Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 355 total)
  • Author
    razvanR
    Member

Cu cele 5 goluri inscrise, Tiberiu Balan este cel mai bun marcator din Divizia A, dupa criteriul golurilor marcate din actiune (nu din 11m). Nici un jucator din Divizia A, in afara lui Tibi, nu a marcat mai mult de 4 goluri din actiune.

Probabil, Sportul Studentesc va da din nou golgheterul campionatului anul acesta. Candidati: Costin Curelea, Dacian Varga si Tiberiu Balan.

Un caz interesant il reprezinta Vasile Olariu, atacantul echipei Victoria Branesti, care a marcat in acest sezon 4 goluri, toate din 11m !

adso
    Member

@razvanR wrote:

Cu cele 5 goluri inscrise, Tiberiu Balan este cel mai bun marcator din Divizia A, dupa criteriul golurilor marcate din actiune (nu din 11m). Nici un jucator din Divizia A, in afara lui Tibi, nu a marcat mai mult de 4 goluri din actiune.

Probabil, Sportul Studentesc va da din nou golgheterul campionatului anul acesta. Candidati: Costin Curelea, Dacian Varga si Tiberiu Balan.

Un caz interesant il reprezinta Vasile Olariu, atacantul echipei Victoria Branesti, care a marcat in acest sezon 4 goluri, toate din 11m !

daca nu vor pleca in iarna.

dragos
    Member

bine ca, a revenit si Alin.
    poate “betonam” apararea :D

dragos
    Member

citeam intr-un ziar un interviu cu piturca si acesta spunea ca, in iarna va aduce cativa jucatori la craiova.
    a discutat cu siman si s-a inteles asupra unor jucatori, insa ramane de stabilit preturile. :D :D

dragos
    Member

daca schimbam antrenorul nu cred, ca se poate face mai mult……nici Fergusson daca ar veni……

dragos
    Member

ma intreb: oare ce ar putea produce o schimbare majora la echipa ?
    – alt antrenor ?
    – folosirea tinerilor jucatori cu dorinta de afirmare si “odihnirea” veteranilor ?
    – alt sistem de joc ?
    – un psiholog ?

voi ce credeti ?

sircos
    Member

@dragos wrote:

ce-a facut si bucsaru de curand :D cu 9 jucatori de baza plecati de la echipa, unirea a invins si pe steaua si pe dinamo 8-}

dragos
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

ce-a facut si bucsaru de curand :D cu 9 jucatori de baza plecati de la echipa, unirea a invins si pe steaua si pe dinamo 8-}

urmaresc evolutia Unirii si ma minunez ce rezultate are, cu toate ca, la inceput toti o vedeau in liga a-2-a. @-)
    de asemenea, fc brasov este tot o performera, care, la fel, era sortita retrogradarii :-ss
    de la ei au plecat jucatori, iar la noi au sosit jucatori…… :-? :-? :-? si totusi, ceva nu functioneaza ?

la noi pare ceva psihic…parerea mea este ca nu am jucat rau pana acum..si o sa enumar cateva meciuri in care am pierdut puncte :
    0-1 cu otelul – primul meci,multi debutanti in liga 1, trac si nu in ultimul rand otelul este chiar lider..deci pe de-o parte e de inteles rezultatul
    3-0 la gazu – am jucat f bine nu bine, am ratat niste ocazii imense, scorul e mincinos,meritam cel putin un egal
    5-3 la dinamo – am facut un meci memorabil si doar erorile propriului nostru portar ne-au invins, dar un egal cel putin era echitabil
    2-1 la timisoara – am condus 1 0 si am luat gol din doua faze fixe,am avut si o bara pe final
    2-2 cu branesti – meritam victoria fara cel mai mic dubiu..puteam da 7 ca rapidul, doar nesansa nu ne-a lasat sa castigam
    1-0 la craiova – nu am jucat nimic , dar am pierdut in min 91..puteam obtine egalul fara acea gresala din final
    0-1 cu astra – astra nu a fost cu nimic mai presus, doar acea gresala a lui bebe si nesansa au facut sa nu luam punct sau puncte…
    si daca gresesc cu ceva va rog frumos sa ma corectati…eu zic ca,cu putin noroc, eram in primele 10 fara niciun fel de problema…sper de la meciul cu rapid sa revin si eu in tribune si sa intorc norocul cu fata la echipa noastra…o zi buna

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

la noi pare ceva psihic…parerea mea este ca nu am jucat rau pana acum..si o sa enumar cateva meciuri in care am pierdut puncte :
    0-1 cu otelul – primul meci,multi debutanti in liga 1, trac si nu in ultimul rand otelul este chiar lider..deci pe de-o parte e de inteles rezultatul
    3-0 la gazu – am jucat f bine nu bine, am ratat niste ocazii imense, scorul e mincinos,meritam cel putin un egal
    5-3 la dinamo – am facut un meci memorabil si doar erorile propriului nostru portar ne-au invins, dar un egal cel putin era echitabil
    2-1 la timisoara – am condus 1 0 si am luat gol din doua faze fixe,am avut si o bara pe final
    2-2 cu branesti – meritam victoria fara cel mai mic dubiu..puteam da 7 ca rapidul, doar nesansa nu ne-a lasat sa castigam
    1-0 la craiova – nu am jucat nimic , dar am pierdut in min 91..puteam obtine egalul fara acea gresala din final
    0-1 cu astra – astra nu a fost cu nimic mai presus, doar acea gresala a lui bebe si nesansa au facut sa nu luam punct sau puncte…
    si daca gresesc cu ceva va rog frumos sa ma corectati…eu zic ca,cu putin noroc, eram in primele 10 fara niciun fel de problema…sper de la meciul cu rapid sa revin si eu in tribune si sa intorc norocul cu fata la echipa noastra…o zi buna

F. adevarat! Insa concluzia e ca lipseste ceva! Sa nu o luam acum cu deviza mioritica ca “n-avem noroc, sansa etc.”
    Ceea ce lipseste trebuie sa gaseasca antrenorul si jucatorii, ca noi degeaba o intoarcem pe toate partile (ba s-a mai ajuns si la certuri/injuraturi/acuze)!

dar vreau sa spun ca jocul nostru nu este precum al unei echipe care nu va indeplini baremul…eu sper sa ne salvam si implicit sa facem baremul…dar tre sa tragem tare pina in iarna, ca atunci e f posibil sa plece vedetele echipei si poate va fii si mai greu

adso
    Member

cred ca ai mare dreptate!
    si felicitari ca nu ai amintit de furtul fluierasilor. e un cliseu de care m-am saturat pana peste cap. daca inscria Curelea in fazele clare pe care le-a avut cu branesti nimeni nu mai ciripea nimic despre arbitri.

ovidiu
    Member

cu otelul – multi debutanti si nu prea. Cred ca jumatate de echipa mai evoluase in divizia A. otelul nu a jucat nu stiu ce, la mica ciupeala, dar daca s-a putut mai mult … …
    la gazu – ma abtin. Nu m vazut meciul. Dar din spusele martorilor oculari meritam mai mult.
    la dinamu – cam ultimile meciuri cu aceasta echipa au fost memorabile. Drept e: portarul a fost sinucigas. Si a fost impins la sinucidere de cel ce l-a bagat in poarta. Dar nu numai pe Popescu il vad vinovat, cam toata apararea a fost de doi bani. Am retinut o expresie a unui jucator de la dinamu: “Aveam impresia ca la fiecare atac puteam marca.” Si mie mi-a cam fost frica de acel lucru dupa cum am vazut evolutia echipei.
    cu branesti – meciul de la care am asteptat cel mai mult. N-a fost sa fie. Nu stiu daca pot spune nesansa. Echipa s-a linistit mult prea repede. Parca nu a mai avut chef de joc. Ma gandesc totusi la meciurile cu bistrita si cfr cluj, pe care le-a tocat marunt, fiind constienti ca meciul tine 90 min. Si hai sa mai spun ca a mai fost partial si arbitrajul, dar pe doua mari greseli facute de jucatorii nostrii, si parca arbitrul atat a asteptat.
    la craiova – rar mi-a fost dat sa vad echipa jucand 101% in aparare (si sper sa n-o mai vad in graba in acest stil), fara macar a incerca o faza de poarta (cred ca in meciul cu cfr cluj, din cupa, de anul trecut, sau acum doi ani a mai fost asa ceva). Zic eu ca tactica a fost prost gandita. La Craiova era o paine de mancat. Si ma tot intreb daca tot au jucat pe aparare de ce nu au tinut totusi mingea cat mai departe de poarta? Retoric.
    cu astra – trist meci. O MARE greseala de aparare si incapacitatea echipei de a remonta. Am vazut o crunta blazare si indisciplina. Multe certuri din partea lui Varga (n-am prea inteles de ce) si lipsa unor relatii de joc. Mai ales ca astra nu a prea jucat nimic. Crunt!

lucian
    Member

vin si eu cu o constatare:
    in liga 1 s-au schimbat vreo 8 antrenori (din care unul la sportul). am avut nefericirea sa intalnim echipe cu antrenor nou:
    1-0 cu craiova, chiar primul meci al lui piti
    2-1 cu timisoara, chiar primul meci al lui contra
    0-1 cu astra, prima victorie a lui tibi, in conditiile in care stia cum se “mananca” Sportul… paranteza, si-a pus echipa pt. un 0-0 in regie (s-a vazut clar dispunerea pe 2 linii defensive) si a venit la “ciupeala” gandind corect ca ne vom da noi cu stangul in dreptul!!! asta nu inseamna ca e mare antrenor!
    saptamana asta avem in Ghencea, va fi revenirea lui Lacatus. sper sa ni se ofere spatii mai mari spre a profita… sper, sper pana la capat… dar sincer, cam de doi bani speranta pentru un rezultat pozitiv!

revenind la idee se stie ca mobilizarea jucatorilor este alta atunci cand un antrenor este nou instalat. Asta nu inseamna ca nu am fi putut scoate macar egaluri in meciurile de mai sus. Regret ca nu am fost noi “decisivi” in schimbarea antrenorilor acestor echipe si ca am nimerit imediat dupa “socuri”… mai grav e ca ne chinuim rau de tot… cu toate vedetele noastre cu tot….

cameliu
    Member

@lucian wrote:

revenind la idee se stie ca mobilizarea jucatorilor este alta atunci cand un antrenor este nou instalat.

Da ce sa zicem de mobilizarea jucatorilor nostri? Sau Moldovan n-a fost nou instalat? Regulile astea se aplica doar pt ailalti…

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.