de rapid, toate negocierile an avut loc in ultimile 4 zile.

dragos
    Member

sper sa confirme la rapid, insa nu cred ca are sanse….acolo se joaca sub presiune.

noi, ca in fiecare pauza competitionala, tre’ sa cautam antrenor…..este un dute-vino mereu……nu se doreste performanta ci doar pepiniera de jucatori si, ma rog, … antrenori debutanti.
    sportul este CENUSAREASA TUTUROR – vin la ea cu vorbe dulci, o REGULEAZA si uita sa o ia de nevasta (ma rog, sa o promoveze in lume)..
    asta este…..insa, cel mai mare BOU este CONDUCATORUL CLUBULUI!!!
    dar, n-ai pretentii de la el ca asa este el!!!!

nasol este ca a plecat si Gala si cel care ii va lua locul, nu va fi “calit” precum gala……cand vom promova isi va spune cuvantul EXPERIENTA pe care unii jucatori tineri nu o au…..dar, acest aspect il vom mai discuta.

Ultras
    Member

Parerea mea ramane aceeasi: Dan Petrescu nu are stofa de antrenor!
    Cat despre transferul lui Galamaz cred ca Siman a luat bani frumosi (albi si negri) pentru ca altfel nu cred ca isi dadea atat de repede acordul!
    Macar acum sa plateasca jucatorii la timp. Nu poate sa mai spuna ca nu are bani. Cel putin pana in vara.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 415 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.