Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 355 total)
  • Author
    sircos
    Member

@Zibling wrote:

exprima-te pana la capat! Esti optimist precum Ovidiu si RazvanR sau pesimist precum Ashu si Dragos?

mai mult pesimist :(

@cameliu wrote:

Nu mai e chestia aia ca daca nu faci 15 puncte mergi direct in C?

e, nici chiar asa de pesimist :-B

cameliu
    Member

Ce e ciudat e ca in 3 meciuri din 4 cu Moldovan am dat gol primii, (ba cu Branesti aveam si 2-0 dupa 9 minute), apoi am inceput sa incasam la foc automat.

– 2 faulturi total aiurea (Patrascu si Ciupe) in faze care erau deja jucate, fara pericol, cu Branesti.
    – 2 goluri in urma a 2 cornere cu Timisoara.
    – 3 sferturi de autogol la “combinatia” Patrascu-Niculescu in meciul cu Astra
    – autogol Patrascu, si pasa de pe 16 m direct la adversar (la golul 3) in meciul cu Steaua.

Concluziile le puteti trage voi…

E inadmisibil sa dai 15 goluri si sa fii pe penultimul loc!

dragos
    Member

iar la “primite” sunteem egalii lu’ dinamo. :D

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Esti optimist precum Ovidiu si RazvanR sau pesimist precum Ashu si Dragos?

dupa ultimele rezultate, se pare ca, nr. “pesimistilor” (de fapt, al realistilor, as spune) a crescut simtitor.

patrascu se regaseste in toate fazele de mai sus…dar eu pot paria oricat ca patrascu isi revine, este un jucator de clasa, unul dintre preferatii mei si sper ca va ajuta echipa sa se salveze

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

patrascu se regaseste in toate fazele de mai sus…dar eu pot paria oricat ca patrascu isi revine, este un jucator de clasa, unul dintre preferatii mei si sper ca va ajuta echipa sa se salveze

e f. buna de la 25m in sus!

ashone
    Member

@dragos wrote:

@Zibling wrote:

Esti optimist precum Ovidiu si RazvanR sau pesimist precum Ashu si Dragos?

dupa ultimele rezultate, se pare ca, nr. “pesimistilor” (de fapt, al realistilor, as spune) a crescut simtitor.

bine punctat dragos!

Am gasit solutia salvatoare. Vine Ionut Popa pune bata pe baieti si reusim sa ne salvam.

cameliu
    Member

@cristiansportul wrote:

Am gasit solutia salvatoare. Vine Ionut Popa pune bata pe baieti si reusim sa ne salvam.

Din pacate Ionut Popa pune bata pe Dacia Mioveni…
    In plus la noi postul e ocupat.

MarcAntoniu
    Member

Salut tuturor suporterilor Sportului Studentesc !
    Imi cer scuze pentru ca,
    nu am mai scris de mult pe forum.
    Asta pentru ca, nu am vrut sa cobesc,
    exprimand ingrijorarea fata de euforia de dupa promovare,
    ori dupa episodul 3-0 CFR.
    Se joaca fotbal la Sportul Studentesc din euforie,
    dar cu pauze lungi si dese, iar adversarii nu te iarta.
    Nu am mai petrecut nopti prin baruri recent,
    ca sa pot spune ca, am recunoscut vreun jucator pe acolo,
    si ca, de asta apare ghinionul in jocul echipei,
    dar indoiala tot acolo imi staruie.
    Eu asa imi aduc aminte antrenament /hrana /odihna.
    Sa speram ca, nu vom retrograda.

dragos
    Member

stie cineva ce antrenor secund avem ?
    alaturi de Moldovan la meciul din ghencea mi s-a parut a fi Danut Perja :D :D

perja , tene si colceag din cate stiu eu , perja e 100% la fel si tene, de colceag sunt 85 %

ultrasro
    Member

Colceag antreneaza si echipa a doua.

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

perja , tene si colceag din cate stiu eu , perja e 100% la fel si tene, de colceag sunt 85 %

Colgeac nu a fost portar? Avem 2 antrenori de portari?

ovidiu
    Member

Viorel Moldovan (preluat de pe onlinesport.ro):
    “Obiectivul lui Moldovan pe termen scurt: 20 de puncte pana in iarna
    Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca gruparea bucuresteana ar avea sanse sa evite retrogradarea în cazul în care ar reusi sa adune un total de 20 de puncte pâna când campionatul se va întrerupe.”

O declaratie cam nelalocul ei, chiar nebuneasca, avand in vedere de ce se-ntampla pe la echipa pana acum, si mai ales de cand a venit V. Moldovan.
    E adevarat ca in ultimile 2 jocuri s-a cam incercat cate ceva, dar au fost meciuri cu sthoaia si rrrrrrrrrrrapid in care, clar, toate echipele se mobilizeaza
    N-am jucat rau, dar nici bine. S-a-ncercat cate ceva dar fara orizont.

Oricum per ansamblu se dovedeste, pana la ora actuala, ca sunt total nepregatiti pentru divizia a si pe plan fotbalistic si pe plan organizatoric.
    Regret si la ora actuala plecarea lui T. Selymes chiar daca nu au prea fost rezultate nici cu el oricum se-ncercau unele lucruri (unele bune, altele mai putin bune)
    In general am vazut o echipa care se zbate, dar fara orizont si o conceptie clara de joc. Imi pare ca vestirul este rupt in 2 chiar 3. Varga si Balan ar vrea sa rupa cerul, sa joace cat mai bine, sa de-a goluri multe si, mai ales sa plece cat mai repede. Prin declaratiile lor reusesc sa supere pe toata lumea. Si uneori chiar si prin atitudinea din teren – asta chiar daca au dat goluri. Jucatorii care au dus greul prin B se vad oarecum dati la o parte (Nae, Nicola, Ghinga, Cruceru, Lung, Lungu, Chetan, C Gherghe, Postolache si mai ales Viciu) si sunt cam lipsiti de forma (Curelea, Ferfelea, Irimia, Farmache), iar “nou venitii” (Maxim, Patrascu, Ratiu) reusesc destul de greu sa se integreze.
    Sper ca din iarna cele doua vedete Varga si Balan sa fie transferati si chiar daca echipa se va salva sau va retrograda sa o faca fara ei. Sunt jucatori buni dar cred ca la ora actuala e cazul sa fie transferati.
    Cred ca lui Moldovan ii este foarte greu sa preia o echipa din mers. O echipa care in trecut ne bucura ochii prin placerea jocului, prin multimea de ocazii ce si le crea si prin golurile ce le marca.
    Totusi, la ora actula nu se regasesc. Cauze ar fi multiple: lipsa de coeziune, dorinta de a iesi prea mult in evidenta, lipsa fondurilor financiare s.a. Neplata salariilor poate fi o cauza primordiala, dar de aici pana a nu avea o idee de joc, pana la a nu-ti creea ocazii , a nu inscrie goluri este, zic eu, o cale lunga.

Conducerea da din ce in ce mai des cu bata-n balta. Pe langa problemele organizatorice aparute de-a lungul etapelor scurse au mai aparut si o multime de iesiri din schema (mentionate de mine in trecutul apropiat) ale patronului, care au culminat cu comportamentul de dupa meciul cu rrrrrrapid fata de Ovidiu. PENIBILUL Siman.
    Chiar daca l-am vazut dupa meciul cu steau din cupa, pe la gsp, si de multe ori parea in suferinta de situatia echipei avea o grandomanie lesinata. Pacat. Toata stima ca preluat si intretinut echipa dar poate redeveni persona retinuta de acum cativa ani care nu vorbea pe la tembeliziuni doar de dragul de a vorbi. Comportamentul actual nu-i face cinste.

Una peste alta astept meciul de astazi. Cu incredere si infrigurare. Pentru ca oricum si oricand voi urmari cu nespusa bucurie si mandrie SPORTUL STUDENTESC .

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.