Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011
- This topic has 354 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
June 10, 2010 at 7:37 pm #50775
07Ex
KeymasterDesi sezonul 2009-2010 inca nu s-a incheiat, m-am gandit sa deschid deja un subiect de discutii referitoare la editia 2010-2011 a campionatului. Banuiec ca, la fel ca mine, si voi sunteti nerabdatori sa incepeti sa discutati pe tema promovarii, pe tema noului sezon care ne asteapta in Liga I, etc.
June 11, 2010 at 2:53 pm #85074dragos
Memberam vazut ca, Ratiu se antreneaza cu noi…..ar fi bine sa revina.
a propos, de promovare, multa lume saluta revenirea in liga 1, insa toti se intrebau daca siman va dori sa ramana aici mai mult de un sezon.
June 11, 2010 at 5:52 pm #85075ashone
Member@07Ex wrote:
Desi sezonul 2009-2010 inca nu s-a incheiat, m-am gandit sa deschid deja un subiect de discutii referitoare la editia 2010-2011 a campionatului. Banuiec ca, la fel ca mine, si voi sunteti nerabdatori sa incepeti sa discutati pe tema promovarii, pe tema noului sezon care ne asteapta in Liga I, etc.
pai sa punctam:
1 am inteles de la tv ca nu avem tabela pentru prima liga, deci e o problema;
2 nu avem nopturna de noapte pentru televizari, deci e o problema;
3 eu cred ca inca nu s-a uitat scandalul cu licentierea si tot ce a insemnat asta, acum am promovat, sint curios ce se va intimpla in continuare;
4 daca punctele 1 si 2 nu se rezolva unde dracu’ jucam? ori face siman minuni peste noapte?
cam asta ar fi pentru inceput. o seara buna.June 11, 2010 at 10:08 pm #85076cameliu
Member@ashone wrote:
4 daca punctele 1 si 2 nu se rezolva unde dracu’ jucam? ori face siman minuni peste noapte?
cam asta ar fi pentru inceput. o seara buna.In primu an se da ceva clementa, adica merge cu tabela cu porumbei si fara faruri de noapte.
Trebe vreo cateva mii de locuri pe scaune si d-alea avem.O intrebare: Otelu Galati are nocturna? Is de ceva decenii in A…
Primu an se acorda clementa da al doilea ne baga in B… Sincer partea financiara e problema. Ca nu de nocturna ne-au picat. Cu cat ai datoriile mai mari cu atat nu se ating de tine vezi SDR!
June 12, 2010 at 5:13 am #85077Constantin Secareanu
Memberin primul rand trebuie montati turnichetii care sunt obligatorii in liga 1 , eu asa stiu
June 12, 2010 at 9:37 am #8507807Ex
Keymaster@Constantin Secareanu wrote:
in primul rand trebuie montati turnichetii care sunt obligatorii in liga 1 , eu asa stiu
Dar cate echipe au turnichetii in liga I, ca eu doar pe Steaua ii stiu avand? In privinta nocturnei, nici acolo nu stiu daca toate echipele au sau nu nocturna. Cameliu are dreptate, Otelul au nocturna? Dar Turnu Severin, unde a jucat Craiova sau Alba Iulia, au nocturna?
Am auzit si eu de chestia cu tabela, si sincer nu vad ca tabela sa fie o problema. Cred ca este cea mai ieftina achizitie sa cumpere Siman o tabela electronica.
June 12, 2010 at 9:40 am #85079cameliu
MemberCFR are turnicheti. Acum 2 ani am fost la un meci cu Craiova si am stat 45 de minute la coada la unul… Am intrat dupa un sfert de ora dupa ce incepuse meciul…
June 13, 2010 at 12:03 pm #85080dragos
Memberpoate vom juca pe arena din cotroceni……
June 13, 2010 at 12:21 pm #85081Ultras
MemberProstii! Acum se vor monta doar turnichetii si sistemul de supraveghere video + bilete si abonamente. Restul la anul… Deja s-au apucat sa scrie pe panouri numele echipelor cu care vom juca in tur acasa
June 13, 2010 at 12:56 pm #85082cameliu
Member@Ultras wrote:
Deja s-au apucat sa scrie pe panouri numele echipelor cu care vom juca in tur acasa
Se stie deja programul?
June 13, 2010 at 3:09 pm #85083Ultras
Memberera o figura de stil ;
June 14, 2010 at 10:28 am #85084dragos
Memberoare ce elemente sunt prioritare in cadrul mentinerii licentiei:
tabela, nocturna, turnicheti, sistem supraveghere video ?June 16, 2010 at 2:12 am #85085multi
Member@dragos wrote:
oare ce elemente sunt prioritare in cadrul mentinerii licentiei:
tabela, nocturna, turnicheti, sistem supraveghere video ?Paaaaii…Pandurii, Ceahlaul…cam astea-s elementele prioritare in cadrul mentinerii licentei…
June 16, 2010 at 6:32 am #85086ashone
Membero tot frecam p’aci cu furnichetii, nopturna de noapte si alte alea! da’ cine l-a oprit sa faca ceva la stadion in j’da ani de cind e la sportul? daca era pentru echipa facea de multi ani tot ce trebuie. mai bine i-a fost sa imprumute jucatori sa isi ia banu’. numa’ cind i se baga sula-n-coaste face ceva, altfel darapanatura aia sta sa cada. anu’ asta un furnichete, anu’ viitor in veceu. anu’ alaltu’ 3 robineti…numai bine.
June 20, 2010 at 6:18 pm #85087adso
Member@Ultras wrote:
Prostii! Acum se vor monta doar turnichetii si sistemul de supraveghere video + bilete si abonamente. Restul la anul… Deja s-au apucat sa scrie pe panouri numele echipelor cu care vom juca in tur acasa
Biletele si abonamentele sunt porunca de la FRF? Ca altfel nu inteleg de ce le-ar baga…
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.