Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011
- This topic has 354 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 31, 2010 at 9:03 am #85179
Zibling
Member@adi wrote:
@ ngm: sunt vreo 30 suporteri inscrisi in ASSSB. vreau sa avem foarte curand o sedinta a asociatiei, pentru ca sunt destule de facut. cine vrea sa se implice, e binevenit. eu ma voi retrage, pentru ca nu mai timp.
Daca nu se ofera nimeni altcineva, ma ofer eu! Dar, in plina sedinta.
Am o rugaminte – sa nu organizezi sedinta ASSSB planificata in perioada 4-20 septembrie deoarece eu voi fi plecat din tara. Vreau sa fiu activ la sedinta respectiva.
Si sa aduci, te rog, un tabel cu cei care au restante la plata cotizatiilor, inclusiv pe anul 2010, sa mai acoperim din ele, incet-incet!
September 2, 2010 at 11:39 am #85180cameliu
MemberCe e adevarat despre plecarea lui Selymes?
Daca nu era vorba despre Astra poate credeam, dar Astra chiar pe site-ul oficial “transferase” saptamana trecuta 6 jucatori de la Urziceni…September 2, 2010 at 12:35 pm #85181ultrasro
MemberSe pare ca Tibor este la Ploiesti si negociaza un contract suficient de mare incat sa poata returna catre Siman clauza de reziliere unilaterala a contractului.
September 2, 2010 at 3:24 pm #85182cameliu
MemberDoar un bluf de presa?
UPDATE 17.00 Negocierile dintre Tibor Selymes şi conducerea Astrei nu au fost finalizate, tehnicianul revenind la Bucureşti. La această oră, Selymes conduce cel de-al doilea antrenament al zilei în Regie.
Cred ca cei de la Astra vor sa apara stiri despre ei in ziare…
September 2, 2010 at 5:32 pm #8518307Ex
KeymasterEu chiar nu cred ca Selymes ar vrea sa plece de la noi, cu atat mai mult la o echipa precum Astra. Daca ar fi fost vorba de o echipa de top din Romania sau din strainatate as mai fi inteles, dar Astra? Hai sa fim seriosi.
In alta ordine de idei, cum de Astra a luat jucatori de la Unirea si noi nu? Vad ca si Steaua a luat jucatori de la Unirea. Nu inteleg dece Siman n-a luat nimic de la Urziceni, ca doar nu era vorba de preturi prea mari, nu?
September 2, 2010 at 5:35 pm #85184cameliu
Member@07Ex wrote:
In alta ordine de idei, cum de Astra a luat jucatori de la Unirea si noi nu?
Pai nu au luat… Doar asa au anuntat pe site-ul lor oficial saptamana trecuta… Ca sa fie pe primele pagini ale ziarelor de sport ce au preluat “stirea”…
September 3, 2010 at 7:21 am #85185razvanR
MemberDaca TS negociaza acum cu Astra, este incalificabil!
September 3, 2010 at 8:55 am #85186ovidiu
Member@razvanR wrote:
Daca TS negociaza acum cu Astra, este incalificabil!
Nu vreau sa spun ca Tibi Selymes e un pic neserios ca face asa ceva, nu cred ca era cazul sa faca acest pas.
Ma intreb cum il vor privi jucatorii si patronul Siman dupa aceste gesturi.Faptul ca Siman l-a criticat dupa meciul de la Craiova cred ca i-a adus nemultumiri dar pana la a se gandui sa plece de la echipa e drum lung.
Oricum mai bine sa se ocupe de pregatirea meciului cu Branesti, meci pe care eu il vad destul de greu avand in vedere ca ei au si ascendentul moral al celor 2 victorii di divizia B. Daca va bate (la scor – ce bine ar fi :ymdevil: ) va avea mai multa liniste pentru viitor.
Daca nu va invinge probabil multi se vor gandi la o despartire.
Parca-i vad si acum pe reporterii de pe la tv dupa meciul de la Craiova (Naum – gsp si o fata de pe la sport.ro) cum il tot ispiteau pe Siman sa le spuna ca-l va da afara pe Tibi.
Oricum Siman nu a prea vorbit el multe pana acum si sper sa-si revina, sa ramana tacut, pentru a nu da prilejul presei sa gaseasca diverse subiecte de scandal in privinta echipei.September 3, 2010 at 9:54 am #85187cameliu
MemberEu nu cred totusi ca a negociat cu Astra. (sau cel putin nu vreau sa cred…)
September 3, 2010 at 2:49 pm #8518807Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Eu nu cred totusi ca a negociat cu Astra. (sau cel putin nu vreau sa cred…)
Nici mie nu prea-mi vine sa cred, dar nu se stie niciodata.
@ovidiu wrote:
Faptul ca Siman l-a criticat dupa meciul de la Craiova cred ca i-a adus nemultumiri dar pana la a se gandui sa plece de la echipa e drum lung.
Sa stii ca la asta m-am gandit si eu. Nu stim ce i-o fi zis Siman lui Selymes dupa meciul de la Craiova, dar s-ar putea sa nu-i fi convenit lui Tibi. Nu se stie in ce relatii erau ei inainte de acest meci, asa ca orice este posibil.
Sau ce-ar fi daca Siman ar avea deja un antrenor gata sa antreneze echipa, si vrea doar sa-i dea o sansa lui Tibi sa-si gaseasca o alta echipa, si in acelasi timp sa gaseasca un motiv sa se desparteasca de el?
September 3, 2010 at 4:09 pm #85189laucantona
MemberNu am nimic cu Selymes, dar sincer in afara meciului de acasa cu Otelul cand trebuia sa jucam mai bine, nu am ce sa-i reprosez. Am vazut si dezastru de la Sibiu la Tv dar cred ca am gresit in aparare ca niste juniori…despre meciul de la Craiova nu am ce sa zic ca nu l-am vazut. Nu cred ca Siman are pe cineva mai bun decat Selymes, sau cine stie vrea sa vanda echipa si il aduce pe Falub ca este disponibil
September 3, 2010 at 7:10 pm #85190dragos
Memberdupa parerea mea sunt 2 piste:
1. TS a vrut sa plece din regie deranjat de discutiile purtate cu siman dupa meciul de la craiova si acum a gasit momentul oportun…..
2. siman il va schimba daca meciul cu branestiul va fi un esec….si a vrut sa evite sa fie dat afara.September 3, 2010 at 7:36 pm #85191adso
Memberzvonuri zvonuri
detest modul in care speculeaza ziaristii
September 4, 2010 at 2:44 pm #85192dragos
Membernu cred, ca iese fum fara foc.
ziaristii fac din tantar armasar, insa a existat un sambure de adevar :p :pSeptember 4, 2010 at 8:17 pm #85193ngm
MemberCam 95 la suta Tibi pleaca.Si inca una… pleaca si cu Cezarica.
Nu stiu intelegerea contractuala dar cred ca Niculae plateste tot.
Antrenor interimar deocamdata este….nu stiu cum il cheama dar a fost
secundul celui cu bani din Canada-ne-a antrenat citeva atape…dezastros.
Daca Siman pune antrenor bun avem sanse mari cu lotul pe care il avem.
Nu pot contesta promovarea facuta cu Tibi, dar cred ca, cu altcineva cu experienta,
ne vom descurca mai bine. Parerea mea e ca promovarea a fost dorita mult si de jucatori.Mai avem o sapt. si aflam daca pleaca cineva dintre fotbalisti.
Se pare ca nu pleaca nimeni.VENITI SIMBATA LA MECI. VOM INVINGE CU ORICE ANTRENOR.
INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!! -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.