Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009
- This topic has 260 replies, 31 voices, and was last updated 12 years, 9 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
January 31, 2009 at 9:04 am #81251
CIPIKA
MemberAm vazut ca din lotul largit a lui Falub nu fac parte nici Farcasani nici Tarnacop….sunt accidentati sau chiar nu aveam nevoie de doi jucatori tineri care promiteu multe???
February 6, 2009 at 2:46 pm #81252dragos
Memberpana acum, bilantul “amicalelor” ne este favorabil.
bine ar fi sa ne intarim lotul cu juniori dornici de afirmare.February 10, 2009 at 8:59 am #81253cameliu
MemberSe pare ca in pregatiri batem la foc automat echipe de pluton din primele divizii din Rusia, Bulgaria, samd…
E drept ca meciurile astea nu-s relevante, dar totusi cred ca jucam altceva decat ce jucam la noi in B. Intrebarea e oare de ce?
Incercand sa raspund gandul imi zboara iar la ce scria fiul lui Badescu…Pe de alta parte inteleg si jucatorii, ca acum joaca de rup pamantul, doar, doar i-o vedea vreun rusnac mai instarit…
February 10, 2009 at 3:36 pm #81254dragos
Member@cameliu wrote:
Pe de alta parte inteleg si jucatorii, ca acum joaca de rup pamantul, doar, doar i-o vedea vreun rusnac mai instarit…
mare adevar ai spus.
February 13, 2009 at 10:15 am #81255dragos
Memberbine, ca acest “dus rece (0-6)” a venit in “amicale”……sper, sa nu fie si in oficiale.
February 25, 2009 at 10:04 am #81256cameliu
MemberGreu va fi returul asta. Nu mai retrogradeaza doar o echipa, ci doua!
Asta pt ca echipa Lotus Felix, stiintata in Bacau in tur, s-a rocarit acum in Bucuresti.
Deci unul din adversarii nostri e acum Stiinta Rocar! 😮) @-) Chestii d-astea numa la noi …
February 25, 2009 at 5:18 pm #81257Zibling
MemberFoarte frumos! Adica echipa isi va disputa meciurile pe stadionul Rocar sau unde? Ca ceva-ceva am auzit si eu despre manevra asta.
February 25, 2009 at 7:09 pm #81258cameliu
Member@Zibling wrote:
Foarte frumos! Adica echipa isi va disputa meciurile pe stadionul Rocar sau unde? Ca ceva-ceva am auzit si eu despre manevra asta.
Cred ca pe Rocar! Insa metamorfoza asta e un fenomen…
February 25, 2009 at 7:25 pm #81259Constantin Secareanu
Memberrocaru e la 2 pasi de mine
o sa-i urmaresc in caz ca joaca acasa in timp ce joaca ss in deplasare
February 26, 2009 at 10:41 am #81260cameliu
MemberPai “s-a schimbat modificarea” si struto-camila a devenit crocodil si trebuie sa joace la Roman!
Numele tre sa fie ceva de genul: Luceafarul Lotus Baile Felix Stiinta Bacau Rocar Roman
February 26, 2009 at 4:37 pm #81261Ultras
MemberAi uitat un Bucuresti dupa Rocar… :o)
February 26, 2009 at 4:39 pm #81262Constantin Secareanu
Membersi anefs …rocarul era si cu anefs :ymcowboy:
February 26, 2009 at 8:38 pm #81263Tavi
MemberDom’ne, adevaru’ e ca nu ne plictisim deloc in tara asta .. iar eu care credeam ca le-am vazut pe toate :ymsick:
February 27, 2009 at 7:16 am #81264ovidiu
MemberMda, incepe.
Sa speram ca se va reface o echipa ce va recapata placerea de a juca fotbal. Macar atat.
Ca despre promovare … … cand o vrea Dumnezeu, ca din interiorul clubului nu prea vad sa o vrea cineva.
Nu prea speram eu ca se va incerca ceva in acest retur, dar, dupa cum merg lucrurile, va fi greu si in sezonul urmator sa se incerce ceva.Au plecat 2 jucatori grei au venit mai multi tineri. Bineinteles si ei cu speranta de a pleca (probabil cat mai repede) spre echipe de liga I.
Au revenit si alte nume ce au incercat prin alte parti, dar cine stie cu ce chef de a juca fotbal la Sportul. Oricum au sansa de a intra pe teren.
In pregatiri au fost rezultate bune si mai putin bune, incercandu-se mai multe formule de echipa.
Imi doresc ca Falub sa se tina de cuvant si sa faca rezultate bune cu toti adversarii, asta ca sa nu trecem prin emotiile apropierii de un loc retrogradant.Dorinta mea este, ca cei ce sunt, sa redescopere placerea de a juca fotbal (precum se-ntampla odata – nu chiar asa demult).
Mda, incepe … …
February 28, 2009 at 5:09 pm #81265dragos
Member@cameliu wrote:
Greu va fi returul asta. Nu mai retrogradeaza doar o echipa, ci doua!
Asta pt ca echipa Lotus Felix, stiintata in Bacau in tur, s-a rocarit acum in Bucuresti.
Deci unul din adversarii nostri e acum Stiinta Rocar! 😮) @-) Chestii d-astea numa la noi …
asadar, echipa desfiintata la finalul turului, se “reincarca” la inceputul returului.
)
)
)
)
)
)
mda, traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.