Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 10 posts - 346 through 355 (of 355 total)
  • Author

@07Ex wrote:

Pai motivul pentru care as vrea sa realizam baremul este ca la anul sa ramanem in B. Daca ne vor pleca jucatorii, antrenorul, si daca Siman nu va avea bani sa-i plateasca pe baieti, parca vad ca la anul ne vom zbate sa evitam retrogradarea in C.

Ma intoiesc profund ca se va ajunge pana intr-acolo incat sa retrogradam chiar cu jucatori plecati(cu exceptia lui Balan,Curelea,Irimia,poate si Ferfelea,toti oricum sunt de divizia B,deci nu e cine stie ce pierdere) si cu -5 handicap.Cred ca sunteti exagerati de pesimisti.

07Ex
    Keymaster

^ Cred ca nu e vorba de pesimism cat mai mult de realism. Ma rog, pana una alta mai sunt inca 3 etape anul asta, asa ca mai e timp de facut baremul.

dragos
    Member

incepem un nou topic : “discutii referitoare la sezonul 2011-2012 ??” ar trebui.

nu de alta, dar o prima tema de discutie ar fi: noi cu cine mai jucam din august ?? :-ss :-ss
    majoritatea jucatorilor “fug ca potarnichiile” decat sa joace in liga B………TOTI isi cauta de zor echipe…..interesul pentru meciurile ramase este aproape nul. X(

o sa ne fie greu sa promovam in liga 1…o sa avem de tras serios

ovidiu
    Member

S-a incheiat. Asta este. Am fost doar o aparitie meteorica pe scena diviziei A.

Pana la urma s-a dovedit doar o gluma participarea noastra la campionatul ce se pregataste de incheiere (asta apropo de ce se striga la, totusi, frumoasa noastra promovare de in urma cu un an – NU E GLUMA, NU-I MINCIUNA, S-A INTORS GASCA NEBUNA).

Greul continua. Probabil Siman va ramane cu buzele foarte umflate daca cei ce si-au depus memorii vor fi declarati liberi de contract.
    Oricum eu le multumesc jucatorilor pentru faptul ca au intrat in teren si au mai incercat cate ceva.

Sper ca totusi sarbatorirea a 100 ani sa ne gaseasca in prima liga. Si nu doar meteoric.
    Cine stie cati vor mai ramine – daca va mai ramane cineva din vechea garda, ce antrenor va prelua echipa, cat va sta la echipa, va reusi sa inchege ceva?
    O multime de intrebari.

Timpul ne va raspunde la ele.

dragos
    Member

sile nu va dori niciodata sa ramana 2 ani consecutiv in prima liga, intrucat ar trebui sa investeasca in stadion….
    el, saracu’, are bani doar pt el :)) …..nu si pt jucatori, stadion, antrenor s.a.m.d.
    deh, planeta se scufunda…… X( :))

Ehh,uite ca sezonul 2010-2011 s-a terminat si din pacate am retrogradat in Liga 2.Desi la inceputul lui eram foarte increzator ca vom ramane in Liga I,chiar gandindu-ma la un loc la mijlocul clasamentului(desi unii de aici vorbeau chiar si de Europa League,insa nu eram nici chiar atat de optimist :p ).A fost mult entuziasm la inceput,insa acesta s-a pierdut incetul cu incetul odata cu trecerea etapelor;unde in prima etapa cu Otelul,se epuizasera toate biletele,suporterii venind in numar destul de mare,la sfarsit cu Urziceniul mai ca se auzea ecoul incurajarilor galeriei noastre.

Pana la urma nenumaratele probleme care au lovit echipa de-a lungul acestui sezon si-au spus cuvantul,de la neplata salariilor jucatorilor pana la vorbele “de duh” ale lui Moldovan pe care le stiti mult prea bine.Totusi,nu pot spune ca am fost dezamagit per total de prestatia echipei noastre in conditiile date,cum a spus si Zibling,putine echipe au reusit sa ne domine total,in foarte multe meciuri lipsindu-ne si sansa de a obtine un rezultat mai bun….pana la urma diferenta e doar de un 1-0 intre noi si primul loc,,asa ca desi ar putea suna ca un cliseu,pozitia in clasament mi se pare nemeritata.Printre meciurile memorabile din acest sezon,as nota meciul cu Dinamo din tur,acel 5-3,care intr-adevar a fost un spectacol frumos,singurul succes din deplasare cu Rapid si victoria cu CFR 3-0 de acasa.

Acum nu ne mai ramane decat sa vedem sub ce formula o sa evoluam in Liga 2,cine va pleca,cine va veni si desigur care va fi obiectivul echipei.Eu unul cred ca acesta e cel mai bun moment pentru o reconstructie,de promovare a jucatorilor tineri pentru a forma un nucleu tare pentru viitoarele sezoane.

De asemenea,ii multumesc cu acest prilej lui Curelea pentru tot ce a facut pentru echipa,el fiind singurul care a venit sa salute galeria la sfarsit….mare caracter.Din cate a lasat sa se vada din gesticulari,mai mult ca sigur o sa plece,asa ca ii urez noroc la viitoarea sa echipa.Este singurul de care chiar o sa imi para rau ca va pleca.

dragos
    Member

mda, Curelea se pare, ca si-a luat la revedere de la suporteri…..ii doresc sa fie sanatos si prolific. :ymhug: :ymhug:

07Ex
    Keymaster

Eu unul cred ca ar fi si cazul ca (virgula) Curelea sa plece de la noi. Si-a facut cu varf si-ndesat datoria fata de club. Nu vad dece un jucator de valoarea lui ar evoula in liga a II-a.

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 10 posts - 346 through 355 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.