Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011
- This topic has 354 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 9, 2010 at 12:31 pm #85208
07Ex
KeymasterPai vad ca s-a anuntat deja ca Viorel Moldovan va fi antrenorul principal. Eu am tot sperat ca vine R. Lucescu, dar oricum e bun si Moldovan. Atat timp cat n-a venit Falub sunt multumit.
September 9, 2010 at 2:54 pm #85209ultrasro
MemberInca nu a semnat Viorel Moldovan.
September 9, 2010 at 6:44 pm #85210Constantin Secareanu
Memberin 2007, cand eram condusi de eduardo badescu..am facut eu un topic prin care intrebam daca e posibil sa vina viorel moldovan si erau pe acolo niste comentarii f respingatoare asupra lui..acum la 3 ani de atunci, entuziasmul este mai mare ? eu zic ca merita respectul si increderea noastra…domane ajuta sa fie bine
September 9, 2010 at 7:21 pm #85211Ultras
MemberRespect in niciun caz dupa ce i-a facut lui Tibi Balan acum 4 ani. Va trebui sa munceasca mult si sa obtina rezultate pentru a-l castiga
September 9, 2010 at 7:22 pm #85212razvan
MemberHai sa bagam un comentariu respingator:
Chestia din 2006, cand l-a calcat in picioare pe Tibi Balan, doar dupa ce a avut grija ca arbitrul sa nu se uite, ramane total de porc. Si poate trebuie sa fim … sceptici fata de un om pentru care gestul ala e “business as usual”, e parte din joc, e scuzabil cand simti ca-ti scapa obiectivul printre degete.
Si din cate stiu nu si-a cerut scuze pentru asta niciodata.September 9, 2010 at 7:27 pm #85213Ultras
MemberA vrut sa isi ceara scuze la finalul meciului la vestiar dar Tibi nu i le-a acceptat. Accidentarea l-a costat cel putin un an din cariera, intr-un moment in care Besiktas dorea sa-l transfere
September 9, 2010 at 7:45 pm #85214cameliu
Member@Ultras wrote:
Respect in niciun caz dupa ce i-a facut lui Tibi Balan acum 4 ani. Va trebui sa munceasca mult si sa obtina rezultate pentru a-l castiga
Exact la asta m-am gandit… cum il va antrena pe Tibi dupa faza aia? Totusi Balan a reusit sa joace intr-un picior in meciul urmator si cu golul lui sa batem Bistrita….
Insa in conditiile actuale din antrenorii liberi pe moment ar fi cea mai buna solutie.
September 9, 2010 at 9:40 pm #85215dragos
Membermari rezultate nu prea a avut, ca antrenor….nu a rupt gura targului, dar nici nu s-a facut de ras
din pacate, din cate imi amintesc eu, este un antrenor destul de “infidel”, adica nu a dus o echipa mai mult de 1-2 sezoane.
imi amintesc, ca de la vaslui a fost demis in urma unui meci pierdut de moldoveni in deplasare la buzau 4-0)
)
)
sper sa se relanseze odata cu preluarea echipei noastre si sa devina “fidel” acestui club….
oricum, siman mai scoate de la “cutie” inca un antrenor tanar, de perspectiva, care iesise putin din peisajul fotbalistic.
sper sa fie de bun augur aceasta schimbare si sa se inteleaga cu baietii => sa vina rezultatele, caci restul nu mai conteaza.September 10, 2010 at 7:49 am #85216cameliu
MemberDupa cate inteleg eu situatia e in felul urmator:
Moldovan inca nu semneaza, pt ca Selymes nu si-a platit cauza de reziliere. Daca Moldovan ar semna, Selymes ar zice ca Siman si-a cautat alt antrenor, si ca el nu a plecat de buna voie. Selymes nu e nici presat de timp ca etapa asta oricum nu poate sta pe banca fiind suspendat inca (dupa cele 2 etape primite dupa meciul cu CFR).
Inca odata Siman nu se lasa pacalit, si pina Selymes nu isi plateste clauza de reziliere unilaterala, oficial e antrenorul nostru si nu poate sta pe banca altei echipe.September 10, 2010 at 11:07 am #85217adso
Membersingurul antrenor roman ‘adevarat’ e dan petrescu 8-|
September 10, 2010 at 2:35 pm #85218razvanR
Memberchiar acum, Ovidiu este live la Sport Total FM 105,80 http://www.sptfm.ro
September 10, 2010 at 2:42 pm #85219dragos
Membercontract pe 3 ani @-) @-) ……ufff, si TS semnase pe 3 ani si nu si-a dus la bun sfarsit munca.
nu cred, ca vreun antrenor al sportului (din ultima vreme) si-a respectat durata contractuala….poate doar Bursucu’ sau Balint.September 10, 2010 at 6:49 pm #85220Radu Dobrin
Member@cameliu wrote:
@Ultras wrote:
Respect in niciun caz dupa ce i-a facut lui Tibi Balan acum 4 ani. Va trebui sa munceasca mult si sa obtina rezultate pentru a-l castiga
Exact la asta m-am gandit… cum il va antrena pe Tibi dupa faza aia? Totusi Balan a reusit sa joace intr-un picior in meciul urmator si cu golul lui sa batem Bistrita….
Insa in conditiile actuale din antrenorii liberi pe moment ar fi cea mai buna solutie.
pina una alta, declaratia standard a lui tibi la fiecare ocazie cind i se pune un microfon in fata este “din pacate, sint tot la sportul”, asa ca, din punct de vedere al prestatiei echipei, nu imi fac mari probleme de abilitatea lui moldovan de a-l cistiga/motiva/antrena sau nu … (sigur ca ce a facut atunci a fost o magarie pentru care are nevoie de o basculanta de cenusa sa isi puna in cap)
eu cred ca avem echipa de primele 8 locuri, si sper sa nu tremuram din nou la retrogradare…
September 10, 2010 at 7:52 pm #85221ashone
Member@Ultras wrote:
ei uite ca pe tema asta esti pe aceeasi “lungime de unda” cu mine ca sa ma expirm asa mai radiofonic. ARDEI UMPLUT nu a demonstrat nimic ca si antrenor ( mama, ce maiastru am evitat cacofonia, la un clic de maus!) deci in gratiile mele nu va fi. o seara buna.
September 12, 2010 at 7:21 pm #85222dragos
Membereu ma intreb cum uimirea urziceni si fc brasov – 2 echipe decimate RAU de tot, au mai multe puncte ca noi ???
de unitatea/omogenitatea grupului NICI NU POATE FI VORBA…..probabil, este vorba de ambitie, curaj si dorinta de afirmare pentru noii jucatori.
la noi (unde nucleul de baza joaca de vreo 3-4 ani), de ce nu se intampla la fel ? @-) -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.