Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 355 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Ieri Astra a jucat amical cu Otelul. Sit-ul lor scrie : “Cu Valentin Sinescu pe bancă, Astra a jucat …”

Deci e sau nu Selymes la ei?

cameliu
    Member

Intre timp se pare ca Selymes e oficial la Astra.
    Intrebarea e cine si peste cate etape vine antrenor la noi?

07Ex
    Keymaster

Eu va spun, parca vad ca Siman deja avea pe cineva in cap ca antrenor, si numai a vrut sa-i dea o sansa lui Selymes sa-si gaseasca alta echipa. Sa vedem ce se va anunta in urmatoarele zile.

Bine ca nu a plecat si Cezarica, ca ar fi fost naspa, dar in schimb vad ca a plecat Manu, sau Manu era deja la Astra?

ultrasro
    Member

Eu am inteles ca pleaca si Cezarica pentru 25.000 euro/an salariu.

Radu Dobrin
    Member

@ultrasro wrote:

Eu am inteles ca pleaca si Cezarica pentru 25.000 euro/an salariu.

si la noi cit lua?

07Ex
    Keymaster

Nu stiu cat lua la noi Cezarica, dar am vazut un interviu pe GSPTv, in care Siman vorbea de Razvan Lucescu, si cum Razvan este un “produs” al Sportului, si deci poate oricand veni antrenor. Sa insemne asta ca Siman l-ar vrea pe Razvan antrenor, si ce va face Razvan cu Nationala? Nu cred ca poate sa fie antrenor la noi si la Nationala. Abia astept sa vedem ce se va intampla. Cine stie, poate pierde Romania miercuri si-l da Sandu afara pe Razvan. :)

Articolul de pe GSPTv poate fi vizionat aici.

Din cate stiu eu nu exista nici o interdictie sa fie antrenor si la un club si la nationala, dar nu cred ca va dori nasul sa il lase.

razvanR
    Member

Marius Lacatus cred ca este singurul antrenor liber care s-ar potrivi acum la Sportul Studentesc!

eu zic ca si viorel moldovan s-ar potrivi…tanar, fost atacant si aici are faza ofensiva foarte puternica…s-ar plia destul de bine…dar pana maine cel tarziu sa numeasca pe cineva…in caz contrar cine sta sambata pe banca ? florin tene ?

cameliu
    Member

In gazeta sporturilor scria ca preparatorul fizic ceva italian, va sta probabil pe banca si eric linkar va fi secund ca n-are licenta de liga 1.

eric linkar este la noi ? :-

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

eric linkar este la noi ? :-

gsp zice asa:
    Sportul. Preparatorul fizic Roberto Berruero (33 de ani) este favorit să-i conducă de pe bancă pe “studenţi”, sîmbătă, împotriva Victoriei Brăneşti. Secundul Erik Lincar are doar licenţa B şi nu poate fi trecut “principal”.

dragos
    Member

eu cred, ca vine Stoichita B-) B-) B-)

Lacatus era bun, insa este depaaarte de tara.
    sau poate revine Falub =)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :))

07Ex
    Keymaster

Eu sper sa nu vina Falub ca retrogradarea ne paste.

cameliu
    Member

Se zvoneste ca ar veni Viorel Moldovan. N-ar fi rau …

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 355 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.