Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 275 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Deschid acest topic cu gandul ca toata lumea il va folosi pentru a face comentarii legate de articolele recent aparute in presa sau pe forum si in general pentru a discuta despre sezonul 2007-2008.

Exista un alt subiect intitulat “Stiri din presa – Sezon 2007-2008”. Doresc ca acel subiect sa fie utilizat doar pentru a posta stiri din presa. Rog ca orice comentarii referitoare la stirile aparute in acel topic sa fie facute aici.

De asemenea, rog pe toti utilizatorii sa foloseasca topicurile separate pentru meciurile oficiale din aceasta editie de campionat doar pentru a posta stiri referitoare la acele meciuri. Orice alte comentarii care nu au legatura cu meciurile oficiale ale echipei vor trebui facute pe acest thread.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate ce cele de mai sus, va rog sa postati aici sau sa-mi trimiteti un MP.

Multumesc anticipat!

MarcAntoniu
    Member

Punct” si de la capat DRUMUL SPRE LIGA 1 pentru Sportul Studentesc :). Ar fii rezonabil sa aiba dublu obiectiv, adica si Cupa Romaniei. Este un titlu care duce in cupa UEFA. 8)

07Ex
    Keymaster

@MarcAntoniu wrote:

Ar fii rezonabil sa aiba dublu obiectiv, adica si Cupa Romaniei. Este un titlu care duce in cupa UEFA. 8)

Mda, bine ar fi sa castigam cupa, dar sincer sa fiu nu vad cum am castiga cupa cand noi n-am fost in stare s-o castigam pret de 90 si ceva de ani. Acum sunt interese mari in castigarea cupei, asa ca ma cam indoiesc ca noi s-o putem castiga.

ashone
    Member

ca divizionara B in cupa ai 6 meciuri cu finala cu tot. e cel mai simplu de ajuns in europa.

ultrasro
    Member

Eu cred ca ai 8 meciuri …. 3 in fazele inferioare apoi cele 5 incepand cu 1/16

crys41
    Member

Lasand la o parte cupa (poate nici nu este un obiectiv pt Siman), mai important e cine va veni antrenor si ce jucatori vor pleca (Tibi probabil). Nu se aude nimic?

cameliu
    Member

Asta cu antrenorul nu e de actualitate! Stati sa inceapa campionatu… de ce sa plateasca Sile 2 luni de pomana… Dupa 2 etape va fi numit cezarica… dupa vreo 7 incepe sa-si puna Sile probleme…

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Asta cu antrenorul nu e de actualitate! Stati sa inceapa campionatu… de ce sa plateasca Sile 2 luni de pomana… Dupa 2 etape va fi numit cezarica… dupa vreo 7 incepe sa-si puna Sile probleme…

Cameliu, zau ca-mi placi, si ce este mai trist este ca ai perfecta dreptate. Il stim pe Siman de atata timp, asa incat nimic nu ne mai mira.

Tavi
    Member

@cameliu wrote:

Merci Cameliu ca ne-ai adus cu picioarele pe pamant! :(
    Hai totusi sa vedem partea buna a lucrurilor: macar noi nu ne stresam in intersezon :)
    Dumnezeu cu mila!

ultrasro
    Member

Avem antrenor dar pana pe 2 iulie jucatorii se odihnesc si ei un pic ;)

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

tot “canadianul”, cu alura de G.Depardieu …..oricum, e charismatic…si vom vedea daca stie sa-i puna in teren…..

cameliu
    Member

@ultrasro wrote:

Eduardo Badescu?
    Asta o fi:

http://www.world-soccer-academy.com/index.php?src=gendocs&ref=Eduardo%20Bio&category=Academy&PHPSESSID=68999d1f42f628c8c6e0f7e78f7e956b

Pina acum insa a antrenat doar copii…

ultrasro
    Member

Din pacate se pare ca Badescu nu vrea sa ramana in Romania si ca urmare se va intoarce in Canada unde are conditii de lucru net superioare!

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

se odihensc pentru ca au muncit mult anu asta

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

Eu cred ca ai 8 meciuri …. 3 in fazele inferioare apoi cele 5 incepand cu 1/16

primele 2 cind joci in ciulini nu se pun, le treci oricum. abia astept cupa anu asta sa facem deplasari prin comune

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 275 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.