Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004
- This topic has 344 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 11 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
April 25, 2004 at 7:14 pm #55099
07Ex
KeymasterDe acord cu Cameliu. Mai intai sa promovam si pe urma mai vedem noi.
May 4, 2004 at 9:36 am #55100ion
MemberIata dialogul dintre Sportu si Pandurii in urmatorele etape:
(dupa meciul direct)SP STUD-CRAIOVA
MIOVENI-PANDURIIINTERFIS-SP STUD
PANDURII-RARORA 3-0SP STUD-ARO
UNIREA – PNDURIIRUMLENTUL-SP STUD
PANDURII-VINJU MARESP STUD -CIMENTUL
ELECTROMGNETICA-PANDURIIEu zic ca ,,,,,,,cu mare greutate oamenii lui Vladimirescu vor mi pierde puncte dupa meciul cu noi.Miovenii nu au valoare iar Unirea nu cred sa le convina ca de la anu sa-si piarda piinea (adica sa venim noi sa jucam acolo poate prin fuziune) cit despre ceilalti nu mai zic nimic…
Va fi foarte greu daca nu batem la TG JIU! Chiar si un meci nul ne dezvantajeaza!!!May 4, 2004 at 9:44 am #55101Ultras
MemberIoane, mai citeste o data ce ai scris! E taman invers. Singurele meciuri dificile pe care le avem sunt in deplasarile de pe Rocar si de la Alexandria. Pandurii au meciuri grele pentru ca nu cred ca nici Dacia Mioveni, nici Unirea, nici Building si nici Electromagnetica nu vor tranti meciurile. Sau poate ma insel!
May 4, 2004 at 9:48 am #55102Ultras
MemberCu un meci nul la Tg Jiu ne mai putem permite o infrangere, chiar daca Pandurii castiga toate meciurile. Daca pierdem suntem obligati numai la victorii, iar daca vom castiga ne putem considera promovati (cu toate ca teoretic nu). Pentru Pandurii este ultima sansa de a ne mai incomoda.
May 4, 2004 at 10:25 am #55103dragos
Memberaparent, 2 meciuri vor fi grele (intergaz+alexandria), insa sa nu uitam ca fc craiova este prima in clasamentul returului, castigand aproape tot……iar echipele aflate in zona rosie, isi vor vinde scump pielea in regie, iar,pandurii ii vor stimula deasemenea………oricum, intergaz a jucat slab cu fieniul (sambata am avut un spion la stadion), insa, cand este vorba despre sportul toate echipele joaca cu ambitie…..
May 4, 2004 at 10:26 am #55104ion
MemberAs vrea sa-ti dau dreptate dupa fiecare meci in parte!Cred ca daca Panduri ne bat se vor duce cu bani peste tot…Arbitri si adversrii si ai nostri si ai lor…Cred ca va fi bal mare de tot daca nu batem simbata!
May 4, 2004 at 12:35 pm #55105George Apostol
MemberImporatant este sa batem la targu-jiu… in rest sa nu mai luam goluri…
May 4, 2004 at 2:33 pm #5510607Ex
KeymasterEu de batut la Tg. Jiu nu cred ca batem. Daca nu am fost noi in stare sa batem la Juventus sau la Tirgoviste, nu vad cum vom bate la Tg. Jiu in fata a probabil 10-15 mii de suporteri care ne vor huidui la fiecare atingere de minge.
May 4, 2004 at 3:07 pm #55107Ultras
MemberParerea mea este ca ii vom umili cu un 5-0 sec.
May 5, 2004 at 6:34 am #55108florin_maican
Member@Ultras wrote:
Parerea mea este ca ii vom umili cu un 5-0 sec.
Cred ca esti cam optimist! Va fi o presiune f mare asupra jucatorilor din partea spectatorilor.
Eu sper sa nu luam gol.May 5, 2004 at 7:08 am #55109ion
MemberMarturisesc ca mi-e o frica de mor, nu atit de adversar ci de “tehnicile” pe care banuiesc ca le vor aplica…Eu cred ca daca vom juca la remiza sigur vom pierde…Sintem o echipa de moral si daca atacam si dam gol ne intarim si ii spargem pe jiieni.La aacest meci daca nu jucam 80 de minute pe atac cu orice risc o vom fura urit …
May 5, 2004 at 7:13 am #55110ultrasro
MemberBauturile inainte de meci sunt prohibite, le voi strange eu intr-o geanta si le inapoiez dupa meci. Pe bune, altfel nu urca nimeni in masina… asa am vorbit cu Razvan ca e cel mai bine, Florine tu ce zici?
May 5, 2004 at 7:30 am #55111Ultras
MemberSunt de acord sa strangem spirtoasele, berea e aliment! 😈
May 5, 2004 at 11:06 am #55112ultrasro
MemberSi mai ales nu inainte de ora 12.00…
Asta e culmea… dimineata trebuie sa mananci o merdenea, o dobrogeana, un sandwitch ceva… nu poti sa mananci bere dimineata…
Am zis tot ce e lichid si contine alcool mai mult de 1% se retina pana dupa meci…
Daca aveti bere fara alcool atunci este alta poveste…
Se aproba… beti nealcolizata daca va este foame
May 5, 2004 at 2:02 pm #55113 -
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004’ is closed to new replies.