Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006
- This topic has 117 replies, 31 voices, and was last updated 17 years ago by
louveteau.
-
AuthorPosts
-
December 6, 2005 at 7:38 pm #73503
DAN VALER MOLDOVAN
MemberIar titlului vadit ironic “Bravo Dane!” nu pot decat sa-i raspund cu: Multumesc!
December 6, 2005 at 7:46 pm #73504DAN VALER MOLDOVAN
MemberLucian, daca dansul pe care-l invocai ar aduce oameni la stadion, as fii dispus sa-l fac, pe bune.
si cu asta am zis tot.December 6, 2005 at 8:06 pm #73505lucian
Memberde dans, de cantece, de ce-o fi, numai sa vina lumea la stadion… as face compromisuri…
dup’aia daca vor veni daca le-o placea si daca, Doamne ajuta, si Sportul o sa joace ceva, poate s-o prinde de ei “spiritul regiei” de care sintem cu totii animati (daca n-ar fi o scanteie care sa ne aprinda n-am fi nici macar mana de oameni care sintem)
ideea e ca sintem pe aceeasi lungime de unda… daca am sta sa asteptam dupa Dep. de Marketing al clubului (by the way si eu am terminat fac. de Mk. si ma intreb cu ce s-o ocupa departamentul asta al clubului nostru ca nu se vede nimic in urma lui) ajungem sa ne incheiem nepotii si stranepotii la scutece inainte de a vedea ceva promovat…
tin minte ca acum cativa ani prin ASE umblau niste afise cu FC National care indemnau lumea sa vina la stadion. pentru ca nu aveau nici cea mai mica atractivitate, rezultatul probabil ca nu a fost cel scontat! spre deosebire de ei noi avem un mare avantaj (apropierea Regiei – el ar trebui sa fie “targetul” nostru)
December 6, 2005 at 8:48 pm #73506Radu Dobrin
Membersincer sa fiu, cind am vazut articolul linkuit de cameliu, nu m-a impresionat in mod exagerat de pozitiv….
una peste alta, insa, naste debat ceea ce este benefic pentru club (asa cum este el acum)
intentia este salutara, dar cred insa ca putea fi facuta o idee mai bine. din multe puncte de vedere.
December 7, 2005 at 12:50 am #73507Ultras
MemberBineinteles ca are efect! Eu deja ma gandesc daca sa mai vin sau nu la stadion. Probabil ca, cel putin, in retur am sa ma opresc inainte de poarta. Parerea mea, ca sa o spun direct, este ca idee nu este rea si nici noua (ma refer la “afise in camine”, dar materializarea ei este idioata. Cand vorbesti despre cineva in astfel de actiuni trebuie mai intai sa te consulti cu el. Si aici nu ma refer doar la Ovidiu, care are sechele de la alegeri legate de Basescu… Cu taxi-ul poate mergi tu la stadion, pentru galerie trebuie macar un microbuz.
Pentru a atrage spectatori trebuie sa ai ce sa le vinzi. In nici un caz blaturi cu Steaua si Dinamo. Si, repet, asta nu este treaba suporterilor. Poate fi doar cu acordul si sprijinul conducerii clubului. Dar cum interesul lui Sile este 0 in acest domeniu, o astfel de abordare este nu numai inutila, ci si daunatoare. Ce ar fi daca m-as apuca eu acum, ca am destule idei, sa fac o campanie in presa la Coca Cola (ca sunt fan) intr-o nota ironica, care sa ii scoata in evidenta toate “bubele”? Astept raspunsuri. Ca aveti imaginatie…
December 7, 2005 at 6:57 am #73508ultrasro
MemberCoca Cola este o chestie bine definita, cunoscuta de toata lumea, chiar daca e daunatoare sanatatii.
Sportul Studentesc este un brand inca prea putin cunoscut in lume dar din pacate si in tara.
Este deci nevoie de cresterea vizibilitatii sale prin orice mijloace. Plecarea lui Dan Petrescu a facut clubul cunoscut macar in Polonia!
December 7, 2005 at 9:14 am #73509DAN VALER MOLDOVAN
MemberUltras, ridica-ti caciula de pe ochi.
December 7, 2005 at 9:19 am #73510DAN VALER MOLDOVAN
MemberEu va propun sa ne vaitam!!!!!! Ce ziceti? Sau sa traim din amintiri pe care nu le avem! Sa pomenim de Hagi si de trecutul glorios si fara de realizari notabile ale Sportului!!!!!
Hai sa ne umflam in pene cat de tari suntem si sa ne punem dragoni in jurul siglei si sa ragem ca leii!!!!!!
Daca ziceti ca se putea face mult mai bine din multe puncte de vedere, va doresc bafta si sa aud de Sportul prin eforturile voastre!Bai cum puteti zice ca suporterii nu trebuie sa faca nimic? Ultras, incuie-te in casa!!!!!!!
M-ati enervat. Babelor!!!!!!!!!Nici ca mai intru pe acest forum de spital. Gata!
December 7, 2005 at 9:40 am #73511Ultras
MemberSa nu iti zic ceva de dulce! Stiu ca esti foarte mandru de “campania ta publicitara”, dar asta nu inseamna ca nu e o tampenie. Pentru faze de genul celei cu taxiul m-am certat cu destui indivizi, cu care in alte conditii as fi fost poate prieten. Acum apari tu si te caci in mijlocul camerei si noi ar trebui sa spunem ca ne si place cum miroase. Inca o data iti repet! Trebuia sa te consulti inainte de a avea initiative care aveau legatura cu noi.
Babe, forum de spital… frumos nu am ce spune. Pe alte forumuri ai fi primit un ban permanent. Una e sa iti aperi ideea si alta este sa jignesti pe toti cei care scriu aici. Decat un suporter ca tine, mai dine 1000 de “dusmani”. Iar de inchis in casa, nu am de ce sa procedez ca tine.
PS. Stiu ca ai fost bine-intentionat, dar…
Dragonii mei sunt mult mai reusiti. Si de acum inainte te rog sa nu mai folosesti munca mea de o saptamana. Poti sa folosesti orice alta sigla, dar nu cea pe care ti-am dat-o eu. Poti sa faci pe munca ta cate misto-uri vrei, nu pe a mea.
Afisul tau este cam acelasi lucru cu maneaua “Desteapta-te romane!”December 7, 2005 at 9:48 am #73512Ultras
Member@ultrasro wrote:
Coca Cola este o chestie bine definita, cunoscuta de toata lumea, chiar daca e daunatoare sanatatii.
Sportul Studentesc este un brand inca prea putin cunoscut in lume dar din pacate si in tara.
Este deci nevoie de cresterea vizibilitatii sale prin orice mijloace. Plecarea lui Dan Petrescu a facut clubul cunoscut macar in Polonia!
Tu chiar vorbeti serios? Te doare capu’? Brandul poate fi cunoscut sau nu, dar atata timp cat nu iti apartine sau nu ai acordul celui care il detine, nu poti sa il folosesti in nici un fel. Chiar daca ai face din SS un brand mai puternic decat Coca Cola… Asta e realitate! Treziti-va! Daca ai un exemplu in care campania unui suporter care de unul singur a umplut un stadion, eu nu mai zic nimic…
December 7, 2005 at 11:02 am #73513DAN VALER MOLDOVAN
MemberNu tin minte sa-mi fi dat tu vreo sigla mie. Chiar nu.
Nu intentionez sa amplific acest conflict dar sa stiti ca demersul meu nu v-a lezat absolut deloc, pot spuna ca a placut si ca cei care au vazut-o ne considera dezmortiti.
Repet, avand in vedere semnele pe care le am, lumea a primit bine cele 5 “afishe”.
atunci cand nimeni nu face nimic e normal sa nu stam cu mainile in san. stai tu linistit ca nu am adus nici un deserviciu clubului astfel incat nu ai de ce sa ma acuzi.
si n-o sa ma opresc aici. stai linistit.December 7, 2005 at 11:19 am #73514lucian
Memberdane, eu te sustin in continuare, chiar daca am scris si mai sus ca nu am fost nici eu intru-totul de acord cu mesajele expuse!
ar trebui sa discutam mai amanuntit subiectul
daca reusim sa aducem 20 de insi noi pentru inceput, eu as vedea-o ca pe o realizare! punem o sigla oarecare, sa nu “suparam” vreun suporter sau vreun conducator al clubului (absolut “interesat” de altfel in a promova numele Sportul)
Daca n-o putem face in numele tuturor suporterilor lui Sportul, se poate crea fara nici o problema o grupare a galeriei care sa o sustina (ce numai Steaua si alte echipe mari sa aiba fractiuni si ultrasi?)
December 7, 2005 at 11:51 am #73515Radu Dobrin
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
…
Nu intentionez sa amplific acest conflict dar sa stiti ca demersul meu nu v-a lezat absolut deloc…pai citind posturile de pe topicul asta, se pare ca nu prea ai dreptate
@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
… pot spuna ca a placut si ca cei care au vazut-o ne considera dezmortiti.
Repet, avand in vedere semnele pe care le am, lumea a primit bine cele 5 “afishe”.probabil nu ‘lumea’ care sta in ploaie… etc… cind joaca sportul in regie.
Ideea (sau problema), cred eu, e ca daca vrei sa folosesti ‘galeria’ (cu ce o inseamna ea…), intr-un scop laudabil de altfel, cum am mai zis mai sus pe undeva, poate ar fi bine sa stai de vorba cu ‘ea’ in prealabil.
December 7, 2005 at 11:55 am #73516DAN VALER MOLDOVAN
MemberImi cer public scuze daca v-am lezat si deranjat. Imi cer scuze si fatza de Ultras pentru cuvintele aruncate la nervi.
tuturor celor care frecventeaza acest forum.vorbesc serios. respect voua.
ne mai auzim.
P.S. pana in retur mai avem inca trei steaguri.
December 7, 2005 at 12:16 pm #73517lucian
Membercf. GSP:
Şiman: „Nu se va mai intra gratuit la Sportul”
Finanţatorul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a anunţat astăzi că din primăvară se vor introduce bilete şi abonamente la Sportul Studenţesc. „Nu se va mai intra gratuit la Sportul. Sper să introduc noul sistem din primăvară, chiar dacă vom avea 10 spectatori în tribune”.asa ca demersul nostru poate muri inca inainte de a se fi nascut!!!!
-
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006’ is closed to new replies.