Demisia sau la revedere promovarea!!!

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Demisia sau la revedere promovarea!!!

• This topic has 26 replies, 13 voices, and was last updated 15 years ago by 07Ex.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author

Lansez acest topic pt toti care sunt anti bADESCU…

CIPIKA
    Member

din punctul meu de vedere poate sa vina si lippi ca echipa are sanse poate doar de mentinere in liga 2
    ce poate sa faca antrenorul daca jucatorii nu au valoare???
    sa vina alti jucatori ca antrenorul e un baiat serios

@CIPIKA wrote:

din punctul meu de vedere poate sa vina si lippi ca echipa are sanse poate doar de mentinere in liga 2
    ce poate sa faca antrenorul daca jucatorii nu au valoare???
    sa vina alti jucatori ca antrenorul e un baiat serios

nu are o treaba…nu are tactica nu are viziune nu are nimic in comun cu acest sport

CIPIKA
    Member

o avea si el partea lui de vina dar sa nu uitam ca cu aceiasi jucatori ba mai mult si cu stanca si irimia nici cezar zamfit si nici multescu nu au reusit mai mult
    concluzia e ca jucatori sunt slabuti
    imi pare rau sa o spun dar asta e adevarul

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

Intradevar jucatorii joaca super… asa jucau si cu Cezarica si cu Multescu…

O chestie ma bucura insa… s-a stricat jucaria lu silica… auzi tu… nu l-a dat pe Balan pe un milion… pai la ce joaca mai mult de 20 de mingi, sau 2 plase de porti… cel mai mult hai sa zicem un set de echipament, nu ia… 😆 😆 😆

ashone
    Member

@cameliu wrote:

Intradevar jucatorii joaca super… asa jucau si cu Cezarica si cu Multescu…

O chestie ma bucura insa… s-a stricat jucaria lu silica… auzi tu… nu l-a dat pe Balan pe un milion… pai la ce joaca mai mult de 20 de mingi, sau 2 plase de porti… cel mai mult hai sa zicem un set de echipament, nu ia… 😆 😆 😆

parca ciobi a miscat mai mult azi. sau ferfelea. nu luam de-o lada de bere pe ei….

dragos
    Member

l-am zarit in tribuna pe GIGI MULTESCU……si pe DAN PETRESCU, viorel moldovan etc
    din pacate, TIMPUL NU MAI ARE RABDARE !!! si nici NOI !!!!
    EDY du-te in canada, la echipa ta de PINGUINI si RENI !!!!!
    nu ai fata de romania !!!!!

Dragos Chiva
    Member

Inainte sa judecati antrenorul, va invit sa ne gandim ce antrenor ar fi avut vreo sansa sa faca performanta la Sportul in situatia in care echipa este demolata bucata cu bucata si vanduta- este adevarat pe bani buni- altor echipe.Voi credeti ca exista vreun antrenor capabil sa faca performanta- cea care ne trebuie noua este promovarea- in situatia in care fiecare dintre ei o ia de la zero? Suntem de acord ca este necesar ca un lot sa joace 2-3 ani in aceeasi componenta pentru a se omogeniza? Daca suntem de acord, atunci haideti sa observam ca ultimii jucatori care se incadreaza in aceasta idee sunt Balan, Varga si Secareanu. Un mijlocas, un atacant si un fundas.Si Sportul de anul acesta joaca numai 30% din ce juca anul trecut. Este foarte probabil ca si ei sa dispara din iarna. Va rog sa nu imi spuneti ca Multescu a avut o performanta mai buna anul trecut fiindca atunci eu va voi invita sa enumeram ce jucatori avea el la dispozitie atunci si pe care Badescu nu ii mai are.Si mai este ceva: avem un portar cu o inaltime care nu ii permite sa ajunga la bara transversala fara sa sara iar azi a luat gol chiar pe deasupra lui. A miscat mana dar nu a ajuns la inaltimea la care era sutul.

07Ex
    Keymaster

Din punctul meu de vedere, Badescu poate sa plece, deoarece nu prea le are cu antrenoratul, dar au dreptate si cei care spun ca jucatorii nu au valoare.

Situatia in care se afla acum echipa, desi neplacuta pentru noi suporterii, este hilarie in ceea ce-l priveste pe Siman. Este ca si cum a secat putul, si nici nu stiti cat de mult ma bucura lucrul asta. Prea si-a batut Siman joc de echipa asta si a vandut pe banda rulanta, si uite acum a ajuns in situatia in care jucatorii pe care ii are la dispozitie sa fie egali cu zero, si deci sa nu mai poata sa vanda nimic.

Sunt curios ce va iesi din toata tarasenia asta.

Tavi
    Member

Nu mai dati vina pe Badescu! Ce va asteptati de la Manitoba? Daca Badescu reuseste sa salveze echipa de la retrogradare inseamna ca nu e chiar varza. Decizia asta insa trebuie s-o ia SIMAN! Nu noi! Si sa n-o ia la suparare!

Hai, toate bune si capul sus!

mkg
    Member

Consider problema topicului cam prea devreme abordata asa ca voi incerca sa trag de timp cu raspunsul… Deocamdata reparam in deplasare pasii strambi de acasa ,echipa desi nu joaca nimic pare ca ar vrea sa faca performanta si o tin la suprafata rezultatele (unele chiar norocoase ) din deplasare .Nu stam inca foarte rau dar din pacate nici linistiti nu putem fi
    Ne trebuie in mod cert portar !!! Jucam cu frica in aparare din cauza copilului de mingi din poarta noastra . Cred ca ar trebui sa jucam fara portar ca la hochei decat sa pastram actualul portar Dupa ce ca e mic , nu are nici talent si mai face si gafe de minifotbal …zau ca i-ar sta mai bine in tribuna la seminte impreuna cu noi
    Cat despre valoarea echipei eu totusi cred ca e ceva de capul ei asa ca Siman inca poate dormi fericit
    Felicitari galeriei pentru laudele primite in direct la televizor datorate comportamentului civilizat,lipsit de trivialitati de incurajare a echipei
    Desi nu fac parte din grupul vostru ma simt onorat sa stiu ca cei care tin cu Sportul Studentesc cunosc cuvinte precum ONOARE ,RESPECT ,FAIR-PLAY ,si le folosescca atare

Ultras
    Member

Badescu a fost demis, Cezarica interimar

Cea mai buna masura este insa aceea ca jucatorii nu vor mai primi bani pana nu ajung pe locul 2. Sa speram ca Vasile se va si tine tare pe pozitie.

Cea mai nasoala treaba e ca jucatorii sunt cu pregatirea fizica la pamant si nici un antrenor nu va putea rezolva cat de cat aceasta problema in mai putin de 6 luni.

Giani
    Member

Si pentru pregatire fizica deficitara nu se face vinovat tocmai demisul de azi?

Ultras
    Member

Demisul de azi, dar si celebru’ Sichitiu care a inceput politica “sa nu-i obosim prea tare pe saracii copii”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.