Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 345 total)
  • Author
    Ultras
    Member

aici are dreptate! Dar intrebarea ramane: de ce nu isi ia un partener?

ion
    Member

@ultrasro wrote:

Am vorbit despre o multime de chestii, inclusiv despre cum vede el relatia cu suporterii. Printre altele mi-a “reprosat” cum de nu reusim sa ne strangem in galerie mai mult de 50 de oameni, de ce-l criticam ca “Simane, Simane , locul nostru nu e-n B!” de parca el ar pierdut 16 meciuri in mod lamentabil si nu jucatorii, de ce nu tinem cont ca el aduce banii de acasa in fiecare zi pentru echipa (intre 2000 si 5000 $/zi) iar ofertele pentru transferul jucatorilor nu acopera nici cheltuielile facute cu ei in cei patru (4) ani de cand este la echipa, de ce uitam ca are de intretinut practic 20 de echipe (echipa secunda si copii si juniorii), ca jucatorii si-au dat singuri cu stangul in dreptul sunand antrenorii si conducatorii altor echipe ca sa-i transfere iar prin asta le-a scazut suma de transfer iar clubul s-a ales cu mai nimic din transferul lor. Parea destul de suparat. Mi-a spus ca nu intelege de ce clubul trebuie sa semneze pentru suporteri la deplasari desi acestia sunt independenti si nu depind de club. Nu intelege cum desi de 4 ani intrarea este libera, numarul spectatorilor la meciuri nu a crescut deloc. E convins insa ca in Romania sensul cuvantului suporter e denaturat de faptul ca unele cluburi sponsorizeaza ele spectatorii sa vina la meciuri, desi in mod normal ar fi invers. Regreta ca in Regie nu sunt macar 500 de suporteri care sa creeze o presiune constanta pe jucatori si sa le impuna astfel obtinerea de performante. Ceva de genul “Daca fotbal nu jucati, voi bataie o sa luati!” care se striga in Giulesti de catre suporterii Rapidului!

A spus ca in divizia A vom juca sigur pe alt stadion din Bucuresti, deoarece in Regie chiar daca ar incepe acum lucrari de modernizare vor dura cel putin un an!
    Si nu vor incepe prea curand!

Bomba e alta ! Mac Popescu a luat banii pentru scaunele destinate sportului si destinatia lor a devenit Arhitectura.

Suma cheltuita de Siman personal in cei 4 ani este de 2.5 milioane $, 0.7 milioane sunt din transferuri de jucatori si 0.3 milioane de la sponsori. Plus o datorie de 1.5 milioane catre statul roman, ca impozite si taxe.

Felicitari sincere pentru munca ta pro Sportul si pentru ca ai reusit sa-l prinzi pe Siman!
    1.Dela mac mac Popescu eu personal ma asteptam la asa ceva si chiar v-am avertizat asupra caracterului lui intr-un post mai vechi cind am fost contrazis.Nu ma bucur ca am dreptate dar vom sti pe viitor pe cine sa contam si cine are caracter si nu e cotcar!
    2.Siman plinge degeaba…Daca nu se pricepe de ce nu isi ia ajutoare?De ce nu sta de vorba cu nimeni?De ce cind i s-a spus avem nevoie de oameni cu experienta nu a vrut sa-i aduca?iau spus-o toti de la antrenor la suporter?De ce se fereste de noi ?cred ca noi am fost clari ca nu dorim bani de la el ci numai o relatie normala pentru binele comun…Ar mai fi si alte dece-uri care lui nu ii dau dreptul sa se plinga acum dar ma voi limita
    si voi spune ca nu ii doresc decit sa ajunga din nou credibil fata de noi!

Tavi
    Member

Nu putem sa ne strangem mai multi la echipa pentru ca astia am fost de cand ma stiu. Eu vin la stadion de prin ’83 si a mai fost ceva la un moment dat o chestie cu un pluton de militari. Cate mijloace de transport in comun trec pe langa stadion? S-a intrebat dl Siman? Cu ce crede dansul ca traverseaza pustii din Colentina pana la Ghencea sa vada echipa oierului? Cu BMW-ul? Sunt tramvaie autobuze … Sa se uite pe harta RATB sa vada cum sunt pozitionate sadioanele mai populate (Ghencea, Giulesti, Stefan cel Mare). Nationalul are galerie de suflatori (platiti!!) ca in parc vin doar pensionarii. Revin la ideea cu schimbarea locatiei stadionului!

Strigam importiva lui pentru ca a gresit … nu tinem cont ca aduce bani la echipa pentru ca trebuie sa-i aduca …. din moment ce s-a bagat in asta!

Nu am sa amenint niciodata jucatorii … probabil asta se impune pe la alte case acolo unde galeria canta pe bani …. si unde se taie sponsorizarea daca nu striga ce trebuie!

Daca asta vrea si Vasile … atunci pa! sa se ia de mana cu oierul ……..

se supara ca jucatorii si-au stricat singuri pretul … pai asta e un efect … dansul are oare habar care e cauza?! Daca nu atunci de ce mai baga bani?!

probabil ca a fost o discutie de adio … ai vorbit ceva Ovidiu de preluarea echipei?

Ultras
    Member

“Sepcile rosii” sunt extrem de furioase si se duc la ora 17.00 la stadion.

cameliu
    Member

Florine mai tii legatura cu cei din Cluj (de la meciul cu CFR) sau ai citit prin ziare?
    Care-i motivu?

Ultras
    Member

Acum am vorbit cu Mihai de la Gruppo Centrale, dar din pacate are mana in ghips si nu stia nimic. Cum afla ce se intampla la stadion ma suna. Daca plec intre timp va informez maine.

COMUNICAT DE PRESA

Cu deosebit respect, anunt ca am luat decizia de a ma retrage pentru moment din activitatea sportiva. Acest lucru implica si retragerea mea de la Clubul de Fotbal Universitatea Cluj unde am activat in ultima perioada ca antrenor voluntar. Doresc sa precizez ca am luat aceasta decizie din motive personale.
    Astfel, tin sa multumesc in mod deosebit tuturor jucatorilor de la FC Universitatea Cluj care mi-au fost elevi excelenti, dar si buni prieteni in acelasi timp, precum si suporterilor si intregului personal tehnic, administrativ si Bancii Transilvania cu care am colaborat.
    Sunt convins ca eforurile depuse la aceasta echipa, la care mi-am adus si eu contributia, vor da roade, iar echipa va progresa.
    Le multumesc, de asemenea, tuturor celor care mi-au fost alaturi pe parcursul intregii mele cariere sportive si pe care ii asigur in continuare de prietenia mea sincera.
    Marturisesc ca mi-a fost deosebit de dificil sa iau hotararea de a ma retrage.

SABAU OVIDIU IOAN

Ultras
    Member

300 de suporterii ai Universitatii Cluj au fost amendati de Politia PSD-ului (pentru ca a Clujului nu poate fi vorba) pentru ca au scandat numele lui Nelutu Sabau

Giani
    Member

@Ultras wrote:

300 de suporterii ai Universitatii Cluj au fost amendati de Politia PSD-ului (pentru ca a Clujului nu poate fi vorba) pentru ca au scandat numele lui Nelutu Sabau

Da jivee militzia I novyi komunicicestii partii!! Da jivee tysiacha leaty… (rus.: Traiasca militzia si noul partid comunist!!! Traiasca o mie de ani…) ca morcovu’!

Ma mir ca nu au sarit si pe noi sa ne ciomageasca sau sa ne amendeze atunci cand am avut “nesimtirea” de a persifla echipele partidului unic. Probabil ca le-o fi fost mai simplu sa ne retrogradeze… prea era presa cu ochii pe noi. De fapt, asta cred ca a fost dezavantajul suporterilor clujeni.

Giani
    Member

@Tavi wrote:

Nu putem sa ne strangem mai multi la echipa pentru ca astia am fost de cand ma stiu. Eu vin la stadion de prin ’83 si a mai fost ceva la un moment dat o chestie cu un pluton de militari. Cate mijloace de transport in comun trec pe langa stadion? S-a intrebat dl Siman? Cu ce crede dansul ca traverseaza pustii din Colentina pana la Ghencea sa vada echipa oierului? Cu BMW-ul? Sunt tramvaie autobuze … Sa se uite pe harta RATB sa vada cum sunt pozitionate sadioanele mai populate (Ghencea, Giulesti, Stefan cel Mare). Nationalul are galerie de suflatori (platiti!!) ca in parc vin doar pensionarii. Revin la ideea cu schimbarea locatiei stadionului!

Serios??? E Regia mai izolata decat Ghencea? Stai sa vezi cum sta treaba: in conditii normale, ai legaturi directe prin Grozavesti – Orhideelor cu cartierele Berceni (tramvaiele 11 – Oltenitei si 12 – Giurgiului), Drumul Taberei (autobuz 105), Rahova (tramvai 2 – suspendat pana in octombrie pentru lucrari), Militari – Bd. Timisoara (tramvai 35), Militari – Bd. Iuliu Maniu (autobuz 178 spre Gara), Centru (autobuz 601). Singurele rute cu probleme pe partea asta sunt autobuzele 105 si 601, cu un interval de asteptare de 15-25 minute, dar au alternative “din bucati”. Pe partea cealalta, Piata Crangasi, sunt legaturi din Centru (autobuz 178 spre Militari tramvai 44), Militari, Ghencea si Piata Presei (tramvai 41), plus acces direct de la trei statii de metrou: Grozavesti, Crangasi si, mai putin cunoscut, dar mai putin de mers decat de la Crangasi, Semanatoarea.

In Ghencea legaturile sunt destul de proaste, asigurate de tramvaie si autobuze cu trasee foarte lungi si frecvente foarte slabe (timpi de asteptare de peste 20 min. la orele de varf), cu cateva mici exceptii: autobuzul 126 din Centru si tramvaiul 41. Plus ca in zi de meci, RATB-ul suspenda toate cursele din zona stadionului, din cauza vandalismelor.

Stadionul Giulesti este si mai slab acoperit de transportul public, in timp ce pentru a ajunge in Cotroceni mergi de-ti ies ochii de la Izvor sau Eroilor sau astepti unica legatura, autobuzul fantoma 385. Singurul stadion care se poate bucura de cai de acces mai bune decat Regia este Dinamo.

Asa ca scuza absentei transportului public spre Regie este lipsita de orice suport. Motivul e altul: am fost mereu putini, am suferit opt ani la capitolul imagine, si cand am revenit cu o imagine mult imbunatatita, jucatorii au inceput sa refuze sa joace din motive financiare. Ca o gluma proasta: jucatorii de la National terminau campionatul pe locul 2 desi aveau restante la plata salariilor de mai bine de 6 luni, iar de prime nici nu se punea problema. Au jucat si finalmente au venit si sponsorii, a intrat si banetul, macat la limita ajungerii cu incasarile la zi. Si s-au mai facut si respectati.

Chestia cu platitul suflatorilor, in trompete sauin punga cu vopsea, s-o aplice altii. Daca Siman ar face greseala asta, ar ramane fara actualii suporteri. Intr-adevar, ar veni altii, poate mai multi, dar care se vor carabanii dupa primul meci in care nu li se va mai plati “cotizatia” in haleala, bere sau bani. Sunt de acord cu Siman: suporterii trebuie sa ajute clubul, nu invers.

Ultras
    Member

Ascultati-l pe Giani ca are juma’ de norma la RATB 😈 !!!

07Ex
    Keymaster

Universitatea nu sta bine de loc, nici in clasament si vad ca nici cand vine vorba de antrenor. Pacat de ei!

Ultras
    Member

Cazimir, vezi mesajele pe care le-am trimis catre Cluj
    http://usr.rhp.ro/~asp/templates/guest.asp?id=44373

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Ascultati-l pe Giani ca are juma’ de norma la RATB 😈 !!!

Da’ chiar asa Giani, de unde naiba stii toate traseele autobuzelor si tramvaielor? :)

In privinta discutiei tale cu Siman sunt foarte surprins ca Siman ne-a bagat in seama si a acceptat sa discute cu unul din noi. Am crezut tot timpul ca e “prea ocupat” ca sa ne dea si noua ‘buna ziua’.

Problema suporterilor la noi o vad cam asa: In primul rand echipa trebuie sa aibe rezultate ca lumea ca sa vina suporterii (si sponsorii). Aici ma refer la rezultate bune ani la rand. Nu se poate ca dupa doar cateva luni (poate un an) sa vina in loc de 300-400 de oameni 3000-4000 de oameni. Poate asa in cazuri exceptionale, dar altfel … Nu s-a vazut cum imediat dupa promovarea in A veneau si la noi peste 3000 de spectatori la meci? Pe urma ce s-a intamplat de nu a mai venit lumea? Nu am avut rezultate; ba am pierdut pe muchie de cutit, ba am ratat ca fraierii. Incetul cu incetul lumea n-a mai venit. Sa vedeti insa cum am fi avut din ce in ce mai multi spectatori daca in loc sa jucam doi ani la randul evitand retrogradarea jucam pentru campionat si cupa, eventual intr-o cupa europeana.
    Sa nu uitam ca suntem totusi a cincea echipa de fotbal din Bucuresti dupa Steaua, Dinamo, Rapid si National si totodata echipa cu cele mai proaste rezultate. Cand a fost ultima data cand am tras pentru cupa sau pentru campionat? Cand a fost ultima data cand am jucat intr-o cupa europeana? Spectatorii si suporterii in general vor sa tina cu o echipa care castiga. Nimeni nu vrea sa tina cu o echipa care pierde. Ma uit aici la NBA, cand Chicago Bulls au fost campioni la baschet in anii ’90 TOATA LUMEA tinea cu ei. Acum cand Lakers sunt foarte buni si castiga campionate lumea tine cu ei. Pe vremea cand locuiam in NJ NIMENI nu se ducea sa-i vada pe Nets iar acum cand au fost campioni in Est sala este plina la fiecare meci.

O alta problema pe care o vad eu cu suporterii la noi este ca cei de la club nu se implica deloc in imaginea clubului. Nu tu tricouri, fanioane, poze, insigne, nimic. Tin minte ca noi cei 30-40 cati suntem am vrut acum 1-2 ani sa avem tricouri cu echipa iar cei de la club nici nu s-au sinchisit sa ne bage in seama. Pai nici asa nu se poate. Cum crede Siman ca vor veni suporterii la stadion cand echipa nu are rezultate cine stie ce, a retrogradat in B, celor de la club nu le pasa nici macar sa ne asigure bilet de intrare la staion la Urziceni … etc. etc. exemplele ar putea continua.

ultrasro
    Member

E la ora de bancuri si el…. 😆

Tavi
    Member

@Giani wrote:

@Tavi wrote:

Serios??? E Regia mai izolata decat Ghencea? Stai sa vezi cum sta treaba: in conditii normale, ai legaturi directe prin Grozavesti – Orhideelor cu cartierele Berceni (tramvaiele 11 – Oltenitei si 12 – Giurgiului), Drumul Taberei (autobuz 105), Rahova (tramvai 2 – suspendat pana in octombrie pentru lucrari), Militari – Bd. Timisoara (tramvai 35), Militari – Bd. Iuliu Maniu (autobuz 178 spre Gara), Centru (autobuz 601). Singurele rute cu probleme pe partea asta sunt autobuzele 105 si 601, cu un interval de asteptare de 15-25 minute, dar au alternative “din bucati”. Pe partea cealalta, Piata Crangasi, sunt legaturi din Centru (autobuz 178 spre Militari tramvai 44), Militari, Ghencea si Piata Presei (tramvai 41), plus acces direct de la trei statii de metrou: Grozavesti, Crangasi si, mai putin cunoscut, dar mai putin de mers decat de la Crangasi, Semanatoarea.

In Ghencea legaturile sunt destul de proaste, asigurate de tramvaie si autobuze cu trasee foarte lungi si frecvente foarte slabe (timpi de asteptare de peste 20 min. la orele de varf), cu cateva mici exceptii: autobuzul 126 din Centru si tramvaiul 41. Plus ca in zi de meci, RATB-ul suspenda toate cursele din zona stadionului, din cauza vandalismelor.

Stadionul Giulesti este si mai slab acoperit de transportul public, in timp ce pentru a ajunge in Cotroceni mergi de-ti ies ochii de la Izvor sau Eroilor sau astepti unica legatura, autobuzul fantoma 385. Singurul stadion care se poate bucura de cai de acces mai bune decat Regia este Dinamo.

Asa ca scuza absentei transportului public spre Regie este lipsita de orice suport. Motivul e altul: am fost mereu putini, am suferit opt ani la capitolul imagine, si cand am revenit cu o imagine mult imbunatatita, jucatorii au inceput sa refuze sa joace din motive financiare. Ca o gluma proasta: jucatorii de la National terminau campionatul pe locul 2 desi aveau restante la plata salariilor de mai bine de 6 luni, iar de prime nici nu se punea problema. Au jucat si finalmente au venit si sponsorii, a intrat si banetul, macat la limita ajungerii cu incasarile la zi. Si s-au mai facut si respectati.

Chestia cu platitul suflatorilor, in trompete sauin punga cu vopsea, s-o aplice altii. Daca Siman ar face greseala asta, ar ramane fara actualii suporteri. Intr-adevar, ar veni altii, poate mai multi, dar care se vor carabanii dupa primul meci in care nu li se va mai plati “cotizatia” in haleala, bere sau bani. Sunt de acord cu Siman: suporterii trebuie sa ajute clubul, nu invers.

Giani, e ok ce spui tu se poate ajunge oriunde in Bucuresti daca stai sa te gandesti bine RATB-ul acopera binisor prapaditul asta de oras :)

Ideea e ca de la orhideelor in poarta stadionului mananci o paine si un salam

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 345 total)
  • The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004’ is closed to new replies.