Home › Forums › Archive › Sezon 2007-2008 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2007-2008
- This topic has 274 replies, 34 voices, and was last updated 14 years ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 22, 2007 at 6:01 pm #79137
Giani
MemberLasa tata ca avand certificat UEFA inseamna ca stie meserie. Parca vad cum in sfarsit ne vom lua revansa, si inca la scor, in fata juvetilor de colentina.
June 22, 2007 at 7:35 pm #79138dragos
Memberfratilor, s-au terminat antrenorii din romania ???
hai sa fim seriosi
sau s-a gandit ca, face economie la buzunar, fiind debutant 1!!!!
oricum, in acest sezon tre’ sa fim atenti si inteligenti !!!!June 23, 2007 at 3:19 pm #79139Giani
MemberEu as propune sa ne bucuram ca sistemul mafiot implementat de seful al mare, tatucul tenizmenei narcomane, ne-a scapat de blatuitorii lui pinalty. Ca pe ailalti i-om rezolva cumva.
June 26, 2007 at 12:33 pm #7914007Ex
KeymasterVad ca nici nu s-a terminat bine campionatul si au si inceput sa plece jucatorii, iar cei care nu au plecat inca, sunt cu gandul la plecare.
Noi tot speram ca se va schimba ceva in bine la echipa asta, dar speram degeaba.
June 29, 2007 at 1:21 pm #79141qmadd
MemberAm auzit ca Varga ar merge spre Craiova… voi stiti ceva legat de asta?
June 30, 2007 at 12:41 pm #79142alexandrual
MemberAm si eu o intrebare legata de acest intersezon:
..
Putem vedea in vara asta meciuri amicale ale sportului studentesc in regie?
Daca da, cand si cu cine?
-mersi anticipat, Alex.July 2, 2007 at 7:28 pm #79143dragos
Member@alexandrual wrote:
Am si eu o intrebare legata de acest intersezon:
..
Putem vedea in vara asta meciuri amicale ale sportului studentesc in regie?
Daca da, cand si cu cine?
-mersi anticipat, Alex.nu prea cred……..conducatorii nostrii fac business-uri (adica transfera jucatorii nostrii) si tu vorbesti de amicale…….intai BANUL si apoi, vom vedea pe unde, cum, cand si cu cine jucam !!!!! 😳 😥 😯
July 5, 2007 at 9:06 pm #79144dragos
Memberdeunazi, am postat un comentariu “mai acid” vis-a-vis de politica de transferuri, insa constat cu stupoare ca “a disparut”…….era deranjant sau de ce ??
este adevarat, ca l-am postat la rubrica nepotrivita: stiri din presa – sezon 2007-2008, insa vreau sa cred, ca se putea “lipi” aici.
sa nu uitam ca, suntem pe un forum, iar parerile pot fi divergente sau covergente, insa NU trebuie “sterse”……e opinie libera.July 6, 2007 at 1:10 pm #7914507Ex
Keymaster@dragos wrote:
deunazi, am postat un comentariu “mai acid” vis-a-vis de politica de transferuri, insa constat cu stupoare ca “a disparut”…….era deranjant sau de ce ??
Nu, nu era deranjant, insa era postat unde nu trebuie si conform regulilor forumului a fost sters.
Mda, as fi putut sa lipesc mesajul respectiv pe acest thread de discutii, dar din pacate nu am timp sa tot lipesc mesajele postate aiurea pe alte thread-uri. Ii am pe Radu si Cameliu care ma ajuta cu mesajele, dar nici ei nu au timp sa tot mute mesajele de pe un thread pe altul doar fiindca unii useri nu respecta regulile.
Concluzia este urmatoarea: toate mesajele postate aiurea vor fi sterse.
July 6, 2007 at 7:33 pm #79146dragos
Member@07Ex wrote:
@dragos wrote:
deunazi, am postat un comentariu “mai acid” vis-a-vis de politica de transferuri, insa constat cu stupoare ca “a disparut”…….era deranjant sau de ce ??
Nu, nu era deranjant, insa era postat unde nu trebuie si conform regulilor forumului a fost sters.
Mda, as fi putut sa lipesc mesajul respectiv pe acest thread de discutii, dar din pacate nu am timp sa tot lipesc mesajele postate aiurea pe alte thread-uri. Ii am pe Radu si Cameliu care ma ajuta cu mesajele, dar nici ei nu au timp sa tot mute mesajele de pe un thread pe altul doar fiindca unii useri nu respecta regulile.
Concluzia este urmatoarea: toate mesajele postate aiurea vor fi sterse.
era bine-venita PUTINA bunavointa !!!!!!!!!!!!! atat.
July 6, 2007 at 7:35 pm #79147dragos
Memberrevenind la subiect, prevad un sezon la fel ca precedentul – STERS si cenusiu !!!!!!!
da, da’ conducatorul nostru iubit va avea BANI pentru zile alb-negre (de liga secunda) !! hihihiJuly 8, 2007 at 2:16 pm #79148Zibling
MemberCand se va cunoaste componenta celor 2 serii ale Ligii a II-a, sa stim daca am scapat de echipe ca CSM Targoviste, FC Arges si cele 2 Brasoave sau nu?
July 8, 2007 at 3:22 pm #79149cameliu
Member@Zibling wrote:
Cand se va cunoaste componenta celor 2 serii ale Ligii a II-a, sa stim daca am scapat de echipe ca CSM Targoviste, FC Arges si cele 2 Brasoave sau nu?
De targoviste, pitesti am scapat…
Insa raminem cu brasoave, bacau, petrolu’, + chestii gen otopeni, tulcea…
Promovarea e cam pt altii… la ce transferuri am facut… la vremuri noi, tot noi…Conform sport365.ro seria ar arata cam asa (insa nu e oficial):
Seria I
Progresul Bucuresti (FC National Bucuresti)
Delta Tulcea*
FCM Bacau
Petrolul Ploiesti
Forex Brasov
Dunarea Galati
CS Otopeni
Sportul Studentesc Bucuresti
Dunarea Giurgiu
FC Brasov
FC Botosani
Prefabricate Modelu
FC Sacele
FCM Campina
CSM Focsani
Dinamo II Bucuresti
Concordia Chiajna
Intergaz BucurestiJuly 9, 2007 at 5:13 pm #79150Giani
MemberLas’ ca-i bine. Avem multe deplasari aproape. Practic, in afara de Botosani, putem merge lejer la toate deplasarile. Ramane la discretia jucatorilor sa ne convinga de faptul ca merita acest efort.
July 10, 2007 at 7:28 pm #79151dragos
Member@cameliu wrote:
@Zibling wrote:
Cand se va cunoaste componenta celor 2 serii ale Ligii a II-a, sa stim daca am scapat de echipe ca CSM Targoviste, FC Arges si cele 2 Brasoave sau nu?
De targoviste, pitesti am scapat…
Insa raminem cu brasoave, bacau, petrolu’, + chestii gen otopeni, tulcea…
Promovarea e cam pt altii… la ce transferuri am facut… la vremuri noi, tot noi…Conform sport365.ro seria ar arata cam asa (insa nu e oficial):
Seria I
Progresul Bucuresti (FC National Bucuresti)
Delta Tulcea*
FCM Bacau
Petrolul Ploiesti
Forex Brasov
Dunarea Galati
CS Otopeni
Sportul Studentesc Bucuresti
Dunarea Giurgiu
FC Brasov
FC Botosani
Prefabricate Modelu
FC Sacele
FCM Campina
CSM Focsani
Dinamo II Bucuresti
Concordia Chiajna
Intergaz Bucurestiai uitat: fc juventus, rapid 2 si dinamo 2
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.