Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009
- This topic has 260 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 8 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 22, 2008 at 1:21 am #50652
07Ex
KeymasterNu s-a incheiat inca sezonul 2007-2008 si deschid deja subiectul de discutii pentru sezonul 2008-2009 cu urmatoarea intrebare. Care dintre cele trei echipe care vor disputa barajul pentru promovarea in liga a II-a NU o vreti alaturi de Sportul Studentesc in seria I a ligii a II-a sezonul viitor, CS Buftea, Juventus Bucuresti, Aerostar Bacau?
Pana acum, alaturi de Sportul Studentesc in seria I a ligii a II-a certe sunt urmatoarele echipe:
Ceahlaul Piatra Neamt (retrogradata din liga I)
Petrolul Ploiesti
Concordia Chiajna
Prefabricate Modelu
Forex Brasov
FC Botosani
Dunarea Giurgiu
Progresul Bucuresti
Delta Tulcea
Dinamo II Bucuresti
FCM Bacau
FCM Campina
Cetatea Suceava (promovata din seria I a ligii a III-a)
FC Snagov (promovata din seria a II-a a ligii a III-a)
CSM Ploiesti (promovata din seria a III-a a ligii a III-a)May 23, 2008 at 3:57 pm #81042Zibling
MemberPai, Juventus sunt cei mai puternici, si deci de ei ar trebui sa ne ferim.
May 23, 2008 at 9:17 pm #81043dragos
Memberopinia mea: Buftea.
dupa ce ne-a batut fc chitila, acu’ sa ne bata si buftea ???!!!fratilor, daca in perioada imediat urmatoare nu se vor intampla schimbari majore atat la nivelul lotului cat si al bancii tehnice, la anu’ ne vom alege adversarii din liga a-3-a……sper, sa NU se intample asa, totusi.
vedem.May 25, 2008 at 9:48 am #81044Giani
MemberImi este paralel. Istoria confruntarilor directe ma face sa spun Juvewntus, dar gruparea din Colentina pare a fi ceaq mai puternica. Personal nu as agrea pe Aerostar Bacau, dintr-un motiv foarte simplu: o deplasare la Buftea sau in Colentina e mai usoara pentru noi decat una la Bacau. Evident, asta doar daca echia va demonstra sezonul viitor ca merita sprijinul nostru.
May 25, 2008 at 10:49 am #81045cameliu
MemberAdversarii nu conteaza, ca noi tot varza ramanem!
Sa speram intr-un sezon de la locul 10 in sus…May 26, 2008 at 9:32 pm #81046Giani
MemberLasa Cameliu ca si 12 e bun
May 26, 2008 at 9:46 pm #81047dragos
MemberS.Radoi se pare ca isi cauta, iar, echipa.
Dupa ce a plecat de la Timisoara, nu a jucat prea mult la Cluj datorita unei accidentari.
acum, daca “U” a retrogradat, poate revine la noi (tot in “B”).
PS: stanca si chihaia vor juca tot in “B” si pot reveni la noi…..cine stie.May 30, 2008 at 3:44 pm #81048dragos
Memberdaca ne pleaca si “slefuitorii de talente”, atunci nimic nu va mai fi !!!
sile poti fii chiar tu antrenor etc etc !!!May 30, 2008 at 5:55 pm #8104907Ex
KeymasterVad ca pana la urma la baraj a promovat Buftea. Ramane de vazut care va fi a 18-a echipa pe care o vor repartiza-o in seria noastra, International Curtea de Arges sau FCM Targoviste.
May 30, 2008 at 6:07 pm #81050Constantin Secareanu
Memberle da siman salariul pe care il cer jucatorilor enumerati mai sus?..eu NU cred…daca nu i-a dat el salariu lu balgradean..dar pai lui chiaia…ma indoiesc
May 31, 2008 at 10:27 pm #81051dragos
Member@07Ex wrote:
Vad ca pana la urma la baraj a promovat Buftea. Ramane de vazut care va fi a 18-a echipa pe care o vor repartiza-o in seria noastra, International Curtea de Arges sau FCM Targoviste.
FCM Targoviste a fost o nuca tare mereu pentru noi….in acest an a jucat in seria a-2-a.
June 1, 2008 at 10:18 am #81052ashone
Memberin umila mea parere eu cred ca ar trebui cam asta: un patron nou si cu bani, 22 de jucatori, un antrenor, dorinta de a juca fotbal..apoi vom putea spune daca promovam sau nu…noi nu sintem petrolul care promoveaza an de an…noi sintem sportul…daca nu avem obiectiv nu anuntam si gata…am sa revin pe tema asta..
June 1, 2008 at 3:50 pm #81053Zibling
Member@07Ex wrote:
Vad ca pana la urma la baraj a promovat Buftea. Ramane de vazut care va fi a 18-a echipa pe care o vor repartiza-o in seria noastra, International Curtea de Arges sau FCM Targoviste.
Eu cred ca atat Targovistea cat si Curtea de Arges vor juca in serie cu noi, iar Forex Brasov va trece la seria a 2-a.
June 2, 2008 at 10:45 am #8105407Ex
Keymaster@Zibling wrote:
@07Ex wrote:
Eu cred ca atat Targovistea cat si Curtea de Arges vor juca in serie cu noi, iar Forex Brasov va trece la seria a 2-a.
Nu cred ca cei de la Curtea de Arges sa joace in aceeasi serie cu noi iar Dacia Mioveni in seria a II-a. Cred ca cele 2 echipe din judetul Ag vor juca in seria II-a iar Targovistea si Forex in seria I, sau poate Targovistea si Forexul vor juca in seria a II-a iar cele 2 echipe din judetul Ag in seria I.
June 2, 2008 at 4:18 pm #81055dragos
Member@ashone wrote:
in umila mea parere eu cred ca ar trebui cam asta: un patron nou si cu bani, 22 de jucatori, un antrenor, dorinta de a juca fotbal..apoi vom putea spune daca promovam sau nu…noi nu sintem petrolul care promoveaza an de an…noi sintem sportul…daca nu avem obiectiv nu anuntam si gata…am sa revin pe tema asta..
mda, se pare ca, ne trebuie o schimbare din radacini, daca se doreste performanta…….hmmmm, oare cine va stinge lumina ??
AuthorPosts- The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.