Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004
- This topic has 344 replies, 25 voices, and was last updated 19 years, 2 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
May 5, 2004 at 2:08 pm #55114
Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
Bauturile inainte de meci sunt prohibite, le voi strange eu intr-o geanta si le inapoiez dupa meci. Pe bune, altfel nu urca nimeni in masina… asa am vorbit cu Razvan ca e cel mai bine, Florine tu ce zici?
hehe …cu asa initiative, in suedia te-ar pune primar direct!… 😆 😆 😆
May 5, 2004 at 3:48 pm #55115Ultras
MemberNu sunt de acord. Eu vin cu 2 Q-Pack-uri. Fara ele nu ma sui in autocar! 👿
May 5, 2004 at 4:00 pm #55116dragos
Memberin final, cati suntem????
si eu sunt de acord – NO ALCOOL, caci, din deplasarile anterioare, unii au cam uitat masura si oricum, nu le ajuta la nimic, ci le DAUNEAZA GRAV MINTII!!!!!May 5, 2004 at 4:02 pm #55117Radu Dobrin
Memberce e aia Q-pack?…un 6-pack de quick-cola? 😆 😆
May 5, 2004 at 4:07 pm #55118dragos
Member@Radu Dobrin wrote:
ce e aia Q-pack?…un 6-pack de quick-cola? 😆 😆
bergenbier a “scos” pe piata, berea la sticla de plastic (pet) de 2l; iar, in acest ambalaj berea nu-si pierde din proprietatile sale “gustative”……..
noroc!!!!May 6, 2004 at 7:27 pm #55119Ultras
MemberNu e vorba de proprietati. Dimineata mi-e sete! 😈
May 7, 2004 at 6:36 am #55120Andrei
Memberultrasro wrote:Daca aveti bere fara alcool atunci este alta poveste…Si aia fara alcool e buna, daca pui o vodca-n ea
Imi pare rau ca nu pot sa fiu cu voi dar sunt blocat de trebi in buc.
Florine contez pe tine sa ma tii la curent. (cred ca nici la tv nu ma voi putea uita)May 7, 2004 at 8:55 am #55121Ultras
MemberAm sa te tin la curent… dupa meci 😈
May 9, 2004 at 2:39 pm #55122Giani
MemberPana la urma tot s-a mai ras catre o berica inainte de meci. Asta nu insemna ca au existat suporteri de-ai nostri in stare de ebrietate la intrarea pe stadion. Restul nu mai conteaza.
May 9, 2004 at 11:34 pm #5512307Ex
KeymasterSi uite asa unul din meciurile grele pe care le aveam a trecut iar noi am castigat cu bine. Sper sa nu facem vreo tampenie miercuri cu FC Craiova.
May 10, 2004 at 6:06 am #55124ion
MemberChiar daca am invins cind trebuia ,la Sportu iata ca in loc sa curga sampania (macar Athenee Palace)scandalul iar apare (e drept mic dar rusinos)…Si anume in Prosport scrie ca celebrul de acum Siman (sper sa nu fie clonat vreodata )ii caracterizeaza pe jucatori perversi sau golani deoarece acestia au afirmat ca nu au primit ceva prime de joc.Balint le da dreptate ,numai cotogirla de Sile zice ca proprii jucatori mint…Inca odata Siman dovedeste ca e un mare barbat si un adevarat conducator .el critica chiar pe cei care muncesc ca el sa-si poata plati datoriile pe care le face.
Daca jucatorii sint perversi sau golani (ca nu inteleg sa joace din placere sau eventual sa fie platiti cu nasturi ),,,,, el,,,,,, (Siman) cel care ne-a retrogradat premeditat cum poate fi catalogat ?Aveti dreptul la 3 optiuni si va rog sa fiti civilizati !!!!May 10, 2004 at 9:29 am #55125ultrasro
MemberJucatorii au primit prime de joc la toate victoriile… am auzit cu urechile mele cand Mazilu spunea parintilor sai ca au primit 200 usd la victorie. Iar Iovita spunea ca la Severin au pierdut 200 usd in ultimul minut de joc… cred ca jucatorii au facut misto iar ziaristii au bagat stramba iar Siman a vorbit din nou fara sa-si foloseasca creierul
May 10, 2004 at 9:39 am #55126ultrasro
Membera luat al 8-lea Galben
May 10, 2004 at 9:40 am #55127cameliu
MemberMai stati o etapa ,doua si apoi prin ziare va incepe: “Din ciclul vinzarilor de locuri”!
Va fi ceva de genul: prima data vom fuziona cu Pandurii si vom juca la Tirgu Jiu, apoi vom vinde locul la Bacau, dupa care ne vom muta cu catel si purcel la Ploiesti, iar de acolo ne vom deplasa la Urziceni! In final ne vom numi FC Bihorul Stundetesc!Nu ca i-as da dreptate lui Siman, ba dimpotriva… insa nu va luati si voi dupa ziare, demult ele nu mai prezinta realitatea… doar scandaluri si speculatii la infinit…
Merita insa citite, pentru descretirea fruntilor!!!May 10, 2004 at 10:25 am #55128razvanR
MemberEu va propun sa ne bucuram pentru promovare !
-
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004’ is closed to new replies.