Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 118 total)
  • Author
    Giani
    Member

Totusi hai sa nu anticipam. Daca batem Steaua si Rapid si avem certitudinea ca nu ne incurca Bistrita, care sigur ne va pune probleme, va trebui sa gazduim niste sticle de sampanie la Nicu, si dupa fluierul final sa alergam repede ca sa le preluam (dar trebuie discutat cu jandarmii si cei ce vor avea sticlele sa se inregistreze, pentru a-si asuma raspunerea in cazul unui incident neplacut), sa venim cu ele in peluza si sa le facem un dus jucatorilor. Cu conditia ca dupa actiune sa prezentam jandarmilor sticla in stare intacta si dopul. Asta ar fi ideal, dar nu cred ca va fi posibil, cred ca ar trebui sa mutam petrecerea dupa meci, in parcarea stadionului sau chiar la Nicu. Nu simte nimeni nevoia unei amenzi consistente. Este complicat, cred ca la Nicu ar fi optim, cu televiziunile pe interval.

Giani
    Member

Ne mai trebuie trei victorii. Atat. Nici nu este mult, desi adversarii sunt foarte incomozi: Steaua trage cu o intreaga camarila de obedienti, Rapidul are un aliat de nadejde in ultima etapa, in Regie, este foarte greu. Cu atat mai mult ar creste farmecul unei victorii totale.

Radu Dobrin
    Member

rezultatele bune nu sint suficiente. “imaginea” este la fel de importanta. si acolo sintem pe drumul cel bun. doar sa nu o luam pe aratura acum la mal….cu bannere…etc..

mihada
    Member

Am pus un post aici in care il corectam pe stelistul 100% agramat (vezi “va v-a scoate”). Ce s-a intimplat? Nu avem voie sa-i invatam pe intrusi macar sa vorbeasca romaneste?

Radu Dobrin
    Member

in mod sigur, postul tau a incalcat regulile forumului si a fost sters alaturi de alte 15-20 in ultimele 24 de ore.

in alta ordine de idei, daca un “v-a” in loc de “va” a declansat o asemenea reactie, stiu citiva aici pe forum care, pastrind proportiile, ar trebui, probabil, biciuiti public in fata la nicu 😆

ps..unul dintre ei, probabil eu care scriu in mod constant ‘sint’ in loc de ‘sunt’ 😆 😆

karry
    Member

POATE O SA AVEM SI NOCTURNA VREODATA!!?

Giani
    Member

Radu, eu ti-as propune sa stergi primul post al stelistului. Fii atent la exprimarea lui: “va canditzi”, nu cred ca este greseala de tipar, ci o aluzie clara in argoul de Ferentari. Daca nu pricepi in ce consta (si nu ar fi exclus, esti plecat de mult timp din tara), ti-o traduc pe PM.

caniggia
    Member

[am jucat fotbal la sportul , respir si traiesc sportul…trebuie sa batem cu steaua…o echipa de oieri….HAI SPORTUL!!!!!!!!!!

SteauaFC
    Member

Mai e nevoie de vreun comentariu?

ion
    Member

da ,ar mai fi :asta este perceptia pe care o aveti in societate indiferent de coeficient sau traditie…Cind veti iesi cu adevarat de sub tutela celui mai mare cioban al tarii mai vorbim …Pina atunci va respectam cit ne respecati si voi pe noi …Si inca ceva : noi nu dam buzna in casa altora si nu provocam pe nimeni ,ne vedem de saracia si necazurile noastre…Avem nevoie de prieteni si simpatizanti dar nu de oameni care ne trateaza de sus .Chiar vrem sa atragem simpatii si nu vrem sa intram in polemica gratuita cu cineva indiferent de echipa…Chiar nu intelegem ca ca disputa este in plan sportiv in primul rind…Ce conteaza coeficientul ..Hai atunci sa se stabileasca cine ia campionatul si cine participa in cupe in functie de traditie,coeficient si bani(ca vad ca asta se vrea) si sa jucam amical un an intreg.Nici nu ne mai certam si cred ca ne vom pupa la infinit pina lesinam…Sper ca aveti fete frumoase in galerie!!!!!!!!!!

Cu stima si prietenie !!!!

crys41
    Member

Oameni buni, topicul era despre coeficientul Sportului, nu al Stelei sau al altei echipe.
    Pusesem intrebarea daca e cel minim din linkurile de mai sus (10.381) sau altul?
    Sau mai bine zis, daca o echipa nu a participat in ultimele sezoane in Europa, ce punctaj are, doar cel de tara?

07Ex
    Keymaster

crys41, este limpede ca lumea nu stie care e raspunsul la intrebarea ta, dar in lipsa de cauza posteaza doar ca sa se afle in treaba.

Wow, n-am stiut ca Steaua e pe locul 4 la coeficient, dar sincer sa fiu nici nu ma intereseaza. Nu vad dece stelistii posteaza aici, ca pe noi oricum nu ne intereseaza pe ce loc e Steaua. Din punctul meu de vedere pot sa fie pe primul loc, iar in cazul respectiv tot ce am de spus este … bravo lor!

Ce ma intereseaza este coeficientul nostru, dar vad ca lumea nu-l stie. Banuiesc ca vom afla dupa ce se termina campionatul. Sper insa sa terminam pe un loc care sa ne asigure o participare in cupele europene.

crys41
    Member

Speram ca dupa ziua de duminica sa se gandeasca jurnalistii si analistii sportivi si la coeficientul nostru :D.

dragos
    Member

am vazut scris cu litere de-o schioapa pe spatele unei masini (ford transit):
    SPORTUL STUDENTESC CAMPIOANA !!!!

DOAMNE CE BINE SUNA !!!!

mihada
    Member

Si eu mi-as pune un fanion in masina (nu neaparat atirnat la oglinda), dar mi-e frica de vandali.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 118 total)
  • The topic ‘Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006’ is closed to new replies.