Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 355 total)
  • Author
    ashone
    Member

@dragos wrote:

@ngm wrote:

MARE DREPTATE AI 07Ex.
    VREA SA LE VNIDA SCUMP NU CA SA NU VINA LUMEA CI CA SA FACA
    BANI…E CRIZA.
    INCURAJATI ECHIPA NOASTRA , HAIDE SPORTUL STUDENTESC !

asadar, sile vrea BANI in plina criza, sacrificand nr. de spectatori (care si asa erau…. mama-mama) 😮 😮 @-) @-) @-) @-)

SMART GUY, rusu’ asta !!! :)) :)) :)) =)) =)) =)) =))

saracu’ nu cunoaste deloc regulile elementare:
    – ar trebui sa il invete cineva, ca un nr mare de spectatori = BANI multi din bilete;
    – bilete scumpe = spectatori OHA, deci canci “cascaval” =)) =)) =)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

nu se zice smart guy, se zice UMNIK! :p

dragos
    Member

asadar, au (re)venit Patrascu si Maxim……pai, Bogdan are o varsta destul de inaintata; nu stiu cum sta la capitolul fizic si nici nu mai stiu cum juca in ultimul timp in italia, iar Max l-am urmarit pe cand juca la timisoara si pot spune ca, nu a rupt gura targului…..ii vom vedea la treaba.

PS: ce mai aude despre: Chihaia si Rusu ?
    i-a dat la sportul 2 ??

dragos
    Member

daca tot se destrama United Urziceni, Galamaz nu o dori sa revina alaturi de nebunii din regie ??? ;) :D
    Ratiu si Stancu au semnat sau doar se antreneaza cu noi ?

ultrasro
    Member

Stancu este in Rusia. Ratiu probabil negociaza. Patrascu are doar 31 ani.

sircos
    Member

cand s-a disputat meciul ? de ce nu se anunta din timp meciurile sportului ? :(
    http://www.liga2.ro/liga-3/pregatiri-amicale/amical-de-lux-pentru-plopeni-6959149

dragos
    Member

sper sa incepem sa jucam si noi Pragmatic = EFICIENT !!
    mai putin conteaza spectacolul, daca primesti carutze de goluri si pierzi meciurile.
    la final, doar punctele din clasament conteaza si nu IMPRESIA ARTISTICA.

razvanR
    Member

Sa speram ca Stancu si Ratiu vor reveni pana se incheie perioada de transferuri.
    Poate si Stanca sau Stancioiu la iarna!

sircos
    Member

daca nu vin lazar si mazilu in primavara tot degeaba :ymdevil: :D

razvanR
    Member

In acest sezon,
    – cu titulari ajunsi la maturitate ca: Maxim, Ciupe, Patrascu, Irimia, Balan, Varga, Ferfelea, Curelea
    – cu rezerve ca: Nae, Postolache, Chihaia, Cazan, Farmache, Costin Gheorghe, Cruceru
    – cu jucatori tineri de perspectiva ca: Viciu, Ghinga, Patriche, Lung, Nicola, Dobre, Truta, Lungu, Chetan, Cioranu, Gheta, Niculescu, Popescu
    – sperand ca vor reveni Stelian Stancu si Alin Ratiu.

CRED CA AVEM CEA MAI PUTERNICA SI MATURA ECHIPA DE DUPA 1989.
    Sunt jucatori care au multe meciuri in Divizia A, jucatori care au jucat la echipele nationale, in grupele Ligii Campionilor, in grupele Europa League.
    Sunt jucatori care au jucat sute de meciuri amicale si oficiale, impreuna, la Sportul Studentesc.
    Sunt jucatori care trebuie sa lupte sa obtina o mare performanta in acest sezon!

Trebuie sa terminam lejer in primele 5!

Sau poate chiar mai mult:
    Campioni, Campioni,
    Campionii 2011 – vom fi noi!

sircos
    Member

@sircos wrote:

daca nu vin lazar si mazilu in primavara tot degeaba :ymdevil: :D

sportul – cfr 3-0 … esti un prostovan, nea sircos ! 8-}

MarcAntoniu
    Member

In sfarsit putem spera la un sezon fff bun pentru Sportul Studentesc..
    :D victoriile aduc victorii

dragos
    Member

sper, ca echipa sa ramana cu picioarele pe pamant si la fel de conectata la fiecare meci.
    nu imi fac iluzii, ci vreau doar sa crestem de la meci la meci…..

07Ex
    Keymaster

Eu zic sa nu ne ambalam prea mult. Da, e adevărat, echipa joaca din ce in ce mai bine, ne-au venit întăriri in apărare si la mijloc, am bătut CFR-ul, dar de aici si pana a spune ca vom termina in primele 4-5 sau ca vom prinde un loc in UEFA e un pic cam mult.

Hai sa vedem mai întâi dacă vom reuși sa câștigăm 3-4 meciuri consecutive, eventual sa batem pe Steaua sau Rapid, si pe urma mai vedem.

Zibling
    Member

Dar cine sunt astia de la Steaua si Rapid? Or fi imbatabili? B-)

cristig
    Member

Salutare tuturor,

Incep prin a spune ca regret ca nu am 4 maini si ca ora la mine nu are 240 de minute, regret in continuare incidentul de la primul joc in care pur si simplu s-a dat drumul la sistemul de turnicheti, video si bilete fara sa fii avut timp sa il testam. Din acest motiv la un moment dat sistemul a cedat si a trebuit sa iau decizia sa nu mai tiparim bilete. Cum cu 2 zile inainte primisem semnale ca nu o sa jucam cu suporteri si am facut tot ce era posibil ca sa jucam, tot asa sunt vinovat ca nu am reusit sa testam sistemul de acces(sistemul a cedat la inceput si la Dinamo, si la Rapid si la Steaua). Sper sa nu mai trecem prin momente de acest gen niciodata. Nu a mintit nimeni pe nimeni, dar multi dintre voi inca nu pricepeti ca ceea ce se poate la Sibiu sau la Cluj, in Bucuresti nu se poate. Am cerut o lista si s-au trecut 16 suporteri din cei care au ramas afara, acestia au intrat gratuit la 3 meciuri de pe teren propriu. Sper sa trecem la abonamente macar din retur, din nefericire nu exista sustinerea necesara pentru a le elibera. Echipamentul de joc se va pune in vanzare incepand cu mijlocul lui septembrie, inceputul lui octombrie, voi purta discutii in continuare pentru fulare si accesorii, dar bugetul este in minus.

Din nefericire castigi categoric impotriva lui CFR si apar in presa 3 stiri, iar in tribune vin doar 900 de oameni.

Citesc si observ ca sunt multi oameni suparati, dar nu stiu nici macar 0.000001 din problemele cu care se confrunta un club. Inainte sa acuzati, sa huliti si chiar sa injurati, ar fii de preferat sa intelegeti ce se intampla sau sa incercati sa aflati.

Cei 9 suporteri amendati si suspendati timp de 2 ani dupa stadioane la meciul promovarii isi pot ridica mingiile semnate de echipa de la magazia stadionului.
    Multumim tuturor celor care au ne-au fost alaturi in B si care ni se vor alatura in A.
    Va rog sa ne ajutati sau sa ii ajutati pe cei care au demarat crearea unui imn pentru a finaliza acest deziderat.

Iubeste Sportul!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.