Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 345 total)
  • Author
    Tavi
    Member

@Daphix_ wrote:

Dezastru ce apartine conducerii clubului si, probabil, ca sunt incompetenti destui si pe la voi.

Desi nu e Sportist 100% cred ca Daphix_ a pus punctul pe I. Tragem in Siman … dar sunt si oameni in spatele lui …

cameliu
    Member

M-am intors si eu din concediu.
    Am vazut ceva meciuri de divizia a…

De cazut as vrea sa cada Bacaul in rest cine-o fi.
    Despre Apulum ii consideram candidati siguri. Insa dupa victoria de la Bistrita… Poate au batut acolo ca n-a jucat varu-meu… :D

07Ex
    Keymaster

Pai ce-ar fi daca ar pica Bacaul, Ceahlaul si Otelul? :)

Doliu in PSD
    :)
    eventual i loc de Ceahlaul Poli AEK :) si ar fi doliul si mai mare.

Gabi
    Member

Bacaul, Ceahlaul si Bistrita. am avea un campionat mai curat.
    ar mai fi doua surogate pesedizde, Astra si Pooli AEKK, dar mai interesante ar fi primele trei.

ultrasro
    Member

Jucutatorii fac antrenamentele astfel: o zi in Regie, o zi la “Doi Cocosi” in Straulesti.
    O sa incerc azi sa ma duc la stadion sa aflu datele tehnice ale intregului lot!
    Inclusiv pentru noii veniti!

Ultras
    Member

Ghici ghicitoarea mea
    Cine a platit pregatirea din vara asta si cantonamentele de la Straulesti?
    PS. Avand in vedere ca Siman nu are sau nu vrea sa dea bani!

cameliu
    Member

Hai ca sunt curios!?
    Petrescu?
    Becali?
    Rednic?

Ultras
    Member

Cine are var cioban?

cameliu
    Member

aha…

Tavi
    Member

se poate considera o preluare … nu mi-ar pare rau dupa Siman … 😆

ultrasro
    Member

Am vorbit despre o multime de chestii, inclusiv despre cum vede el relatia cu suporterii. Printre altele mi-a “reprosat” cum de nu reusim sa ne strangem in galerie mai mult de 50 de oameni, de ce-l criticam ca “Simane, Simane , locul nostru nu e-n B!” de parca el ar pierdut 16 meciuri in mod lamentabil si nu jucatorii, de ce nu tinem cont ca el aduce banii de acasa in fiecare zi pentru echipa (intre 2000 si 5000 $/zi) iar ofertele pentru transferul jucatorilor nu acopera nici cheltuielile facute cu ei in cei patru (4) ani de cand este la echipa, de ce uitam ca are de intretinut practic 20 de echipe (echipa secunda si copii si juniorii), ca jucatorii si-au dat singuri cu stangul in dreptul sunand antrenorii si conducatorii altor echipe ca sa-i transfere iar prin asta le-a scazut suma de transfer iar clubul s-a ales cu mai nimic din transferul lor. Parea destul de suparat. Mi-a spus ca nu intelege de ce clubul trebuie sa semneze pentru suporteri la deplasari desi acestia sunt independenti si nu depind de club. Nu intelege cum desi de 4 ani intrarea este libera, numarul spectatorilor la meciuri nu a crescut deloc. E convins insa ca in Romania sensul cuvantului suporter e denaturat de faptul ca unele cluburi sponsorizeaza ele spectatorii sa vina la meciuri, desi in mod normal ar fi invers. Regreta ca in Regie nu sunt macar 500 de suporteri care sa creeze o presiune constanta pe jucatori si sa le impuna astfel obtinerea de performante. Ceva de genul “Daca fotbal nu jucati, voi bataie o sa luati!” care se striga in Giulesti de catre suporterii Rapidului!

A spus ca in divizia A vom juca sigur pe alt stadion din Bucuresti, deoarece in Regie chiar daca ar incepe acum lucrari de modernizare vor dura cel putin un an!
    Si nu vor incepe prea curand!

Bomba e alta ! Mac Popescu a luat banii pentru scaunele destinate sportului si destinatia lor a devenit Arhitectura.

Suma cheltuita de Siman personal in cei 4 ani este de 2.5 milioane $, 0.7 milioane sunt din transferuri de jucatori si 0.3 milioane de la sponsori. Plus o datorie de 1.5 milioane catre statul roman, ca impozite si taxe.

Ultras
    Member

In felul lui, pe undeva, chiar are dreptate! Nu are dreptate insa cind nu isi da seama ca nu are forta financiara si manageriala necesara pentru a conduce de unul singur clubul! Iar treaba cu spectatorii, sa fim seriosi! Acestia vor veni la stadion numai daca vor avea ce vedea!

Ultras
    Member

Din partea lui Mac ma asteptam la asa ceva! Sa nu uitam cum a papat banii din transferul lui Hagi la Real Madrid! 750.000$!

ultrasro
    Member

Nu vrea sa-i spuna altcineva ce sa faca la club. Cand l-am intrebat de ce nu a dat banii mai repede pentru Maxim (ceva gen Ajax – Roma cu Chivu, cand Roma a spus ca nu are bani momentan) sau de ce nu l-a dat inapoi Stelei, mi-a zis ca Maxim ca e cea mai proasta investitie care a facut-o la sfatul altei persoane (si ultima) si ca nu l-a vrut nimeni inapoi pe Maxim iar bani nu a putut sa faca rost mai devreme. Mi-a adus aminte un principiu simplu: daca nu esti presat de nimic vinzi scump si toti vor sa-ti dea bani, daca esti presat de datorii nimeni nu vrea sa-ti dea bani la timp si toti vor sa cumpere ieftin de la tine!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 345 total)
  • The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004’ is closed to new replies.