Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010
- This topic has 204 replies, 26 voices, and was last updated 13 years, 2 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 15, 2009 at 6:03 pm #50706
07Ex
KeymasterNici nu s-a incheiat bine sezonul 2008-2009, ca am si deschis un subiect de discutii pentru sezonul 2009-2010. M-am gandit ca sa incep prin a enumera parte din echipele cu care ne vom confrunta la anul.
Deci, cele ramase in seria noastra sunt:
Delta Tulcea
Petrolul Ploiesti
FC Botosani
Dunarea Galati
FCM Bacau
Concordia Chiajna
Dinamo II Bucuresti
Dunarea Giurgiu
FC Snagov
CS Buftea
Cetatea SuceavaCele care vin din Liga I sunt:
Farul Constanta
Gloria Buzau
CS OtopeniIar cele care au promovat din Liga a III-a sunt:
CSM Ramnicu Sarat
Steaua II Bucuresti
Victoria Branesti
Tricolorul BreazaAvand in vedere ca am enumerat mai mult de 18 echipe, una din ele va fi repartizate in seria a II. Care va fi echipa nu stiu, poate Victoria Branesti, Ramnicu Sarat, sau poate una din echipele din judetul Prahova.
June 16, 2009 at 1:22 pm #82945cameliu
Member@07Ex wrote:
Concordia Chiajna
FC Snagov
CS Buftea
CS Otopeni
CSM Ramnicu Sarat
Victoria Branesti
Tricolorul BreazaPai toate orasele-comuna de mai sus nu insumeaza mai mult de 50 de mii de locuitori… Insa cum noi avem experienta la greu cu sate gen Modelu’ va fi un sezon extraordinar de greu…
Daca in ultimele 3 sezoane incepeam discutiile cu intrebari de genul: promovam sau nu, acum trebuie serios sa ne gandim daca retrogradam sau nu.
Putem insa spera din nou ca se vor desfiinta 3-4 echipe si scapam si de data asta…June 16, 2009 at 4:20 pm #8294407Ex
KeymasterEu unul nu cred ca vom retrograda si nici ca se vor desfiinta iar 3-4 echipe.
In alta ordine de idei, uitandu-ma un pic mai atent la echipele cu care vom juca la anul, cred ca cel mai probabil Dunarea Giurgiu va fi repartizata in seria a II-a. Este judetul cel mai vestic din seria noastra, si avand in vedere ca Dunarea este singura echipa din acest judet, cred ca pe ei ii vor repartiza in seria de vest. Nu cred sa puna o echipa din judetul PH in seria noastra si alta in seria de vest.
Eliminand pe Dunarea Giurgiu din seria noastra am ramane cu urmatoarele echipe:
Farul Constanta
CS Otopeni (3p penalizare)
Gloria Buzau (8p penalizare)
Delta Tulcea
Petrolul Ploiesti
FC Botosani
Dunarea Galati
FCM Bacau
Concordia Chiajna
Dinamo II Bucuresti (nu poate promova)
FC Snagov
CS Buftea
Cetatea Suceava
CSM Ramnicu Sarat
Steaua II Bucuresti (nu poate promova)
Victoria Branesti
Tricolorul BreazaLa promovare favorita numarul 1 este, dupa parerea mea, Farul. Pentru locul doi cred ca lupta se va da intre Petrolul, Delta, si poate FCM Bacau. Dinamo II si Steaua II nu pot promova deoarece sunt sateliti.
E greu de spus cine se va retrograda in liga a III-a, deoarece echipele proaspat promovate vin deobicei cu bani suficienti pentru a ramane in liga a II-a (vezi cazul Concordiei, FC Ploiesti, Inter Pitesti, Buftea, Snagov, samd). Pe urma mai sunt si echipe “sprijinite” pe plan politic, precum FC Snagov, sau echipele satelit care pot fi ajutate de jucatori de la prima echipa.
Oricum, dupa parerea mea, candidate la retrogradare ar cam fi urmatoarele:
CS Buftea, Tricolorul Breaza, Steaua II, Cetatea Suceava, Dunarea Galati.June 16, 2009 at 7:09 pm #82946Dragos Chiva
MemberIn alta ordine de idei, uitandu-ma un pic mai atent la echipele cu care vom juca la anul, cred ca cel mai probabil Dunarea Giurgiu va fi repartizata in seria a II-a. Este judetul cel mai vestic din seria noastra, si avand in vedere ca Dunarea este singura echipa din acest judet, cred ca pe ei ii vor repartiza in seria de vest. Nu cred sa puna o echipa din judetul PH in seria noastra si alta in seria de vest.
Argumentul pe care il aduci este puternic si rational.Dar as dori sa aduc si eu un contraargument: sunt de acord ca judetul Giurgiu este cel mai “vestic” dintre cele reprezentate in noua configuratie.Daca judecam pe judete s-ar putea ca aceasta sa fie alegerea federatiei pentru seria a II-a. Dar orasul Giurgiu este si cel mai sudic dintre toate cele reprezentate in seria noastra.Probabil ca echipele din nordul si nord-vestul tarii vor avea de obiectat impotriva unor deplasari obositor de lungi la Giurgiu(vor avea de traversat tara dintr-o extremitate in alta).Daca luam in calcul acest punct de vedere, atunci cea mai plauzibila varianta mi se pare ca echipa cea mai apropiata de Transilvania sa joace acolo si in acest caz favorita este Tricolorul Breaza.In acest fel, fiecare echipa va avea de parcurs un traseu cu aproximativ 160 km mai scurt.Oricum trebuie sa recunosc ca misiunea de a ajusta componenta seriei a I-a este extrem de dificila in acest an.
Astazi la radio s-a spus ca la federatie s-a luat decizia de a retrograda echipa FC Arges in divizia B in locul lui Gaz Metan Medias.In acest caz, echipa pitesteana devine si ea favorita de a participa in seria a II-a, alaturi de Tricolorul Breaza si spun asta fiindca si Dacia Mioveni a jucat tot in seria a II-a.Ar fi culmea ca toate cele patru divizionare A, sa joace in seria noastra in sezonul urmator.June 18, 2009 at 12:16 pm #82947Zibling
Member@cameliu wrote:
@07Ex wrote:
Concordia Chiajna
FC Snagov
CS Buftea
CS Otopeni
CSM Ramnicu Sarat
Victoria Branesti
Tricolorul BreazaPai toate orasele-comuna de mai sus nu insumeaza mai mult de 50 de mii de locuitori…
Cameliu, esti rautacios sau nu mai esti la curent cu dezvoltarea anumitor localitati din apropierea Bucurestiului. Uite: Rm.Sarat (38.000 loc.), Buftea (20.000 loc.), Breaza (18.000 loc.), Otopeni (10.000 loc.), Branesti (9.000 loc.), Chiajna (8.000 loc.) si Snagov (6.000 loc.) = 99.000 loc. Asadar, dublu fata de calculele tale.
In plus, ceea ce este intr-adevar relevant este ca, oricat de bucuresteni suntem noi suporterii Sportului Studentesc, tot vom avea mai putini suporteri la meciurile de acasa, decat oricare dintre aceste cluburi. Asadar, daca ei locuiesc la sat, noi locuim intr-un catun pe varful muntelui. 😮
June 18, 2009 at 1:30 pm #82948cameliu
Member@Zibling wrote:
Cameliu, esti rautacios
…= 99.000 loc. Asadar, dublu fata de calculele tale.Sunt rautacios recunosc…
Da ma enerveaza rau cand luam bataie de la echipe gen Modelu’, Chiajna etc. mai ales cand o luam urat de tot cum am facut-o cu astea doua! (Nu e chiar dublu… factorul e doar 1.98)
)
) )
@Zibling wrote:
In plus, ceea ce este intr-adevar relevant este ca, oricat de bucuresteni suntem noi suporterii Sportului Studentesc, tot vom avea mai putini suporteri la meciurile de acasa, decat oricare dintre aceste cluburi. Asadar, daca ei locuiesc la sat, noi locuim intr-un catun pe varful muntelui. 😮
Eu nu-s absolut deloc bucurestean, si culmea sunt si crescut intr-un sat (din Alba) … Poate de asta ma enerveaza si mai mult faptul ca echipa nostra joaca acum impotriva unor orasele-comune-sate. De fapt nu asta ma supara, ci faptul ca (de regula) pierdem meciurile de genul asta…
Pina una alta ramanem singura echipa romaneasca carei duru’, pulea and co. i-au refuzat licenta. Deci raminem totusi UNICI!
June 24, 2009 at 2:58 am #82949Chido
MemberCe zvonuri aveti in priviinta achizitiilor? ;
June 25, 2009 at 3:00 am #8295007Ex
Keymaster@Chido wrote:
Ce zvonuri aveti in priviinta achizitiilor? ;
Pana acum nici un zvon. Lotul se va reuni abia pe 29 iunie, asa ca dupa aia probabil vor incepe si zvonurile. La voi ce zvonuri sunt?
June 25, 2009 at 11:49 am #82951Chido
Member@07Ex wrote:
La voi ce zvonuri sunt?
S’o luam pe ocolite…
) Ce mijlocasi la inchidere aveti prin lot?
June 25, 2009 at 4:47 pm #8295207Ex
Keymaster@Chido wrote:
@07Ex wrote:
S’o luam pe ocolite…
) Ce mijlocasi la inchidere aveti prin lot?
Habar n-am cine e mijlocas la inchidere. Pentru asta tre’ sa vorbesti cu unul din baietii care sunt in tara.
In alta ordine de idei, am citit pe http://www.liga2.ro articolul intitulat “Gloria Buzău aproape de faliment!” si mi-am dat seama ca degeaba discutam acum despre repartizarea echipelor in sezonul viitor, deoarece, pana va incepe campionatul mai e cale lunga, iar pana atunci s-ar putea sa se desfiinteze sau sa se retraga 2-3 echipe, daca nu mai mult, din liga a II-a.
June 27, 2009 at 5:34 pm #82953cristiansportul
MemberDin cate am auzit si cei de la Farul au probleme destul de mari asa, ca avem sanse sa promovam…..
June 30, 2009 at 12:48 pm #82954dragos
Member@cristiansportul wrote:
Din cate am auzit si cei de la Farul au probleme destul de mari asa, ca avem sanse sa promovam…..
pai, s-ar putea sa-i lase bosinceanu, iar CJ C-ta nu cred, ca are bani pentru a-i sustine.
)
July 4, 2009 at 12:37 pm #82955sircos
Member@07Ex wrote:
În aceste condiţii, cel mai probabil, “Gaşca Nebună” va începe săptămâna viitoare primul stagiu de pregătire, de la Poiana Braşov, în formulă completă.
este o veste excelenta ! daca nu va pleca “crema” si daca vor munci cu totii cum trebuie, atunci poate vor promova. si atunci, cine va mai dori sa plece ?
July 4, 2009 at 11:50 pm #82956laucantona
Membersingura solutie pt echipa este mutarea ei in provincie…Sibiu de-abia asteapta.
July 5, 2009 at 3:59 am #82957ultrasro
MemberNu cred ca se va muta … baza din Regie chiar arata ok acum.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.