Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009
- This topic has 260 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 2, 2009 at 7:34 am #81266
Zibling
MemberAsta e, Dragos, pana si astia au bani de “baterii noi”, nu ca noi
March 6, 2009 at 2:11 pm #81267dragos
MemberNae “reloaded”……dar, “Farmacie” ce face ??
March 15, 2009 at 1:44 pm #81268ovidiu
MemberDe la declaratii: “Nu ne ignorati … Obiectivul e sa castigam toate meciurile …. bla bla bla … bla bla bla ….” facute de Falub, iata ca se ajunge sa se lupte pentru evitarea retrogradarii.
Fara victorie in 3 meciuri, doar un egal si un singur gol marcat cam dau dovada unui dezinteres general total.
Probabil jucatorii s-au cam plictisit de antrenor. De un antrenor care nu prea stie ce vrea, nu-i prea aseaza in teren si, poate, nu-i lasa sa joace ceea ce stiu (asta daca stiu). Probabil s-au cam plictisit si de un “bun” conducator si manager. Se cam stie la cine ma refer. Si asta chiar stie ce vrea.
Din toate astea nu prea cred ca va iesi un lucru bun. Ma intreb cat va mai rezista Falub. Pana sa-si dea seama ca nu prea face fata, sau pana va fi demis de marele conducator.
Sper ca nu se va retrograda, cel putin in acest an. Vreo 2-3 victorii poate mai scot si baietii si reusesc sa se mentina cu brio in B.
Dar la anul? Nu prea vad sperante de inchegare a unei echipe. Nu care sa promoveze dar macar sa se mentina in B. Oricum declaratii de promovare sigur vor fi.
Poate marele conducator sa puna lucrurile la punct, de data asta in bine, si sa mentina echipa la nivel de B?Sa speram. Pana una alta sufar din cauza jocului si a rezultatelor. Dar voi avea o deosebita placere sa-i vad in prima televizare (oare cand va fi?).
Cu dragoste pentru SPORTUL STUDENTESC!
March 17, 2009 at 3:18 pm #81269cameliu
MemberIn sfarsit a plecat Falub!
Cu asa bilant era cazul:
Bilanţul Sportului Studenţesc în cele 35 de partide disputate în campionat sub comanda lui Adrian Falub cuprinde: 8 victorii, 12 egaluri, 15 înfrângeri, 37 de goluri marcate şi 44 primite.March 17, 2009 at 6:26 pm #81270dragos
MemberFalub a realizat cel mai bun transfer al sau din intreaga cariera: A PLECAT unde a vazut cu ochii.
:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
mi-a fost antipatic de pe vremea cand inca era jucator, iar in perioada asta de antrenor nu mai spun, ce mult l-am “iubit”.
DON’T FORGET TO WRITE, DON’T FORGET TO WRITE, DON’T FORGET TO WRITE !!!!!)
)
)
)
)
)
)
)
)
March 17, 2009 at 7:46 pm #81271Vlad29
MemberHei ! Salut , sunt cam nou pe aici
Vreau sa va intreb si eu daca stiti cumva unde o sa se desfasoare amicalul cu Clinceni ? Ms. anticipat
March 18, 2009 at 7:15 am #81272cristiansportul
MemberCum zice tov. Badea de la tv:”Hai, pa pa pa pa” :ymparty: :ymparty: :ymparty: , nu uita sa ne scrii dar nu prea curand.
Ar fi bine sa ne faci sa ne fie dor de tine(asta este noul tau obiectiv in cariera nea falube).March 18, 2009 at 1:23 pm #8127307Ex
Keymaster@Vlad29 wrote:
Hei ! Salut , sunt cam nou pe aici
Vreau sa va intreb si eu daca stiti cumva unde o sa se desfasoare amicalul cu Clinceni ? Ms. anticipat
Bine ai venit Vlad. Nu stiu unde se va juca meciul cu Clinceni, dar banuiesc ca ori Ovidiu ori Florin vor posta aici mai multe informatii.
March 20, 2009 at 10:33 pm #81274Radu Dobrin
Member@Vlad29 wrote:
astia sint baietii cu tarafu’?
)
)
March 21, 2009 at 11:40 am #81275cameliu
MemberEtapa asta Cetatea a batut, nufarul felix a batut!
Linia aia rosie galopeaza in sus spre noi.
Iar noi stam… Oare cat o mai fi pina ne uitam in sus spre ea?
Mai sunt doar 4 sau 5 puncte…March 21, 2009 at 4:21 pm #81276ashone
Member@cameliu wrote:
Etapa asta Cetatea a batut, nufarul felix a batut!
Linia aia rosie galopeaza in sus spre noi.
Iar noi stam… Oare cat o mai fi pina ne uitam in sus spre ea?
Mai sunt doar 4 sau 5 puncte…cum cit o mai fi? 3 etape!
Sondaje
Voteaza, introduce e-mailul in casuta special creata pentru newsletter si puteti participa la unul dintre concursurile lunare ale FC SPORTUL STUDENTESC.
Pe ce pozitie se va clasa Sportul la finalul turului?
30.29% 1
12.86% 2
9.41% 3
26.47% 4-7
11.00% 8-12
9.97% 13-18
sintem 20% care totusi vedem echipa spre ‘C’…e luata de pe site…March 21, 2009 at 4:26 pm #81277Tavi
Member@Radu Dobrin wrote:
@Vlad29 wrote:
)
)
Hehe .. cred ca aia cu tarafu’ sunt din Clejani .. da’ o fi taraf si la Clinceni
March 21, 2009 at 8:52 pm #81278Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
@Radu Dobrin wrote:
@Vlad29 wrote:
)
)
Hehe .. cred ca aia cu tarafu’ sunt din Clejani .. da’ o fi taraf si la Clinceni
nasol…speram sa ii prindem dupa un botez ceva…poate aveam si noi o sansa…
April 25, 2009 at 6:18 pm #81279dragos
Memberdaca putem aduce puncte de afara si vom castiga tot acasa, atunci ramanem in liga a-2-a. :ymapplause: :ymapplause:
daca nu, vom juca la matineul matineului.May 3, 2009 at 9:32 pm #81280cameliu
MemberClasamentul actual din liga lu’ mitica arata astfel:
15 Poli Is 28
16 Farul 23
17 CS Otopeni 16
18 Gloria Bz 9Geografic, clar toate vor veni in seria noastra.
Intrebarea mea e ce sanse de raminere in B avem la anul? (trebuie tinut cont ca mai promoveaza 2-3 sate puternice gen Branesti, Ramnicu Sarat, etc.) Ca sa vorbesc de sanse de promovare mi se pare totusi deplasat… -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.