Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 205 total)
  • Author
    MarcAntoniu
    Member

:-? Raman la parerea ca, antrenorul trebuia numit inainte de inceperea perioadei de pregatire.
    Acum, Selymes va trebui sa-si faca o idee din mers, direct in jocuri oficiale.
    Si se pare ca, lotul alb-negrilor a mai pus probleme si altor antrenori.
    In masura in care zvonurile din trecut au fost adevarate, se poate spune ca, jucatorii si-au cam furat caciula singuri.
    Mai rau imi pare de rezultatele jenante, inregistrate in palmaresul Sportului Studentesc, in perioada ce a trecut de la retrogradare.
    Campionatul este abia la inceput si se cade sa fim optimisti.
    :ymcowboy: Tibor Selymes este un om de caracter si sunt sanse sa lege jocul echipei Sportul Studentesc.
    Poate ca, va aparea si o scanteie a renasterii “Gastii Nebune” in jocul echipei !! :-w

07Ex
    Keymaster

Vad ca pana la urma Gloria Buzau a ramas in liga a II-a in seria noastra iar Otopeniul in seria a II-a. Intr-un fel imi pare bine ca Otopeniul e in seria a II-a ca ei sunt mai buni decat Gloria.

Acum ramane de vazut daca Gloria va pierde meciul din prima etapa la “masa verde” sau daca FRF-ul va accepta ca meciul sa se joace la o data care se va stabili ulterior.

ovidiu
    Member

Inceput destul de neplacut pentru echupa noastra.
    Vedetele Balan si Varga vad ca nu prea vor sa joace, asteptand plecarea, iar cei prezenti in teren se complac in continuare in mediocritate.
    Speram la mai mult de la ei in meciul cu cei de la Chiajna, dar … …

Sa speram ca cei optimisti de pe acest forum vor avea dreptate si echipa se va trezi la realitate. Ca eu chiar daca am incercat ceva optimism inainte de inceperea campionatului sunt nevoit sa mi-l pierd.
    Oricum voi urmari echipa si ma voi bucura :) sau voi plange :(( .
    Dar pana una alta n-am prea inteles nimic. Nici numirea antrenorului cu trei zile inainte …, nici de ce nu joaca Balan si Varga, chiar daca se vor transfera (pana la urma imi doresc cu frenezie sa plece, si ei si altii pe langa ei, cu toate ca ii vad deja jucatori cam pierduti, ajungand sa se roage de unii si de altii sa fie luati), chiar nici faptul ca acest jucator numit Curelea mai e in teren si chiar si capitan de echipa. Asa ceva.

La Tibor Selymes ii urez mult succes cu toate ca nu prea cred ca va prinde sfarsitul turului (oarecum sunt optimist). Dupa cum am vazut antrenorii din Ardeal nu prea fac fata celor ce fac parte din echipa Sportului Studentesc. Marturiile sunt Andone si Falub. Bine ar fi ca Tibor Selymes sa ma contrazica si sa puna piciorul in prag sa faca o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

Cam asta e sa vedem ce vor face sambata. Apoi miercuri.
    Si apoi in meciul cu Petrolul (pe care o sa-l vad si eu la tembelizor ca zice ca-l da sport.ro) si asa mai departe.

A inceput. Din pacate inceputul nu are bune rezultate. Dar sa speram ca vor veni pe traseu.

07Ex
    Keymaster

Articolul asta publicat in http://www.liga2.ro m-a facut sa rad. Asa ceva nu am mai vazut niciodata. O echipa sa fie eliminata dintr-o competitie in turul I dar pe urma sa joace in turul IV, deoarece a luat locul unei alte echipe dintr-o alta divizie. =))

Din ciclul “FRF face şi desface”

Federaţia Române de Fotbal se află de două săptămâni într-o degringoladă mai mare ca niciodată. După ce seriile ligilor 2 şi 3 au fost aranjate pe genunchi, ajungându-se în situaţia fără precedent ca o echipă, ACU Arad, să fie promovată şi retrogradată în numai câteva zile, iar apoi să fie înlocuită cu o echipă din al treilea eşalon, CFR Timişoara, într-o competiţie aflată deja în desfăşurare, a venit rândul Cupei României.

Responsabilii de la Casa Fotbalului au tot dreptul să solicite un loc în Cartea Recordurilor după ce au stabilit o nouă “performanţă”, probabil unică în lumea sportului. Concret, este vorba de situaţia formaţiei tulcene Săgeata Stejaru. După desfăşurarea primului tur al Cupei României, Comisia de Disciplină a FRF a hotărât în şedinţa din data de 22 iulie 2009 ca meciul dintre vecinele de judeţ Arrubium Macin şi Săgeata Stejaru să fie omologat cu scorul 3-0 în favoarea echipei gazdă, doarece “formaţia oaspete a substituit 3 jucători”.

În concluzie, echipa lui Aurel Şunda părăseşte competiţia la “masa verde”. Însă, între timp, are loc o tranzacţie prin care Săgeata ia locul în liga a II-a formaţiei CS Buftea, operaţiune înregistrată chiar printr-o hotărâre a Consiliul Local al localităţii ilfovene. Detaliile acestui troc sunt destul de nebuloase având în vedere că, de câteva zile, în urma stabilirii programului turului IV al cupei, am aflat că Buftea a cedat şi locul din această competiţie, astfel că Săgeata revine în forţă şi va juca în faza următoare împotriva Farului Constanţa.

Se ridică întrebarea legitimă, retorică însă, cum a fost permisă o astfel de situaţie? Probabil, vom rămâne doar cu constatarea că o echipă eliminată în turul I al celei de-a doua competiţii fotbalistice a ţării, a fost reînscrisă în turul al IV-lea. Totuşi, putem să speculăm pe marginea acestui caz şi să mai punem o întrebare… Dacă Săgeata Stejaru va câştiga trofeul pe teren îl va şi primi…? :)

dragos
    Member

dupa cum am inceput, se pare, ca pe Tibor nu-l va prinde toamna in regie.
    deh, nepotrivire de caractere :)) =)) :)) =))
    sper, sa ramanem in liga a-2-a si in acest an !!! 8-} 8-} :-ss :-ss
    PS: varga si balan vor ajunge tot la Urziceni :ymapplause: :ymapplause:

07Ex
    Keymaster

@MarcAntoniu wrote:

Raman la parerea ca, antrenorul trebuia numit inainte de inceperea perioadei de pregatire.
    Acum, Selymes va trebui sa-si faca o idee din mers, direct in jocuri oficiale.

@ovidiu wrote:

La Tibor Selymes ii urez mult succes cu toate ca nu prea cred ca va prinde sfarsitul turului (oarecum sunt optimist). Dupa cum am vazut antrenorii din Ardeal nu prea fac fata celor ce fac parte din echipa Sportului Studentesc. Marturiile sunt Andone si Falub. Bine ar fi ca Tibor Selymes sa ma contrazica si sa puna piciorul in prag sa faca o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

@dragos wrote:

dupa cum am inceput, se pare, ca pe Tibor nu-l va prinde toamna in regie.

Dar chiar asa … dece a fost numit Selymes antrenor cu 2 zile inainte de a incepe campionatul? Dece naiba nu l-a numit Siman antrenor la inceputul lui iulie, ca sa aiba si el timp sa vada echipa sa vada jucatori si sa-ti dea seama care sunt buni si care nu sunt. Asa tactica eu n-am mai vazut.

Pana si noi cei de pe forum ne dam seama de lucrul asta numai Siman nu. :ymsigh:

ultrasro
    Member

Se pare ca Siman il ofertase de ceva vreme pe Selymes dar acesta a acceptat sa vina la Sportul abia acum.

spre rusinea mea ca suporter eu nu stiam de existenta acestor titluri….interesant ca suntem a 3-a echipa ca numar de titluri :)) http://transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/RO1/liga-1/erfolge/startseite.html

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

spre rusinea mea ca suporter eu nu stiam de existenta acestor titluri….interesant ca suntem a 3-a echipa ca numar de titluri :)) http://transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/RO1/liga-1/erfolge/startseite.html

Noi nu avem nicio cupa sau campionat.
    In statistica asta am luat campionatu inainte chiar sa promovam…
    Nu stiu ce e cu statistica asta…

Mda… suntem confundati cu Venus Bucuresti…
    http://www.statisticifotbal.ro/liga_1.htm

@laucantona wrote:

singura solutie pt echipa este mutarea ei in provincie…Sibiu de-abia asteapta.

lasati-ma cu Sibiul vostru,ce sa cauta Sportul Studentesc in Ardeal?Aceasta echipa va ramane pe vecie in Regie inconjurata de caminele studentesti ale politehnicii.Daca s-ar muta acolo,o mare parte din farmecul acesteia ar disparea,iar numele nu ar mai insemna mai nimic. /:)

MarcAntoniu
    Member

@ultrasro wrote:

Se pare ca Siman il ofertase de ceva vreme pe Selymes dar acesta a acceptat sa vina la Sportul abia acum.

La cum negociaza Siman, poate ar fi trebuit sa faca oferta pentru antrenor, inca din ultima etapa din sezonul trecut !!

@MarcAntoniu wrote:

La cum negociaza Siman, poate ar fi trebuit sa faca oferta pentru antrenor, inca din ultima etapa din sezonul trecut !!

Eu chiar am senzatia ca Siman nici nu doreste sa promoveze cu Sportul prea curand.Nu cred ca are puterea financiara de a sustine Sportul in Liga I momentan,asa ca probabil nu vrea sa se complice in a ajunge iarasi sa aiba datorii catre stat .Cat timp va fi in liga a II-a nu va trebui sa se confrunte cu mariri de salariale sacaitoare, aferente unei promovari in liga I.Pana nu va veni un investitor care intr-adevar sa doreasca performanta imi e teama ca vom mai ramane la matinal cativa ani :ymsigh: .Sper cu tot sufletul sa ma insel,insa asta e impresia mea

07Ex
    Keymaster

@Ace of Spades wrote:

Eu chiar am senzatia ca Siman nici nu doreste sa promoveze cu Sportul prea curand. Sper cu tot sufletul sa ma insel,insa asta e impresia mea

Sincer sa fiu, cam la fel cred si eu. Nu cred ca vrea sa promoveze, sau daca vrea nu vrea acum. Poate in cativa ani. Sa vedem, poate ne inselam noi.

CIPIKA
    Member

Am si eu o curiozitate.Ce se intampla cu Farmache Varga si Balan
    Nu sunt jucatori lui Sportul ca nu am citit nicaieri ca au plecat la alta echipa si luni se termina perioada de transferari
    Eu zic ca cu cei trei in lot promovam la pas :ymhug:

07Ex
    Keymaster

Am citit articolul de azi referitor la Balan si Varga semnand cu Unirea Urziceni, si trebuie sa-i dau dreptate lui Dragos, care a prezis lucrul asta inca de acum 2 saptamani.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 205 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.