Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 355 total)
  • Author
    lucian
    Member

ai vazut ceva nou de cand a venit Moldovan ???
    Sau ne place sa credem ca Sportul e mai speciala ;)
    iar despre Moldovan sincer mai are mult pana sa ne convinga .. s-ar putea sa nu faca prea multi purici (desi imi doresc enorm ca fiecare antrenor si jucator care trec pe la Sportul sa faca performanta aici)!

cameliu
    Member

Pai tocmai asta ziceam…
    De obicei schimbarea antrenorului, aduce un soc si rezultate… Insa nu la noi! De-aia suntem mai speciali…
    Am “muscat-o” de la toti ce au avut antrenor nou, insa noi cu antrenor nou n-am “muscat” pe nimeni…

lucian
    Member

vad ca la capitolul “ghinion de nesansa din cauza faptului ca sintem fraieri si naivi” ne-am pus de acord…
    dar stii ce e pozitiv in tot campionatul asta (exceptand victoria cu CFR-ul)? nu credeam sa o spun vreodata dar …. implicarea lui Siman! Daca pana anii trecuti nu stia cum sa mai vanda si sa nu aduca nimic in schimb, vad ca acum lucrurile stau altfel. Fata de returul trecut i-a adus inapoi pe: Nae, Farmache, Patrascu, Chihaia, Maxim, Tarnacop, Ratiu, care au prins experienta pe unde au jucat intre timp. Si la nivelul conducerii tehnice s-a miscat repede (cate etape a stat Cezarica dupa plecarile lui Andone, D. Petrescu???). De asemenea, nu se implica la nivelul bancii tehnice, neimpunand asa cum se intampla pe la alte cluburi primul 11. Greseste putin, parerea mea, ca a inceput sa dea prea multe declaratii (dar si acestea sint corecte si am fost de acord cu ele in ultima perioada).

Sigur ca omul are interesele lui, probabil s-a maturizat si el in ultimii 4 ani… probabil ca isi face niste calcule economice foarte stricte (cat incaseaza din drepturile de televizare daca termina pe un loc de prima divizie in comparatie cu restul cheltuielilor).

Zibling
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

si daca gresesc cu ceva va rog frumos sa ma corectati…eu zic ca,cu putin noroc, eram in primele 10 fara niciun fel de problema…sper de la meciul cu rapid sa revin si eu in tribune si sa intorc norocul cu fata la echipa noastra…o zi buna

Foarte corecta analiza ta. Insa, crezi ca am fi singura echipa care am retrograda dupa un sezon plin de ghinioane? :-s

ovidiu
    Member

@lucian wrote:

vad ca la capitolul “ghinion de nesansa din cauza faptului ca sintem fraieri si naivi” ne-am pus de acord…
    dar stii ce e pozitiv in tot campionatul asta (exceptand victoria cu CFR-ul)? nu credeam sa o spun vreodata dar …. implicarea lui Siman! Daca pana anii trecuti nu stia cum sa mai vanda si sa nu aduca nimic in schimb, vad ca acum lucrurile stau altfel. Fata de returul trecut i-a adus inapoi pe: Nae, Farmache, Patrascu, Chihaia, Maxim, Tarnacop, Ratiu, care au prins experienta pe unde au jucat intre timp. Si la nivelul conducerii tehnice s-a miscat repede (cate etape a stat Cezarica dupa plecarile lui Andone, D. Petrescu???). De asemenea, nu se implica la nivelul bancii tehnice, neimpunand asa cum se intampla pe la alte cluburi primul 11. Greseste putin, parerea mea, ca a inceput sa dea prea multe declaratii (dar si acestea sint corecte si am fost de acord cu ele in ultima perioada).

Sigur ca omul are interesele lui, probabil s-a maturizat si el in ultimii 4 ani… probabil ca isi face niste calcule economice foarte stricte (cat incaseaza din drepturile de televizare daca termina pe un loc de prima divizie in comparatie cu restul cheltuielilor).

E, de asta imi este mie cel mai FRICA!
    De implicarea lu’ PATRONU.
    Faptul ca a adus jucatori “rodati” pe la alte echipe de “prima mana”, jucatori cu “esperienta”, nu sunt sigur ca este un castig total [dovada pe ce loc ne aflam, si cu atat mai mult ce joc am ajuns sa practicam (craiova, branesti si mai ales astra)].
    Ca nu se implica la nivelul bancii tehnice: TOATA STIMA!
    Ca in privinta declaratiilor ma OMOARA (pe mine), multe fiind deplasate. Chiar foarte deplasate (din punctul meu de vedere – “parerea mea :ymdevil: “).
    Dupa meciul cu astra a fost un pic mai retinut. Nu prea mai stia ce se-ntampla cu echipa.
    Ca dupa Craiova si mai ales branesti am simtit ca i-a pus cineva ardei iute la …

ovidiu
    Member

@dragos wrote:

ma intreb: oare ce ar putea produce o schimbare majora la echipa ?
    – alt antrenor ?
    – folosirea tinerilor jucatori cu dorinta de afirmare si “odihnirea” veteranilor ?
    – alt sistem de joc ?
    – un psiholog ?

voi ce credeti ?

– folosirea tinerilor jucatori cu dorinta de afirmare si “odihnirea” veteranilor

Pacat ca ma pot gandi la as aceva dar “vad” meciul cu petrolul de la o promovare mai veche in divizia A.
    Jucatorii cu experienta – Balan, Varga, Curelea, probabil Ferfelea- , cred ca viseaza doar la un transfer, nicidecum sa faca performanta in cadrul clubului.
    Iar cei reveniti cu experienta acumulata pe la alte echipe- sunt destul de multi ca sa-i enumar – nu stiu cat mai sunt de interesati de a se sacrifica pentru SPORTUL STUDENTESC.
    Odata cu re-venirea lui Varga si Balan s-a cam schimbat si un sistem de joc.
    Ferfelea este in teren, dar, … doar ca este. Ma bucura revenirea lui Tarnacop!
    Costin Gherorghe si Chetan la echipa II. Meritau mult mai multe sanse
    Mai sunt si accidentatii … .

Dar ma-ntreb ce-o fi cu Chihaia pe aici? Ma-ntreb cam de mult!
    Poate meritau mai multe sanse Truta si Dobre.

Cert este ca se merita re-constructia unei noi echipe. Dar, vorba ASHULUI O:-) , s-a dorit doar promovarea.
    MARE BUCURIE ar fi ca ECHIPA ACTUALA sa sa se trezeasca la realitate si sa trateze toate meciurile ca cel cu gloria bistrita cand au dovedit ca se poate.
    Oricum am spus cam multe pentru un suporter care poate sa vada meciurile doar la televizor.

pai la instalarea lui moldovan am facut un meci extraordinar dupa parerea mea

dragos
    Member

care este baremu’, Ashule ?

Zibling
    Member

@dragos wrote:

30p. din cate stiam eu.

Parca totusi este 20 de puncte si nu 30. EU zic ca il facem, dar ca sa ramanem si la anul in A trebuie sa incepem sa adunam puncte si din deplasare, sa nu mai fim mielusei.

dragos
    Member

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

30p. din cate stiam eu.

waleu, in conditiile actuale, mi se pare imposibil :ymdevil:

PS: pe CINE vedeti in locul lu’ Moldovan ?
    mai sunt antrenori liberi de contract ?
    Hagi, Dumitrescu, I.Badea……iar Andone asteapta “la cotitura” dupa meciul cu steaua.

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

Dupa un “search” de 10 secunde pe Google, uite ce am gasit, direct de pe site-ul LPF.ro

– echipele care retrogradeaza sunt obligate sa realizeze baremul de 25 de puncte.
    – echipele retrogradate in categoria inferioara care nu realizeaza baremul vor fi penalizate in campionatul categoriei inferioare cu diferenta dintre punctele realizate si cele stabilite prin barem.

sircos
    Member

@07Ex wrote:

– echipele care retrogradeaza sunt obligate sa realizeze baremul de 25 de puncte

deci mai avem 18 puncte de scos in 24 meciuri :D

Zibling
    Member

@sircos wrote:

@07Ex wrote:

– echipele care retrogradeaza sunt obligate sa realizeze baremul de 25 de puncte

deci mai avem 18 puncte de scos in 24 meciuri :D

Asa… exprima-te pana la capat! Esti optimist precum Ovidiu si RazvanR sau pesimist precum Ashu si Dragos?

Choose wisely! :ymdevil:

cameliu
    Member

Nu mai e chestia aia ca daca nu faci 15 puncte mergi direct in C?

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.