Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011
- This topic has 354 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 27, 2010 at 3:17 pm #85163
adso
Member@cristig wrote:
Citesc si observ ca sunt multi oameni suparati, dar nu stiu nici macar 0.000001 din problemele cu care se confrunta un club. Inainte sa acuzati, sa huliti si chiar sa injurati, …
Ar trebui sa intelegeti treaba asta, asa fac suporterii din toata lumea, de cand s-a inventat fotbalul. suporterii sunt mai patimasi si sunt inzestrati cu o “psihologie” aparte
August 27, 2010 at 4:04 pm #85164ultrasro
MemberSaptamana viitoare trebuie sa-i transmit lui Cristi o lista cu suporteri activi pe net sau la stadion, cu anumite detalii profesionale, tocmai in ideea de a ajuta la realizarea unui videoclip despre Sportul Studentesc. O parte din date o sa le obtin in timpul deplasarii de la Craiova, pentru altele am nevoie de ajutorul vostru, cei de pe forum.
August 28, 2010 at 4:32 am #8516607Ex
KeymasterPai spune-mi daca ai nevoie de ajutorul meu, Ovidiu, OK? La nevoie trimite-mi un MP sau un e-mail.
August 29, 2010 at 3:41 pm #85167mkg
MemberSalutare tuturor celor pe care ii cunosc prin intermediul acestui forum si celor pe care inca nu am avut placerea !
Nu am mai postat in speranta promovarii echipei( am urmarit-o fara sa postez si am vazut ca merge mai bine asa …de ,superstitiile astea balcanice…si ce lunga vreme a fost)dar nu mai pot…
Am urmarit interviul lui Siman de pe gsptv si aproape ca imi vine sa ma urc pe tavan.
Eram de acord in privinta tuturor teoriilor domniei sale pana cand…a inceput sa se vaicareasca de cati bani baga el in centrul de copii si juniori si echipa mare si cate cheltuieli implica acestea timp de 10 ani.(vreo 7-8mil euro pare-se), tot el spunand ca din generatia 84 are la echipa doar 2 jucatori … si ca Sportul nu a transferat de 4 ani niciun jucator… si ca Sportul a trait din banii lui Siman…GATA nu mai pot !!!
Pai bine domnule ursulet de peste Prut (de altfel tot glie ROMANEASCA) dar banii de pe 26 de transferuri (apropos toate in liga 1) si banii pe celelalte transferuri in ligi inferioare sau in schimbul unor reale talente de la alte centre de copii si juniori cum ramane??? ca doar nu vrei sa credem ca ai fost macar o singura clipa donator financiar la acest club???
In privinta politicii transferurior si a valorii jucatorilor sunt de acord 100% doar ca in tot acest esafodaj logic nu apare nicaieri devotamentul fata de club ,culorile sale si traditia lui.
Clubul Sportul Studentesc nu a fost si nu va fi niciodata o societate comerciala (in spirit vorbind)
Imi place echipa actuala si sper sa ramana asa cat mai mult timp! Am incredere ca aceasta echipa nu este una mediocra si astept rabdator rezultatele ce vor confirma acest lucru.
Pentru transferurile facute ma inclin in fata lui Siman.
Oare cum pot cumpara un abonament ??? de mult doresc sa il achizitionez dar nu am avut niciodata posibilitatea . Chiar daca nu sunt ultras ,macar asa sa pot sa imi arat sprijinul fata de acest club…
Tuturor numai de bine!
Pentru mine s-a dovedit ca tacerea e de aur in liga 2 si sper macar de cupe europene in liga 1…Doamne Ajuta!!!August 29, 2010 at 4:59 pm #85168ashone
Member@cristig wrote:
Salutare tuturor,
Incep prin a spune ca regret ca nu am 4 maini si ca ora la mine nu are 240 de minute, regret in continuare incidentul de la primul joc in care pur si simplu s-a dat drumul la sistemul de turnicheti, video si bilete fara sa fii avut timp sa il testam. Din acest motiv la un moment dat sistemul a cedat si a trebuit sa iau decizia sa nu mai tiparim bilete. Cum cu 2 zile inainte primisem semnale ca nu o sa jucam cu suporteri si am facut tot ce era posibil ca sa jucam, tot asa sunt vinovat ca nu am reusit sa testam sistemul de acces(sistemul a cedat la inceput si la Dinamo, si la Rapid si la Steaua). Sper sa nu mai trecem prin momente de acest gen niciodata. Nu a mintit nimeni pe nimeni, dar multi dintre voi inca nu pricepeti ca ceea ce se poate la Sibiu sau la Cluj, in Bucuresti nu se poate. Am cerut o lista si s-au trecut 16 suporteri din cei care au ramas afara, acestia au intrat gratuit la 3 meciuri de pe teren propriu. Sper sa trecem la abonamente macar din retur, din nefericire nu exista sustinerea necesara pentru a le elibera. Echipamentul de joc se va pune in vanzare incepand cu mijlocul lui septembrie, inceputul lui octombrie, voi purta discutii in continuare pentru fulare si accesorii, dar bugetul este in minus.
Din nefericire castigi categoric impotriva lui CFR si apar in presa 3 stiri, iar in tribune vin doar 900 de oameni.
Citesc si observ ca sunt multi oameni suparati, dar nu stiu nici macar 0.000001 din problemele cu care se confrunta un club. Inainte sa acuzati, sa huliti si chiar sa injurati, ar fii de preferat sa intelegeti ce se intampla sau sa incercati sa aflati.
Cei 9 suporteri amendati si suspendati timp de 2 ani dupa stadioane la meciul promovarii isi pot ridica mingiile semnate de echipa de la magazia stadionului.
Multumim tuturor celor care au ne-au fost alaturi in B si care ni se vor alatura in A.
Va rog sa ne ajutati sau sa ii ajutati pe cei care au demarat crearea unui imn pentru a finaliza acest deziderat.Iubeste Sportul!
draga domnule super-ocupat, ma scuzati ca interviu si io asa in discutia asta…daca se poate sa ne dumiriti, cind veti avea timp, poate in 2016 de la cine ati primit semnale, eu stiam de pe discoveri ca sintem singuri in univers, ma rog, asa spun unii acolo. da’ daca nu sint prea indiscret de ce sa jucam fara spectatori? pentru un gard ruginit rupt la bucurie?hmm…deci oricum furnichetii erau cedati sistemul era lula deci oricum tiparnita n-a mers ( mama ei de tiparntia! pai daca si lu’ nea sergiu i se strica in “pistruiatu” ii minca de vii ca nu mai puteau comunistii sa faca manefestele ) deci oricum stiati stimabile ca vor ramine oameni pe dinafara. adica baietii in alb-negru, la ei ma refer…deci apoi sa intelegem ca de atitea probleme nu dormiti notpile, aveti pungi sub ochi, si beti kile de cafea ca se rezistati. scuzati ca poate e vina mea ca nu ati testat furnichietii aia, ca doar nu stiati ca veti juca in liga 1, deci furnichetii si altea alea de management se fac cu mult timp inainte, de cind esti promovat, adica pa romineste: siman trebuia a doua zi sa vada personal daca furnichetii se invirteaza ori ba. e mai normal asta sefu’ credeti-ma pa cuvint, deci nu veniti aci cu scuze, io nu le inghit. si nici nu vreau belete moca la meciuri, vreau respect, macar pentru ca sint si mai in etate decit dumneata ( am parafrazat din sluga aia de ovudiu ioanitoaia ). deci fara scuze puerile, deci nu va obositi sa raspunedti directore, nu va scurgeti putin timp din pretioasa viata de conducator pentru noi vulgul. va multumesc o seara buna. sa nu credeti ca nu vin la stadion de frica, ori de lene. pur si simplu mi-e indiferent. si nu sint suparat, si daca vreti va spun eu ce se intimpla in club. e simplu: cineva a luat clubul il imprumuta cu bani, scoate bani din asta, rezultatul e ca se distruge totul, daca Jurca nu e, Nimic nu e…si sper ca cei suspendati vor dormi cu capul pe minge si vor visa frumos…de ce sa le pui un avocat la dispozitie, ca doar esti club de fotbal…mai bine le dai o basica semnata. si ei 2 ani au perna asigurata sub cap. ce sa te chinui sa te duci in justitie sa arati ca ei nu au vina? si de ce sa te duci tu club ? sa arati ca iti pasa? mai bine le dai aer in piele de porc huh?
August 29, 2010 at 5:01 pm #85169ashone
Member@ultrasro wrote:
Saptamana viitoare trebuie sa-i transmit lui Cristi o lista cu suporteri activi pe net sau la stadion, cu anumite detalii profesionale, tocmai in ideea de a ajuta la realizarea unui videoclip despre Sportul Studentesc. O parte din date o sa le obtin in timpul deplasarii de la Craiova, pentru altele am nevoie de ajutorul vostru, cei de pe forum.
sa nu cumva sa te prind ca ma pui pe vreo lista! cu detalii cu tot!am zis!
August 29, 2010 at 9:25 pm #85170dragos
Membernu stiu daca aceasta este tactica antrenorului: un meci bun, altul slab, insa intreb retoric: oare li s-a spus jucatorilor sa nu incerce sa traga la poarta ?
:p
trebuie sa ne dea de gandit.August 30, 2010 at 12:27 pm #85171cristig
MemberNimeni nu se plange de nimic, dar sunt suporteri care calca zilnic pe la stadion si au vazut ce se putea si ce nu se putea face. In justitie doar asociatia suporterilor poate apara suporterii, clubul din nefericire nu poate sa o faca pentru ca ar intra intr-o altercatie cu unele spirite sensibile… iar pentru 9 oameni care este adevarat ca sunt complet nevinovati nu trebuie sa sufere alte 900…. Legea 4 permite prea multe lucruri unora, iar celorlalti nu lasa cale de scapare. Ori te supui, ori te supunem.
Iti/Va respect opinia! Sunt cluburi in liga 2-a care si la ora aceasta in afara de antrenori si jucatori, mai au decat presedinte si atat…. nici secretara nu au. Si priviti si cluburi din liga 1 mult mai mari ca al nostru care au organigrama unui club de liga 3-a din vest. Lipsa de resurse ne macina! Ramai uluit sa vezi ca un departament de comunicare de la Padova, este cat tot personalul din club de la 9-10 cluburi din Liga 1….Crezi ca poti sa iti mai aduci 10 prieteni la meciul cu Branesti…
August 30, 2010 at 3:16 pm #85172ultrasro
MemberDraga Ashule, sa stii ca nu pricep de ce faci misto de mine in legatura cu lista de suporteri. Era vorba sa ajutam la realizarea unui videoclip pentru promovarea Sportului Studentesc. Daca nu mai vrei sa stii despre Sportul asta este, dar nu trebuie sa ma iei pe mine peste picior, chiar nu sunt dispus sa mai accept smecherii ieftine. Lipsa de respect nu este doar fata de club ci si fata de ceilalti suporteri si de ASSSB. Ma refer la lipsa de reactie a unora in conditiile in care am organizat deplasari la Sibiu si Craiova de care majoritatii i sa cam rupt …. apa sau sapa
(
August 30, 2010 at 9:08 pm #85173ngm
MemberSTIMATI SUSTINATORI, MAI VECHI SAU MAI NOI.
A FOST O OCAZIE UNICA DE A SCHIMBA LEGEA EXCROCULUI DE DRAGOMIR, INSA DATORITA SUSPENDATIILOR
CARE NU AU VRUT SA FACA FRONT COMUN IN APARAREA INTERESULUI PERSONAL, NU A IESIT.
AM ANUNTAT CA II SPRIJIN CU AVOCAT DAR NU AM FOST CONTACTAT DECIT DE DOUA PERSOANE. DIN ACESTEA
UNA A DISPARUT SI A RAMAS DOAR BLONDU’. AVOCATA MEA ERA INCINTATA SA APERE 10 PERSOANE MAI ALES
CA A GASIT O GRAMADA DE INEXACTITATI ALE LEGII SI ALE ACTELOR INTOCMITE DE JANDARMI.IL VOM SPRIJINI
PE BLOND PE CARE IL ANUNT CA POATE MERGE LA JANDARMERIE CU CITATIA PENTRU PROCES SA FIE SCOS DE PE
LISTA DE INFRACTORI INTERZISI. Rideau jandarmii si la Sibiu si Craiova de cit de razboinici suntem de avem
atiti interzisi.ASHULE DE CIND NU MAI VI LA MECIURI SI BEI SINGUR ESTI PUS PE HARTZA. RAKETULE CE ESTI !
Cred ca ai ramas nervos de la giurgiu. Poti sa bei si cu noi, inca putem si avem. Cu Ovidiu ce ai?
E unul dintre putinii care se mai agita.- unii zic ca de la aloe vera . Ce sa facem daca nu am ales
exilul ca altii.
Pentru tine, pina ai de gind sa bem ceva impreuna propun ca Ovidiu sa faca o lista si cu pasivi.Belitele de mingi nu au fost date in compensare cu suspendarea . A fost alta discutie .
Stie cineva citi sustinatori sunt inscrisi la asociatie ?
CRED CA E TIMPUL SA ASCUNDEM ARMELE RAZBOIULUI !!!
SI SA DUCEM GASCA NEBUNA CIT MAI SUS, IN CLASAMENT !!!INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!
August 31, 2010 at 3:22 am #85174ashone
Member@ultrasro wrote:
Draga Ashule, sa stii ca nu pricep de ce faci misto de mine in legatura cu lista de suporteri. Era vorba sa ajutam la realizarea unui videoclip pentru promovarea Sportului Studentesc. Daca nu mai vrei sa stii despre Sportul asta este, dar nu trebuie sa ma iei pe mine peste picior, chiar nu sunt dispus sa mai accept smecherii ieftine. Lipsa de respect nu este doar fata de club ci si fata de ceilalti suporteri si de ASSSB. Ma refer la lipsa de reactie a unora in conditiile in care am organizat deplasari la Sibiu si Craiova de care majoritatii i sa cam rupt …. apa sau sapa
(
n-am facut misto, am spus ca nu vreau pe lista, nu vreau sa joc in nici un clip. de ce crezi ca fac misto?din punctul meu de vedere as dori sa organizezi TOATE DEPLASARILE ANUL ASTA COMPETITIONAL. de cite ori ai facut-o ai facut-o bine. nu e lauda nici misto, e realitate. au fost singurele deplasari cind eram siguri ca mergem si nu ca microbuzul e in pana, sau a ratacit drumul. deci cind e de facut misto, facem, eu am spus serios ca nu vreau pe lista.o zi buna.
August 31, 2010 at 3:26 am #85175ashone
Member@cristig wrote:
Nimeni nu se plange de nimic, dar sunt suporteri care calca zilnic pe la stadion si au vazut ce se putea si ce nu se putea face. In justitie doar asociatia suporterilor poate apara suporterii, clubul din nefericire nu poate sa o faca pentru ca ar intra intr-o altercatie cu unele spirite sensibile… iar pentru 9 oameni care este adevarat ca sunt complet nevinovati nu trebuie sa sufere alte 900…. Legea 4 permite prea multe lucruri unora, iar celorlalti nu lasa cale de scapare. Ori te supui, ori te supunem.
Iti/Va respect opinia! Sunt cluburi in liga 2-a care si la ora aceasta in afara de antrenori si jucatori, mai au decat presedinte si atat…. nici secretara nu au. Si priviti si cluburi din liga 1 mult mai mari ca al nostru care au organigrama unui club de liga 3-a din vest. Lipsa de resurse ne macina! Ramai uluit sa vezi ca un departament de comunicare de la Padova, este cat tot personalul din club de la 9-10 cluburi din Liga 1….Crezi ca poti sa iti mai aduci 10 prieteni la meciul cu Branesti…
nu cred ca se prindea cineva daca onor clubul ar fi facut un gest cu avocat. ca sa nu intram in altercatie cu spiritele sensibile, trebuie sa stam in joc de glezne, am inteles-o si p-asta de cind ne-au retrogradat cu bacaul…la meciul cu branesti nu ma aduc nici macar pe mine, am sa fiu la pescuit. o zi buna.
August 31, 2010 at 5:07 am #85176adi
Member@ cristig: bine ati venit pe forum. inteleg ca sunt probleme, ca si la multe alte cluburi, si sper ca vor fi rezolvate in cel mai scurt timp. cand vor fi disponibile abonamentele ?
@ ngm: sunt vreo 30 suporteri inscrisi in ASSSB. vreau sa avem foarte curand o sedinta a asociatiei, pentru ca sunt destule de facut. cine vrea sa se implice, e binevenit. eu ma voi retrage, pentru ca nu mai timp.
@ ashu: astept sa-ti treaca supararea si sa revii la meciuri.
@ ovidiu: multumesc pentru implicarea in deplasari.August 31, 2010 at 7:41 am #85177Constantin Secareanu
Member@ngm wrote:
STIMATI SUSTINATORI, MAI VECHI SAU MAI NOI.
A FOST O OCAZIE UNICA DE A SCHIMBA LEGEA EXCROCULUI DE DRAGOMIR, INSA DATORITA SUSPENDATIILOR
CARE NU AU VRUT SA FACA FRONT COMUN IN APARAREA INTERESULUI PERSONAL, NU A IESIT.
AM ANUNTAT CA II SPRIJIN CU AVOCAT DAR NU AM FOST CONTACTAT DECIT DE DOUA PERSOANE. DIN ACESTEA
UNA A DISPARUT SI A RAMAS DOAR BLONDU’. AVOCATA MEA ERA INCINTATA SA APERE 10 PERSOANE MAI ALES
CA A GASIT O GRAMADA DE INEXACTITATI ALE LEGII SI ALE ACTELOR INTOCMITE DE JANDARMI.IL VOM SPRIJINI
PE BLOND PE CARE IL ANUNT CA POATE MERGE LA JANDARMERIE CU CITATIA PENTRU PROCES SA FIE SCOS DE PE
LISTA DE INFRACTORI INTERZISI. Rideau jandarmii si la Sibiu si Craiova de cit de razboinici suntem de avem
atiti interzisi.ASHULE DE CIND NU MAI VI LA MECIURI SI BEI SINGUR ESTI PUS PE HARTZA. RAKETULE CE ESTI !
Cred ca ai ramas nervos de la giurgiu. Poti sa bei si cu noi, inca putem si avem. Cu Ovidiu ce ai?
E unul dintre putinii care se mai agita.- unii zic ca de la aloe vera . Ce sa facem daca nu am ales
exilul ca altii.
Pentru tine, pina ai de gind sa bem ceva impreuna propun ca Ovidiu sa faca o lista si cu pasivi.Belitele de mingi nu au fost date in compensare cu suspendarea . A fost alta discutie .
Stie cineva citi sustinatori sunt inscrisi la asociatie ?
CRED CA E TIMPUL SA ASCUNDEM ARMELE RAZBOIULUI !!!
SI SA DUCEM GASCA NEBUNA CIT MAI SUS, IN CLASAMENT !!!INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!
Buna ziua domnul ngm, sunteti domnul Gabi nu ? eu nu m-am putut alia pentru ca nu sunt inca major si normal ca tata a luat foc cand a auzit si s-a implicat el…cu avocat cu totul…nu puteam si acolo si acolo…sper macar sa iasa bine sa vin la meciuri linistit sa ma bucur de meciurile astea frumoase ale echipei noastre de suflet…oricum va multumesc frumos pt ajutorul acordat
August 31, 2010 at 8:58 am #85178 -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.