Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003
- This topic has 136 replies, 16 voices, and was last updated 20 years, 3 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
December 18, 2002 at 11:03 pm #50087
razvanR
MemberHabar n-am ce se va petrece la Sportul in retur, dar totul se va decide in 2-3 saptamani !
Cred ca salvarea va veni totusi de la Dinita, care va fi vandut in Turcia, apoi Andone si jucatorii ceilalti vor fi platiti, iar in retur vom castiga meci dupa meci.
December 19, 2002 at 2:56 pm #51229Anonymous
MemberSa te-auda Dumnezeu! 😉
December 19, 2002 at 3:01 pm #5123007Ex
KeymasterRazvan, nu stiu daca banii pe care ii va lua Siman pe Dinita vor fi de ajuns sa plateasca toate primele restante plus banii lui Ando. In plus, faptul ca Siman si Ando s-au certat in public ma face sa cred ca nici daca ii va da Siman toti banii lui Ando, nu cred ca Ando va ramane la noi. Sper sa n-am dreptate, dar …
January 6, 2003 at 12:05 pm #51231ion
MemberVa rog nu va suparati ca revin cu aceiasi moneda !
Nu cred ca Siman este de vina 100%!Am putea sa-l acuzam dupa ce am afla de ce Siman nu mai are bani sau nu vrea pur si simplu sa-i plateasca pe jucatori.Daca stie cineva sa spuna !Apoi mai vedem ,desi superutil ar fi mai degraba sa facem acea asociatie despre care s-a mai vorbit si sa intervenim legal si civilizat (daca este cazul si fara manipulari nefericite) in existenta echipei.Astept pareri despre aceasta propunere si chiar doresc f mult daca se poate face ceva sa facem!January 6, 2003 at 3:24 pm #5123207Ex
KeymasterEu sunt de acord cu tine “ion”. Nici eu nu cred ca Siman e de vina 100%. Sunt de parere ca pana acum daca nu era sa-l avem pe Siman ajungeam ca U Cluj, Corvinul, Jiul, sau poate mai rau, ca Inter Sibiu. De bine de rau cu Siman la timona am promovat in divizia A unde ne-am si mentinut (e drept, cu chiu cu vai) un an. Lumea zice ca Siman nu mai are bani sa tina echipa in divizia A. Pai de unde stiti voi asta? Spuneti-ne si noua ca sa nu ramanem prosti. Stiu ca jucatorii nu au mai primit bani de nu stiu cand, dar in fond nici jucatorii de la FC National nu si-au primit banii, dar nimeni nu zice ca Gino n-ar avea bani. Ca tot veni vorba de FC National, vad ca Gino a adus 2 sponsori in Cortroceni, “Stalinskaya” si “Discovery”. Dece oare nu putem si noi sa facem la fel? Daca intr-adevar nu sunt bani, dece nu se implica Siman sau cei de la club sa aduca sponsori?
January 27, 2003 at 12:04 pm #51233Anonymous
MemberA dovedit astfel ca nu suntem sluga Rapidului si ca stie sa tina la pretul jucatorilor, scopul lui nefiind sa vanda cu orice pret cum credeau unii!!!
Daca sportul a dat 150 000 USD pe Maxim nu mi se pare mult sa-l evalueze pe Farmache la aceeasi suma, mai ales in conditiile in care Rednic era multumit de el.January 27, 2003 at 2:31 pm #5123407Ex
KeymasterSi mie mi se pare cam mult $150000 pe Farmache. Faptul ca Siman cere atat de mult pe jucatori inseamna ca ori nu prea vrea sa-i vanda ori are bani sa-i tina pe toti la club, lucru care ar trebui sa ne bucure pe toti.
January 27, 2003 at 2:38 pm #51235Anonymous
Memberin unele ziare a aparut urmatoarea suma: 75.000 USD + stingerea diferentei de bani pe Balan.
January 27, 2003 at 7:09 pm #5123607Ex
Keymaster@dragos wrote:
in unele ziare a aparut urmatoarea suma: 75.000 USD + stingerea diferentei de bani pe Balan.
Pai asta inseamna $100000 deoarece noi le datoram Rapidului $25000 pe Balan.
March 10, 2003 at 8:47 am #51237Anonymous
MemberAsa nu se mai poate! Trebuie facut ceva! Este al 5- lea meci pe care il pierdem aiurea. Un punct este echivalenty cu o pierdere. Am pierdut asa :
1. un punct cu Rapidul
2. 2 puncte cu Ceahlaul + 2 cu Gloria =4
3. Infrangeri acasa cu Brasovul si Farul inadmisibil – 6 puncte
4. Infrangere cu Steaua dupa ce am condus- macar un egal -un punctrezulta 12 puncte! puteam fi pe 2 cu 30 de puncte! Si cand colo vai de capul nostru. Vinovati jucatorii si antrenorul! Trebuie aplicate amenzi!
Cat despre arbitru e adevarat execrabil dar in minutul 87 a fost penalty la faultul lui Galamaz asupra nou intratului de la Gloria!!! Deci……
Fault in careu alta meteahna prostaesca. Cine mai faulteaza in careu amenda!!!! Altfel nu se poate!March 10, 2003 at 3:30 pm #51238webmaster
KeymasterAtata timp cat mentalitatea jucatorilor nu se va schimba nu cred ca putem emite mai mult. Sunt de acord ca meciul a fost prelungit prea mult, ca arbitrul poate a tinut mai mult cu ei decat cu noi, dar sa fim seriosi; daca am fi convins in teren si am fi condus cu 2 sau 3-0 nu mai conta ca arbitrul a dat 11m in ultimul minut sau ca a tinut cu ei in repriza a doua.
March 20, 2003 at 11:13 pm #51239webmaster
KeymasterAm observat ca multi din cei care pun informatii pe acest forum posteaza mai de fiecare data un nou mesaj in loc sa raspunda mesajelor care exista deja pe forum. Din acest motiv s-a ajuns ca la ora actuala, la numai 3 luni de la inaugurarea forumului, sa avem peste 400 de subiecte noi, multe din ele ne avand insa nici un raspuns.
De asemenea am observat ca multi pun mesaje pe forum ne fiind logati, ci fiind in postura de vizitator. Din acest motiv multe din mesajele puse de ceilalti nu apar ca fiind mesaje noi si deci lumea nu raspunde la ele.
In consecinta rog pe toata lumea sa incerce cat de cat sa raspunda mesajelor care sunt deja create inainte de a crea alte subiecte noi. Doar daca cautati printre mesaje si nu gasiti nici un mesaj cu subiectul pe care vreti sa-l discutati atunci creati un nou mesaj cu un nou subiect. De asemenea as ruga pe toata lumea sa incerce sa se logheze de ficare data cand acceseaza forumul. Odata logati va va fi mult mai usor sa vedeti toate mesajele (sau raspunsurile) noi, si in consecinta sa raspundeti la ele in loc sa creati altele noi. In plus puteti face un “search” si sa cautati diferite mesaje utilizand keywords.
March 21, 2003 at 9:41 am #51240ultrasro
MemberScuze Cazimir!
March 22, 2003 at 4:04 am #51241webmaster
Keymaster@ultrasro wrote:
Scuze Cazimir!
Ovidiu, nu vreau sa ma intelegi gresit. Forumul l-am facut tocmai in idea ca lumea sa posteze cat mai multe mesaje si … sa aiba fun.
Ieri insa am observat ca sunt multe mesaje duplicate iar unele din ele chiar si fara raspuns, atat tot. Crede-ma, nu tre’ sa te scuzi ca n-ai dece.March 23, 2003 at 6:10 pm #51242Radu Dobrin
Memberando a rezistat 5 minute in gorapa…parca la noi reusea mai bine decit atit…
-
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003’ is closed to new replies.