Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 415 total)
  • Author
    crys41
    Member

@Blue Eyes wrote:

apropo de fotbalul in regres…cred ca si Sportul vaintra in REGRES daca pleaca Dan Petrescu…eventual la achipa nationala… 😥

Asa cred si eu. Sa nu uitam ce a facut in turul trecut de campionat in B: neinvinsi si cu (parca) 2 goluri luate! Asta ca sa nu mai spun ca avem un tur de campionat acum deloc rau, doar 13 goluri primite, in conditiile in care in ultimele editii de campionat eram la retrogradare mai mereu.
    Il respect si ii doresc sa ajunga mare antrenor si sa nu uite peste ani ca a trecut candva pe la Sportul.

dragos
    Member

intr-adevar, danezul FACE TREABA EXCELENTA, dar si JUCATORII SE INTELEG FF. BINE CU MISTER!!!!!!

ion
    Member

@dragos wrote:

intr-adevar, danezul FACE TREABA EXCELENTA, dar si JUCATORII SE INTELEG FF. BINE CU MISTER!!!!!!

Eu deja ma gindesc cu groaza ca Petrescu sigur va fi ofertat cel tirziu din vara …Daca el va pleca spiritul de lupta si dorinta de reusita si victorie va scadea considerabil…Combinat cu probabil subtirimea lotului de atunci =posibil reeditarea unui mic cosmar …

dragos
    Member

Dan Petrescu isi serbeaza ziua de nastere…..LA MULTI ANI DANE !!!

SA FII SANATOS SI SA FACI DIN SPORTUL O ECHIPA DE TOP !!!!
    stim ca poti si tre’ sa reusesti !!!! SUCCESS !!!

HAIDE DANE, HAIDE DANE, HAIDEEEEE !!!!
    DAN PETRESCU, FORZA DAN PETRESCU !!!!

mihada
    Member

La multi ani, Dane, si sa duci echipa sus de tot.

LA MULTI, MULTI ANI SI…MULTUMIM PENTRU TOT CEEA CE FACI!!!!!!!!!

ovidiu
    Member

Stire din gsp.ro

[“Am terminat sezonul foarte rău. Au fost trei meciuri pierdute consecutiv de la care aveam speranţe mari. Nu ştiu dacă voi mai continua la Sportul”, a declarat ieri antrenorul “studenţilor”. Dan Petrescu a recunoscut că are oferte de la mai multe echipe din ţară: “Dacă era ceva de peste hotare, nici nu stăteam să mă gîndesc. Sînt oferte din Diviziile A şi B”. O variantă poate fi FC Argeş, unde ieri Mihai Stoichiţă, care s-a caracterizat drept un antrenor scump, a negociat cu conducerea. Un alt post vacant este la Poli AEK, dar se pare că la Timişoara primul pe listă este Mircea Rednic.

Dan Petrescu nu exclude nici posibilitatea de a prelua o echipă din “B”. “Nu refuz nici o ofertă din eşaloanele inferioare, dar totul depinde de mai mulţi factori. Un răspuns definitiv voi da în aceste zile”, a spus antrenorul. În Divizia B a rămas fără antrenor liderul din B1, FC Vaslui, echipă sprijinită de Adrian Porumboiu.

9 decembrie 2004]

Ar fi o lovitura puternica pentru echipa si, cred, si pentru suporteri. Ma gandesc ca s-a cam saturat si de fitele lui Siman si spre final au venit si rezultatele negative ale echipei precum si interpretarile de noncombat ale jucatorilor.
    Sper ca factorii ce tin de Sportul Studentesc sa-l determine sa ramana.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

La multi ani!!! Dane si sper sa faci cu Sportul ceea ce ai facut cu Chelsea cand erai jucator.

07Ex
    Keymaster

Nu cred ca Dan va pleca de la Sportul sa antreneze in divizia B. Daca ar fi fost vorba de o echipa cu traditie din Bucuresti poate, dar nu-l vad eu plecand din Bucuresti la Vaslui sau undeva la mama naibii doar ca nu se intelege cu Siman.

In divizia A iar nu-l vad plecand deoarece echipe precum FC Arges si Poli AEK nu vor fi usor de redresat. Daca ar avea oferte de la Steaua sau mai stiu eu care echipa de top poate, dar asa ma cam insel.

Dan Petrescu si-a dat demisia in urma neintelegerilor cu patronul Vasile siman care nu i-a platit salariul antrenorului alb-negrilor. “Bursucul” analizeaza deja doua oferte de la echipe din Divizia A, FC Arges si Poli AEK Timisoara, si una din “B”, de la FC Vaslui.
    “Domnul siman imi spunea ca sint sub contract cu Sportul si nu pot intrerupe colaborarea, dar atunci cind nu vezi nici un ban de cinci luni situatia se schimba. M-a deranjat faptul ca s-a declarat total nemultumit de situatia echipei, iar asta a pus capac. Imi pare rau doar de jucatori. Dupa ce doua zile la rind m-am intilnit cu siman pentru a rezolva situatia cu banii totusi nu s-a rezolvat nimic. in aceasta seara am luat hotarirea sa demisionez, asa ca am trimis un fax la club prin intermediul caruia mi-am prezentat oficial demisia.
    Motivul este clar conform Codului Muncii si in baza contractului incheiat cu Sportul sint liber pentru ca timp de cinci luni nu am primit nici un ban”. Vasile siman a precizat cum vede el diferendul financiar: “Are de luat banii pe patru luni, nu cinci, plus ca a incasat o suma si la instalare. El este la inceput de cariera, n-are zece ani de antrenorat, si totusi era platit onorabil”, a punctat siman.
    Favorit pentru inlocuirea lui Dan Petrescu este Basarab Panduru, liber de contract momentan.

Radu Dobrin
    Member

sa fie bine venit!….intrebarea e…cind se (re)intoarce petrescu cu coada intre picioare?… :?

Giani
    Member

Dar comunistul asta cand ne lasa? Chiar nu vede ca se alege praful de toata sandramaua? Chiar e atat de nesimtit incat sa trateze unul dintre cei mai buni fosti jucatori din Premier League ca pe un negru de pe plantatiile de bumbac? Cat va mai continua aceasta bataia de joc la adresa tuturor: antrenori, jucatori, antrenori de copii si juniori, suporteri, presa, opinie publica?

Giani
    Member

Desi mai este ceva timp pana atunci, ii transmit si eu “bursucului” urari de bine si un calduros “La multi ani!”. Si sper ca faxul sa fie o farsa.

Ne ia viitura dragi prieteni. Voi chiar nu vedeti ca la Sportul nu se va face NICIODATA performanta? Noi vom iubi echipa asta mereu asa…intr-o profunda inconstienta. Din reflex.
    Ma doare sufletul sa vad ce se intampla.

SA O IUBIM MEREU PE SPORTUL!

Tavi
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

SA O IUBIM MEREU PE SPORTUL!

Da! Si pe Siman in gura! 👿

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 415 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.