Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006
- This topic has 117 replies, 31 voices, and was last updated 17 years ago by
louveteau.
-
AuthorPosts
-
December 7, 2005 at 12:18 pm #73518
DAN VALER MOLDOVAN
Memberaceasta campanie are si pasul doi gandit (pentru ca imi imaginam ceva pe termen lung si constant – spectatorii nu se aduc la stadion dintr-o singura miscare) care sa fie sub tema: putini dar sufeltisti.
avea un al treilea pas: a doua echipa de suflet a oricarui student (care pleaca de la or realitate). acest pas este si el deja conceput (am “afisele”).
voiam sa trezesc “pasiunea latenta” (parafrazandu-l pe Siman) din fiecare personalitate media, sa iasa, sa ajute, sa pomeneasca cand pot si unde pot, pe Sportul.
stim ca suntem putini, dar asta nu conteaza. asta-i morala. si credeti-ma ca asa a fost perceputa.
reinoiesc scuzele mele publice.
December 7, 2005 at 12:53 pm #73519ultrasro
MemberEu zic ca important este sa vina la meciuri toti cei care considera ca merita sa incurajeze Sportul Studentesc. Aici pe forum am reusit sa devenim o comunitate. In mod normal ar trebui sa facem un referendum cu privire la anumite decizii care le luam, dar de multe ori numarul celor disponibili (care pot fi prinsi la telefon in general) pentru o sedinta de studiu si creatie este destul de mic. Asa ca uneori se procedeaza ca la Cotroceni, realizam o axa Bucuresti – Londra – Washington, fara sa intrebam si Parlamentul
. Nu cred insa ca s-a gresit cu ceva in momentul demararii acestei campanii, efectele pozitive nici nu ma astept sa se transforme in mii de oameni in tribune. Ar fi suficient sa fie 200 de oameni in peluza care sa cante atunci cand este cazul, care sa cumpere abonamente pentru meciuri. Nu uitati ca Artmedia Bratislava are 200 de abonati si joaca in grupele Ligii Campionilor.
December 7, 2005 at 1:27 pm #7352007Ex
KeymasterEra si cazul ca Siman sa introduca si la noi bilete. Cine naiba a mai auzit de intrare libera la stadion. 🙄
December 7, 2005 at 1:35 pm #73521mihada
MemberOk, iata ca acum se discuta pasii ce vor fi facuti in viitor. Desi probabil ca Dan ar fi vrut sa fie surpriza.
Eu recunosc ca Dan a avut acea sclipire de inteligenta cind a creat textele celor 5 afise. Ma intreb, daca ar fi venit cu ele pe forum sa ne intrebe pe noi toti, sunteti siguri ca ar fi iesit mai bine? Adica, venea unul si spunea “nu cu negru ci cu rosu, ca sa le intre in singe”, sau altul “foloseste caractere gotice ca seamana cu S-ul din sigla”. Repet, puteam noi imbunatati creatia? Noi cei 20-30 de pe forum? Sau citi om fi.
Sunt sigur ca altii din alte galerii ne invidiaza ca avem un astfel de om. Iar daca fiecare dintre noi ar fi scos in fata numele Sprotul Studentesc asa cum a facut-o Dan, atunci am fi ajuns departe.
E usor sa dai jos ceva, dar ce pui in loc? Ce?December 7, 2005 at 1:48 pm #73522ultrasro
MemberSa venim fiecare cu cate ceva bun si in final nu se poate sa nu se miste ceva…
December 7, 2005 at 2:30 pm #73523DAN VALER MOLDOVAN
Membervrem sa batem alte galerii si sa ne facem cunoscuti prin inteligenta si nu prin trivialitati si violenta.
am sa va trimit si restul pasilor pentru campanie.
poate ne si vedem.
o sa aiba ocazia Ultras sa-mi dea si un pumn in gura.acum trebuie sa dau repede grafica pentru alte steaguri. dati-mi idei!!! da’ repede. hai sa facem ceva! asta e un alt moment.
December 7, 2005 at 3:10 pm #7352407Ex
KeymasterDane, daca vrei poze atasate la mesajul asta trimite-mi-le si le atasez, ok?
December 7, 2005 at 3:27 pm #73525ultrasro
MemberNiste idei de texte din partea fanilor lui Juventus Torino si Cesena!
http://www.noisoli.it/images/maglia6_r.jpg
http://img.freeforumzone.it/upload/416224_Resize%20of%20san%20mauro.jpg
December 7, 2005 at 5:33 pm #73526Ultras
MemberDane, nu initiativa ti-am contestat-o… Pana sa iti citesc numele in gazeta am crezut ca este vorba de o inventie a presarilor. Surpriza a fost neplacuta cand m-am dumirit.
Sigla eu ti-am trimis-o, verifica mail-ul. Cu cateva luni inainte sa faci primele steaguri. O sugestie, referitor la steaguri: stiu ca cerneala nu prinde prea bine pe materialul ala, dar poate incerci de data asta sa scoti negrul ceva mai negru… 😉
Cat despre pumni in gura nu poate fi vorba. Asta e stilul meu mai acid de a critica. Inca una, mai putin acida si un pic mai tehnica: cred ca ai folosit cam mult negru pentru afise. Sunt doua dezavantaje: consumi prea mult toner/cerneala (pentru min. 100 / meci) si vizibilitatea redusa (mai ales ca pe afise va trebui sa mai si dai date despre meci…
Daca vrei un mesaj in care sa ironizezi faptul ca suntem putini poti sa o faci altfel. Ceva de genul: “Ti-am pastrat un loc la noi in peluza / tribuna” si putem sa ne gandim pana in martie, ca iarna este lunga…
December 7, 2005 at 8:45 pm #73527Blue Eyes
Member@lucian wrote:
si asa, daca ne vom dovedi hazosi, poate anumite persoane racolate vor vrea sa vina la stadion in apropierea galeriei, numai ca sa se distreze (pot fi scoase si cantece comice).
Nimeni nu vine la stadion pentru galerie.
Io zic ca ar trebui sa promovam la greu : echipa, jucatorii.
Sa impartim stegulete si fanioane cu ….culorile echipei…
Sa angajam niste tipe super sexy sa le imparta prin oras…
Sa mergem pe la casele de copii si caminele de batrano sa le dam ceva de sarbatori…chestii d’astea…
Sa le oferim o mancarica calda celor care vin la stadion ….ceva de baut….nu ??
Cum fac toti prin vest.Merg la stadion ca la spectacol.Au restaurante, magazine….puii mei…
Noi abia daca avem un stadion amarat…..
Propun sa facem o pusculita si peste 1000 de ani sa renovam stadionu…December 7, 2005 at 8:46 pm #73528ashone
Member@lucian wrote:
sint de acord cu ideea lui dan de a promova astfel venirea oamenilor la stadion. sint de acord si cu spiritul de bascalie promovat, chiar daca nu in totalitate cu mesajele expuse si cu forma sub care au iesit cele prezentate in gsp. cred ca s-ar putea scoate mai multe sloganuri si se pot face multe plecand de la o simpla idee…
propun ca inaintea fiecarui meci sa ne intalnim un “comitet de initiativa” si sa venim cu ideea ce ar trebui sa contina astfel de “manifeste” (fie ele electronice transmise prin email cunoscutiilor, fie sub forma de fluturasi sau de afise, distribuite sau lipite pentru inceput in zona regiei usw.). e pacat, pt ca sint caminele f. aproape si cu siguranta si o gramada de microbistii in ele. pe langa mesajul “bascalios” expus, ele ar trebui sa faca clar referire la meciul cu pricina (ora si data). de cand n-ati mai vazut un afis de meci al sportului? pentru a atrage lumea, ideea ar fi ca ele sa aiba o scanteie de haz, sa nu fie dupa un cliseu binecunoscut… si asa, daca ne vom dovedi hazosi, poate anumite persoane racolate vor vrea sa vina la stadion in apropierea galeriei, numai ca sa se distreze (pot fi scoase si cantece comice).
sigur ca vor fi si costuri, dar fiecare dintre noi are un xerox sau o imprimanta la serviciu de care s-ar putea folosi, nu???!!
si de ce n-am incerca chiar inaintea primului meci din retur???AM LIPIT AFISE IN 86-87-88-89 DE MI-AU SARIT CAPACELE!!! ERAU PENTRU SERILE ALEA CARE SE ORGANIZAU DREPT SEDINTA SUPORTERILOR SI VENEA LUME DACA VEDEA AFISUL ERAU SERI PENTRU NOI SUPORTERII SPORTULUI, POATE VA MAI AMINTITI…
December 7, 2005 at 8:54 pm #73529ashone
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Salutare la toata lumea!
Cum sa incep… e in felul urmator: cineva trebuia sa urneasca caruta asta cumva ca nu mai merge. revista s-a impotmolit si nu da semne ca se va naste vreodata, clubul nu face nimic… si uite asa, nu mai e mult, mai e un pic, pana la marele nimic (Iris). Bun, astea-s premizele. Cu asta sunteti toti de acord. Dar de ce ton ironic? Mai precis autoironic? Am intentionat sa rastorn un dezavantaj intr-un avantaj (tehnica bine cunoscuta in comunicare). cand ai o problema foarte mare nu incerci (fara succes) sa o ascunzi ci o pui in evidenta, o dramatizezi, o exagerezi. astfel lumea va vedea ca ai simtul umorului, ca stii ce-i gluma si cel mai important, ca esti viu, ca existi si ca nu te iei prea in serios. nu va plac oamenii de acest gen? M-am folosit de contextul foarte nasol, acela al violentelor dintre galerii si sa arat o fata umana, una luminoasa si haioasa. Autoironia este una din cele mai mari calitati ale omului.
Intentionez sa fac din Sportul un brand, o marca care sa fie indragita de oameni, la care studentii sa rezoneze. ori toti stim ca tinerii sunt cinici. vreau sa creez o aura optimista in jurul Sportului, sa-si aduca aminte oamenii de comunicarea non-conformista care se face in jurul clubului. Fratilor, suntem prea posaci si ne luam prea in serios!!!! Nu mai suntem studenti. Cand esti sarac si mic, oare nu-i cel mai fain sa fii glumet si sa te amuzi pe baza conditiei tale? Asta inseamna adunarea in timp a unui CAPITAL DE SIMPATIE.
Ce ati fi vrut sa comunic? De Hagi? De locul 9 in clasament??? Fiti seriosi. Strategia mea a functionat perfect. stiam ca daca le va place or sa o publice si atunci o avem pe Sportul inca o data in fata oamenilor. de asta data nu cu plecari si neajunsuri. Ar fi publicat vreun ziar ceva serios, cu ifose si cravata neagra?????
Sau poate are cineva sute si mii de euro pentru o aparitie in presa??? stiti cat costa? Interesati-va.Poate-mi da si mie cineva ziarul, ca nu l-am luat. nu ma asteptam sa-l publice atat de repede. Au zis ca le place foarte mult campania!!! Am trimis-o viral la multi prieteni si s-au amuzat teribil.
trebuie insa sa comunicam in permanenta si trebuie sa o facem in stilul unui om tanar, haios.
Eu unul nu ma las!!!!!!!!MIE MI S-A PARUT HAIOS…CULMEA CA IMPRESIA ASTA O AM SI EU DESPRE CITI VIN PE STADION ACUM LA MECI!ARTICOLUL TI-L POT DA EU! TOT ZIARU NU-L MAI AM…CA SA FACI BRAND CRED CA TREBUIE SA TE LASE SIMAN CA POATE ARE DREPTURI IAR BOUL ALA NU O SA TE LASE NICIODATA!!! DE CE? SIMPLU EL NU AGREEAZA SUPORTERII DIN PRINCIPIU
December 7, 2005 at 8:56 pm #73530ashone
Member@lucian wrote:
de dans, de cantece, de ce-o fi, numai sa vina lumea la stadion… as face compromisuri…
dup’aia daca vor veni daca le-o placea si daca, Doamne ajuta, si Sportul o sa joace ceva, poate s-o prinde de ei “spiritul regiei” de care sintem cu totii animati (daca n-ar fi o scanteie care sa ne aprinda n-am fi nici macar mana de oameni care sintem)
ideea e ca sintem pe aceeasi lungime de unda… daca am sta sa asteptam dupa Dep. de Marketing al clubului (by the way si eu am terminat fac. de Mk. si ma intreb cu ce s-o ocupa departamentul asta al clubului nostru ca nu se vede nimic in urma lui) ajungem sa ne incheiem nepotii si stranepotii la scutece inainte de a vedea ceva promovat…
tin minte ca acum cativa ani prin ASE umblau niste afise cu FC National care indemnau lumea sa vina la stadion. pentru ca nu aveau nici cea mai mica atractivitate, rezultatul probabil ca nu a fost cel scontat! spre deosebire de ei noi avem un mare avantaj (apropierea Regiei – el ar trebui sa fie “targetul” nostru)
MARCHETINGU LA SPORTUL PUNE TIGANII SA BATA SUPORTERII SPORTULUI ASTA FACE! vezi cazul midia…
December 7, 2005 at 9:03 pm #73531ashone
MemberUltras wrote:Bineinteles ca are efect! Eu deja ma gandesc daca sa mai vin sau nu la stadion. Probabil ca, cel putin, in retur am sa ma opresc inainte de poarta. DACA SI TU O LASI BALTA SE DUCE DRACU TOT!!!!December 7, 2005 at 9:10 pm #73532 -
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006’ is closed to new replies.