Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003
- This topic has 136 replies, 16 voices, and was last updated 20 years, 3 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
May 6, 2003 at 6:36 am #51303
ion
Member@Radu Dobrin wrote:
Ion,
nu inteleg exact. In ce sens sa ia administratorul act? Ce sa fie de facut?mai in gluma mai in serios sa se faca acest sondaj deoarece eu nu-l inteleg deloc pe Cezar care de o buna perioada de timp ,desi vede si stie clar care e situatia financiara a echipei ,vede cum joaca echipa si are si alte exemple similare arunca cite un topic revolutionar.Daca Sportul are macar onoare si credibilitate acum -Siman e “vinovat” cred ca asta o stie ,ca joaca la retrogadare e alta poveste si eu cred ca daca eram pe alt loc aveam si alti sponsori iar platile la echipa erau altfel facute. Siman n-are obiectul discutiei daca vrea sa aduca bani la echipa deoarece in Bucuresti la sponsorizare crema o ia rapid steaua dinamo.Sa aduca Cezar sponsori si atunci are dreptul sa traga de urechi pe cine vrea el!El trebiue sa priceapa ca BANUL dicteaza ,altceva nu mai conteaza ce vrem noi ce credem noi .Sint curios daca el ar fi patronul Sportului ce ar face el in situatia actuala?Poate ne spune si cu ideile lui vom juca la anu’ in cupe!
May 6, 2003 at 8:31 am #51304Giani
MemberDa, era de acord sa-i ia pe Dinitza si Gigel Bucur. Pe 150,000 de dolari, e penibil, iarta-ma. Chiar si dupa 6 luni de tusa, valoarea lui Gigel depaseste consistent suma amintita. Sa nu uitam ca el ne-a dat pe aceasta suma un jucator marginalizat la tineret si imprumutat apoi la o echipa retrogradata inca din prima etapa – UMT. Si vrea la schimb doi titulari care intamplator fac 75% din atacul echipei si sunt titulari incontestabili. Chiar pare in regula?????? Daca tot se agita atata, de ce nu-l vrea pe Maxim inapoi si gata? Va spun eu de ce: pentru ca oierul nu are pic de caracter. Si a fost greseala fatala din partea conducerii clubului ca acceptat un jucator in situatia lui Maxim (chiar daca in final eu unul consider ca si-a meritat banii prin jocul prestat) la o asemenea suma exagerata. Dar steaua e steaua, obisnuita cu diktatul.
May 6, 2003 at 5:42 pm #51305Anonymous
Membercam sint de acord cu ion in ceea ce priveste avintul “revolutionar” al lui cezar…
cel putin noua , suporterilor , cred ca ne trebuie aici un loc in care sa ne punem si fortele noastre in slujba clubului ( pe linga faptul ca , intr-adevar ne mai putem varsa amarul sau marturisi bucuriile )
de aceea perpetua critica , fara nici o propunere constructiva , mi se pare prea putin pentru pretentiile pe care se pare ca le avem , acelea ca ne deosebim structural de alte grupari de suporteri.
nu stiu daca aceste pretentii sint si adevarate dar mi-ar face placere sa fac parte dintr-un grup care intelege sa isi puna calitatile in joc pentru un obiectiv corect asa cum ar fi cel de sprijinire a clubului Sportul studentesc.
iar daca asta inseamna sa plece domnul Siman…de ce nu ?
insa urmatoarea intrebare – la care nu are voie sa nu raspunda cel ce militeaza pentru asa ceva – este ce sau cine sa fie in locul lui si sa ne argumenteze onest optiunea sa.
pina atunci insa sa-i dam cezarului (adica lui Siman) ce-i al cezarului…ramin la parerea ca a striga “demisia , demisia ” poate fi folositor dar cu conditia sa ai ceva mai bun sa pui in locul demisionarului ( sau demisionatului )
May 10, 2003 at 11:42 am #51306cameliu
MemberRadu, Cazimir si altii care nu-s in tara! Iata mai sus sit-ul de care avem nevoie!
Contine fisierele cu golurile ultimei etape! Am downlaundat toate 11 de la meciul cu Dinamo! Si dau transmisia radio (RRA) live a etapei!!!!SUPER!!!
FORZA SPORTUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 10, 2003 at 1:17 pm #51307Radu Dobrin
Memberasta e o informaite excelenta cameliu!…trebuie sa fie descoperirea anului pentru noi
azi nu o sa fiu pe yahoo..o sa ma duc sa vad meciul la televizor
hai sportul!
May 10, 2003 at 1:34 pm #51308Anonymous
MemberAzi e ziua cea mare , cred….
Puncte la Astra ne pot scapa de matinee
Asa ca… hai Sportu’ !May 10, 2003 at 2:26 pm #51309Daphix_
MemberMultumesc foarte mult pentru informatie!!!! D-zeu sa te tina in puteri! Hai Sportu!
May 11, 2003 at 4:02 pm #5131007Ex
KeymasterMersi mult Cameliu pentru informatie. Nu stiam de site-ul asta.
Intr-adevar si eu am d/l golurile Sportului din meciul cu Dinamo. Super site-ul!!! Pacat insa ca nu am castigat cu Dinamo.
May 12, 2003 at 8:50 am #51311Anonymous
MemberTot timpul l-ati aparat pe Siman! Nimeni nu are voie sa-l critice! Dar priviti adevarul in fata: Sportul e in pragul falimentului:
1. Sunt pe penultimul loc
2. Restantele au ajuns la 150.000 $ din vara toti vor fi declarati jucatori liberi!
3. Nu avem stadion omologat!
4. Nu avem antrenor de Divizia A macar ca ACREDITARE??????
5. Vine 15 mai!!!!!!!!!!!
Pentru tot dezastrul este vibnovat presedintele consiliului de administratie V Siman! Cu toti cei care il sustin!!!!!!!!! Daca pleca Siman alta era situatia! Siman considera Sportul ca plantatia lui! Si-a facut o publicitate imensa pe seama echipei! Daca nu era Sportul aparea la televizor vreodata????????
NU MA CERT CU NIMENI!!!! V-AM EXPUS O SITUATIE REALA! AM TRAS ZECI DE SEMNALE DE ALARMA! ACUM TREBUIE SA FIU ARS PE RUG! AM JIGNIT CEL MAI MARE SPONSOR DIN ROMANIA! SA FIU TORTURAT! APROPO AM ZIS SA-L CUMPARAM PE PRUNEA ACUM 2 ANI! CU EL ERAM IN CUPELE EUROPENE! ASM ZIS CA AVEM NEVOIE DE FUNDASI!!!!!! ORICUM SIMAN SI-A BATUT JOC DE SPORTUL! EU AM FOST SINGURUL CARE L-AM CRITICAT! TREBUIE SA FIU BICIUIT PENTRU LES MAJESTATE!!!!May 12, 2003 at 11:04 am #51312Radu Dobrin
Membercezare…cred ca acum nu e momentul cel mai potrivit sa mai bagi si tu paie pe foc
May 12, 2003 at 6:03 pm #51313Giani
MemberCe finatator propui? Chiar nu intelegi ca Siman e singurul care baga bani in clubul asta? Ca alti potentiali sponsori seriosi (ex. Hagi, refuzat de Steaua si Farul) au refuzat sa bage banii in Sportul? Vrei un sponsor potent? Hai sa propunem acceptarea ofertei lui Cohn, si sa ne transformam ca Craiova in anexa lui Dinamo (greseala stilistica intentionata). Esti multumit? Sau hai sa ne becalizam, daca asta vrei!!! Traiasca Cooperativa. Sau, pe limba lor, da jivee (rusa)!!!
Mai bine la matineu, decat cu mafiotzii ashtia!
May 13, 2003 at 8:03 pm #51314George Apostol
MemberCezar, eu am zis si o mai zic, nu ma intereseaza ce face Siman, eu tin cu Sportul Studentesc nu cu Vasile Siman. Pentru tot ce a facut pana acum este in egala masura si de laudat si de criticat, zic eu.
May 15, 2003 at 11:24 am #51315ultrasro
MemberUn univers in care Cezar sa conduca destinul lumii iar singura echipa de fotbal existenta sa joace toate meciurile la perete purtand in fiecare zi o alta denumire: Sportul Studentesc Arad, Pitesti, Sibiu, Bals, Mioveni, Putna, Razboieni….;
May 15, 2003 at 12:21 pm #51316Giani
MemberOvidiu, ai omis Bretcu, Podul Iloaiei sau Sambata de Jos.
May 19, 2003 at 1:30 pm #51317Anonymous
MemberDE CE SIMAN INCEARCA SA LE FACA PE TOATE! DE CE NU ARE CONSILIERI! PRIN URMARE DACA PLATEA LUNEA TRECUTA TOTUL ERA OK! IN REST FAPTELE VORBESC DESPRE COMPETENTELE LUI SIMAN: ZERO BARAT! DACA AM FI AVUT UN CONDUCATOR CAPABIL ERAM IN CUPA UEFA! NU APROB BLATURILE DAR DACA ALTFEL NU SE POATE! TREBUIE SA-TI BAT DUSMANII CU TOATE ARMELE! SPORTUL NU A CASTIGAT UN TITLU SI NU VA CASTIGA PENTRU CA NU ARE CONDUCATORI CUM TREBUIE! MANAGERI VREAU SA SPUN! SIMAN DACA E TARE SA DEA BANII BAIETILOR; SA SPUNA CU CAT L-A AJUTAT PE IOVITA??????? CAT MAI ARE DE PLATIT? CAT A PLATIT IMPOZITE SI TAXE?????????? CUM A STINS LITIGIUL CU PAUNESCU!!!!!! PE SIMAN IL DOARE IN COT DE NOI! DACA ERA LA CRAIOVA IL LINSAU SUPORTERII!!!!!! AICI A GASIT SAT FARA CAINI! TRAIAN TOMESCU, UN VECHI SUPORTER AL SPORTULUI IL CONSIDERA UN DEZASTRU!!!!!! INTREBARI:
1 CU CAT A FOST AJUTAT IOVITA (OVIDIU TU AI AFIRMAT CA A FOST AJUTAT!!!!!!!!!!!)
2. CE TAXE A PLATIT LA STAT???????/
3. CAT LE MAI DA BAIETILOR???????
4. CULISELE INTELEGII CU STEAUAS???????? -
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003’ is closed to new replies.