Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006
- This topic has 117 replies, 31 voices, and was last updated 17 years, 4 months ago by
louveteau.
-
AuthorPosts
-
May 16, 2006 at 6:38 am #73563
Matei Marian
MemberChair daca nu luam campionatul suntem invigatorii.
Cu asa prestatie,suntem cei mai buni!!!!!!May 16, 2006 at 7:07 am #73564Radu Marinovici
MemberNu toti campionii sunt invingatori (vezi Steaua lui Valentin Ceausescu!) asa cum nu toti invingatorii ajung campioni (vezi Sportul lui Sandu – Nasu, Iorgulescu, Cazan (Ata), Munteanu1-2, Coras, Bozesan… Hagi sau, mai vechi Radulescu Raducanu)! Statistic, invingatorii au cu atat mai multe sanse sa devina campioni cu cat jocul de fotbal in sine mai curat si mai neinfluentat de “terti”.
Nu spun ca ficatul meu nu ar fi uns cu balsam in caz de Doamne ajuta: “Sportul Studentesc – Campioana Romaniei” si in mod normal asa ar trebui sa fie, dar nu pentru efortul inuman de gandire (!?) la care ar fi supus Becali G in declaratiile post infrangere sau bucuria “lumii bune” de la Nicu’ cat pentru ca ar exista TEORETIC sansa sa vad ACEEASI ECHIPA FRUMOASA si in sezonul viitor.Din aceste reverii fericite ma trezeste un fior rece cu imaginea contrariata a lui Siman nereusind 😉 sa incropeasca o nocturna pentru Liga Campionilor sau un vestiar cu usi si ferestre… asa ca pentru Europa!
Si iarasi ma incanta amintirea roscata a lui Bozesan (poate fi inlocuit in rima cu golul brazilian de Varga Dacian!) care-i ingenunchia pe cei de la Brondby FC.
E bine ca depindem exclusiv (oare?) doar de rezultatele noastre. Ii batem, le dam multe – nu are nimeni ce sa spuna!
“Tata Jean” declara astazi ca “tine cu Sportul”!!! Tibi Balan parea decis dupa Bacau sa “transeze clar” meciul cu Steaua… Ionut Mazilu isi promite prima betie dupa castigarea campionatului… Varga sagalnic afirma “ca fiecare meci il jucam la victorie”… Gigi Multescu cred ca ar intra si el pe teren cu Steaua daca tahicardia nu l-ar supara…in fine Edi ar merita sa-si semeteasca creasta si in fotografii de prima pagina! Imi vine in minte o “signature” a unui vechi forumist ” Haide Sportul, haide ca se poate!!!”
Va astept sa zburdati “iuresarilor” spre deliciul nostru al celor care credem in frumos, curat si cinstit!
Eu, intre timp, promit sa’ncerc sa-mi scot din minte imaginea lui Siman cu nocturna, negocierile ex-sovietice si nashul lui – Copos!
Radu Marinovici
May 16, 2006 at 2:10 pm #73565Radu Dobrin
Member@stelist100% wrote:
…stati bey ca mai avetzi meciuri grele mai ales duminica cu STEAUA care va v-a scoate footbalul din cap
succes!
@stelist100% wrote:
voi suntetzi 50 in galerie?????
nu…dar 25 sintem ca popa 😉
May 16, 2006 at 4:14 pm #73566Anonymous
Guestnu…dar 25 sintem ca popa :wink:[/quote]
tare rau o sa facetzi coregrafie la meciul cu STEAUA ???? poate o sa vina si la voi in galerie 30
))
May 16, 2006 at 5:23 pm #73567Giani
Member@stelist100% wrote:
nici nu s-a terminat campionatul si voi deja va canditzi la sarbatorirea lui
)) stati bey ca mai avetzi meciuri grele mai ales duminica cu STEAUA care va v-a scoate footbalul din cap suntem si vom fi peste voi la toate capitolele de suporteri sa nu mai vorbim …… Auzi si u la ei unde sarbatorim
)))) voi suntetzi 50 in galerie?????
Esti stelist si asta se vede. Da, mai avem trei meciuri foarte grele, stim asta, dar ai auzit de intrebarea “ce se întâmplă dacă?”. Nu, pentru ca esti stelist, la voi totul este sigur, suntem o natiune rumegătoare care se închină la păstori. Asta credeti voi, noi suntem contra! Si o tara intreagă, cea care nu linge clica SDR, ne va apaluda. Steaua nu ne poate scoate placerea din cap; ceea ce la voi este obligatie, motiv de seppuku, pretext de a ciomagi inamici inexistenti, prilej de a va defula propriile instince primare, la noi este un spectacol. Numeric ne depasiti, dar calitativ sunteti, ca medie, undeva intre nivelul intelectual al oii si cel al cercopitecului.
Hai pa!! Moderatorii!!! sper ca individul a disparut. Chiar fitze de oaie pe forumul asta sunt complet inutile si mai ales nedorite. Este un forum privat, nu public.
EDIT: lasa ca o sa veniti voi, la cat costa biletele… noi vom veni, poate vom aduce si ajutoare (eu m-am oferit sa aduc in peluza inca trei potentiali suporteri pe banii mei, maine voi discuta cu ei si joi voi cumpara biletele), dar voua va plateste JJ intrarea? Nu cred… asa ca veti face ceea ce stiti mai bine (adica veti injura), in fata televizorului.
EDIT2. Cred ca tu candesti.
May 16, 2006 at 5:44 pm #73568Giani
MemberSuntem in primul rand invingatori. Daca mai iesim si campioni este o chestiune de sansa. Si de conjunctura; sa nu uitam ca de acum orice arbitru care nu va impinge oile de la spate va fi retras de la delegari pe termen nelimitat. Cazul Serea ar trebui sesizat la FIFA.
May 17, 2006 at 6:42 am #73569gabriel faflei
MemberSubscriu…
Numai privitul zi de zi la Ciobanu’ sef al tarii ne provoaca deosebita greata…
Putin respect , baieti…!
Lasati-ne macar sa visam … Si pregatiti banu’ pentru Gloria in ultima etapa…Noi pregatim geamurile pentru Victoras&coVa pup…
@Giani wrote:
@stelist100% wrote:
nici nu s-a terminat campionatul si voi deja va canditzi la sarbatorirea lui
)) stati bey ca mai avetzi meciuri grele mai ales duminica cu STEAUA care va v-a scoate footbalul din cap suntem si vom fi peste voi la toate capitolele de suporteri sa nu mai vorbim …… Auzi si u la ei unde sarbatorim
)))) voi suntetzi 50 in galerie?????
Esti stelist si asta se vede. Da, mai avem trei meciuri foarte grele, stim asta, dar ai auzit de intrebarea “ce se întâmplă dacă?”. Nu, pentru ca esti stelist, la voi totul este sigur, suntem o natiune rumegătoare care se închină la păstori. Asta credeti voi, noi suntem contra! Si o tara intreagă, cea care nu linge clica SDR, ne va apaluda. Steaua nu ne poate scoate placerea din cap; ceea ce la voi este obligatie, motiv de seppuku, pretext de a ciomagi inamici inexistenti, prilej de a va defula propriile instince primare, la noi este un spectacol. Numeric ne depasiti, dar calitativ sunteti, ca medie, undeva intre nivelul intelectual al oii si cel al cercopitecului.
Hai pa!! Moderatorii!!! sper ca individul a disparut. Chiar fitze de oaie pe forumul asta sunt complet inutile si mai ales nedorite. Este un forum privat, nu public.
EDIT: lasa ca o sa veniti voi, la cat costa biletele… noi vom veni, poate vom aduce si ajutoare (eu m-am oferit sa aduc in peluza inca trei potentiali suporteri pe banii mei, maine voi discuta cu ei si joi voi cumpara biletele), dar voua va plateste JJ intrarea? Nu cred… asa ca veti face ceea ce stiti mai bine (adica veti injura), in fata televizorului.
May 17, 2006 at 1:56 pm #73570crys41
MemberAm o intrebare: care e punctajul echipei in cupele europene?
Asta fiindca este posibil sa participam de la anul si ar fi bine sa ne lamurim in privinta asta.
Este 10.381 de aici http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html sau altul?May 17, 2006 at 2:04 pm #73571Giani
MemberNu am idee daca putem avea un ranking in UEFA, intrucat ultima oara am participat in urma cu 19 ani. Nu stiu daca se tine cont numai de participarile efective ale unui club, sau si de rating-ul campionatului plus locul ocupat in clasament.
May 17, 2006 at 2:08 pm #7357207Ex
KeymasterNici eu nu am idee care ne este coeficientul, dar am observat cu stupoare ca pe http://www.uefa.com ne listeaza ca am participat numai in Cupa UEFA 20 de meciuri, dar nu scrie nimic de faptul ca am participat si in Intertoto doua sezoane. Stiti cumva dece?
May 17, 2006 at 2:09 pm #73573crys41
MemberTocmai, pt ca n-am participat in ultimii ani, ar trebui sa fie numai punctajul de tara, dar mi-e neclara problema.
Aici http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/seedcl2006.html se pare ca la campioana se ia in considerare de catre uefa ca se merge de la cel mai mic punctaj (adica noi 😳 ) la cel mai mare posibil (Steaua) al echipelor inca implicate in lupta pt titlu.@97SiR wrote:
Nici eu nu am idee care ne este coeficientul, dar am observat cu stupoare ca pe http://www.uefa.com ne listeaza ca am participat numai in Cupa UEFA 20 de meciuri, dar nu scrie nimic de faptul ca am participat si in Intertoto doua sezoane. Stiti cumva dece?
Uefa nu tine seama de meciurile din intertoto cand stabileste punctaje de tara si alte punctaje. E doar o competitie care dadea 3 echipe in uefa. Zic dadea pt ca acum vom avea 11 echipe in turul 2 preliminar uefa, cu sanse destule de a trece mai departe. Pe viitor nici varianta Intertoto n-ar fi rea
.
May 17, 2006 at 2:18 pm #73574Giani
MemberDar linkul ala in cate ore incarca pagina?
May 17, 2006 at 2:27 pm #7357507Ex
KeymasterChestia cu faptul ca noi am participat in Intertoto, dar ca nu suntem acreditati pe site-ul http://www.uefa.com am spus-o doar in ideea de a avea palmaresul nostru pe site-ul UEFA, nu ca asta ar conta in determinarea coeficientului pentru la anu’.
May 17, 2006 at 2:59 pm #73576MARIUS M.
MemberPARCURSUL BUN DIN ACEST AN A GENERAT O EUFORIE IN RANDUL CELOR CARE TIN CU SPORTUL. S-AU AUTENTIFICAT PE FORUM, DISCUTA DE LA EGAL LA EGAL CU SUSTINATORII GRANZILOR CAPITALEI SI SCOT LA imprimanta clasamentul dupa fiecare etapa in care suntem cocotati in varful clasamentului.
Ma numar printre ei, am fost si eu in galerie vreo 3-4 meciuri acum 4-5 ani; am fost si la memorabilul meci Steaua-Sportul 1-2. Ce bine daca am castiga si duminica cu acest scor. Nu-i mai avem pe Paduret si pe Dinita dar defilam cu Mazilu, Varga, Balan, Cruceru, Curelea si mai ales cu Profesorul Multescu.
Mi se spune adesea ca nu avem stadion, coeficient UEFA si ca de aceea ar fi bine ca Steaua sau Rapidul sa castige campionatul. Insa mai presus de toate, avem (cel putin o echipa) in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca isi dau viata la fiecare meci al nostru.
Sunt convins ca rezultatele de exceptie din acest retur vor mari numarul suporterilor iar aceasta se va vedea la meciul de duminica. Pentru o parte din pustii care bat miuta pe langa blocurile saracacioase, jucatorii nostri au devenit niste vedete; sunt convins ca peste cativa ani, acestia vor deveni sustinatori ai echipei. Performantele prezente vor aduce suporteri in viitor.May 17, 2006 at 3:04 pm #73577ultrasro
MemberRezultate bune trebuie sa continue iar numarul suporterilor va creste…. asteptam un joc bun contra Stelei si apoi a Rapidului si de ce nu …. o victorie contra Gloriei Bistrita, o echipa cu nimic mai prejos decat primele doua.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006’ is closed to new replies.