Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 455 total)
  • Author
    razvanR
    Member

In acest meci au marcat pentru noi 3 jucatori cu prezente in Champions League: Stelian Stancu, Dacian Varga, Tiberiu Balan !
    Avem deja 10 goluri marcate in 2 meciuri amicale.

ngm
    Member

BRAVO razvanR PENTRU
    http://www.dolcetv.ro/#sport-La-Dolce-Liga-201 … 0-00-3-521

DIN NOU SIMAN ISI ARATA CLASA !!!
    SUPER EMISIUNE!

dragos
    Member

sa vedem cine ramane si cine va antrena…..
    daca sportul si-ar propune un obiectiv indraznet si ar face achizitii valoroase (sa zicem ca, sile ar avea si banii necesari), niciun jucator nu si-ar mai dori sa plece, ba din contra, ar aduce bani de-acas’ numai sa fie in lot…..insa realitatea o stiiimmm bineeee de tot – obiectivul ramane pururea – evitarea retrogradarii, desi… din “gand-in-gand” n-o putem evita :p
    deh, viata bate campii :D

ce faze frumoase am vazut in acel 7-1 cu azerii…ce gol frumos a dat curelea…ce faze de joc, daca ramanem cu lotul asta si cu antrenorul acesta…facem treaba buna rau de tot

ngm
    Member

SA RIDEM DE MITICA……..
    INCREDIBIL CE MANEVRE IEFTINE GASESTE MITICA- CRIMINALUL FOTBALULUI
    DIN ROMANIA……..
    DEGEABA

Situaţie inedită la Sibiu: “LPF nu ne dă mingile oficiale pînă TAS-ul nu decide soarta Timişoarei”

Situaţie incredibilă la Sibiu, unde jucătorii şi oficialii echipei se chinuie încă să afle dacă vor juca în primul eşalon sau nu.

Nelămurirea fotbaliştilor vine după ce Liga Profesionistă de Fotbal a refuzat să trimită mingiile oficiale de joc pentru că aşteaptă încă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în privinţa Politehnicii Timişoara.

“Am fost la Bucureşti special să discutăm cu şefii de la Ligă şi de la Federaţie. Am cerut şi noi mingiile oficiale să începem să ne antrenăm serios, ţinînd cont că abia ieri am avut reunirea echipei. Mi-au spus că nu primim nimic pînă nu se dă o decizie la TAS în privinţa Timişoarei. Sper ca măcar în ziua meciului cu Steaua să ni le aducă”, a spus amuzat Ioan Hămbăşan la Radio.GSP.ro.

Pentru oficialul sibian, lucrurile par foarte clare: Timişoara nu mai are nici o şansă să revină în Liga 1, iar echipa sa va evolua în primul eşalon în sezonul care va începe pe 22 iulie.

“Nu înţeleg nimic, mai ales că lucrurile par deja clarificate. Ştiu că TAS-ul a judecat săptămîna trecută o speţă similară legată de licenţiere şi a decis că nu are competenţă să schimbe decizia Federaţiei şi a UEFA”, a mai spus Hămbăşan.

dragos
    Member

eee, faza cu urgentarea deciziei TAS, se pare, ca tot mitica i-a invatat pe avocatii timisoarei si bistritei……
    oricum, sunt enorm de multi bani la mijloc pt mitica, daca se va da “verde” pt jenel si iancu :p

dragos
    Member

asa da meci de pregatire cu echipa “Bursucului”…… :D
    aici vedem unde ne aflam.
    restul meciurilor de pana acu’ au fost apa de ploaie…….

ngm
    Member

Rapid va evolua în Regie în prima etapă!

CIPIKA
    Member

Daca nu vom aduce un portar bun pentru liga 1 vom pati ca sezonul trecut cand nu ne vom face barenul
    Nu inteleg de ce Multescu nu aduce un prtar la echipa mai ales ca stie cate a avut de tras din cauza lor mai ales ca a spus ca sportul nu are portar de liga 1
    Am vazut si amicalul cu Kuban si s-a vazut inca o data ca nu avem portat

ngm
    Member

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Dacian Varga, însă că a fost refuzat de Vasile Şiman. Patronul Sportului a confirmat spusele omologului de la Steaua şi a afirmat că a refuzat oferte şi mai mari de jumătate de milion de euro.

” Doar 500.000 de euro pentru Varga? Eu ştiam că Gigi Becali cumpără haine de firmă, nu de la Metro. Şi-a schimbat opţiunile şi eu nu ştiam? Nu am ce să negociaz pentru 500.000 de euro, este o sumă sub aşteptările noastre. Atât îi spun lui Gigi Becali, să nu confunde magazinul.

Eu am refuzat mult mai mult de 500.000 de euro pentru Varga, ce să mai discut? Poate Steaua a făcut cele mai bune achiziţii şi nu mai are nevoie de întăriri. Nu e problema mea ce oferă un club sau altul, e problema lor. Eu fac ce consider eu că e mai bine pentru Sportul şi pentru jucător.

dragos
    Member

sile are “talent” sa rada de unele echipe si sa spuna ca, de ex.despre steaua, ca in ultimii ani nu au mai primit bani din incasari, insa chiar daca n-au fost in UCL au jucat prin EL…..nu cred, ca este normal o astfel de atitudine din partea lu’ sile.
    ar trebui sa nu mai comenteze pe langa transfer.
    nu vrei sa-l transferi pe jucator si cu asta – gata…..
    lupul moralist :D :p

ngm
    Member

DOAR S-A SIMTIT JIGNIT DE OFERTA.
    BECALI STIA CA A CERUT 2.500,000 EURO KUBANULUI
    500.000 ERA LA MISTO SI LA MISTO L-A TRIMIS LA METRO.
    DAI PE COSTEA 1600.000 + 1/2 DIN DREPTURI SI IL
    VREI PE VARGA SAU CURELEA PE 500.000?
    VA SPUN CA FARA 1.500.000 NU IL DA.

LA STADION IERI SI AZI SE LUCRA INTENS, ZUGRAVELI,
    CURATENIE ETC.!

sportul86
    Member

Simt un sezon bun. Sunt prea multi prosti in prima liga!
    Locul 7 e al nostru sigur – ce e in plus sa fie primit!
    In afara de CFR si Vaslui – nu sunt echipe care sa ne bata fara drept de apel.
    Pe dinamo cred ca ii paste o binemeritata retrogradare.
    steaua se va chinui pe undeva prin fata noastra – dar nici pe ei nu-i vad prea bine.
    Vecinii (sau colocatarii, mai nou) cred ca se extaziaza degeaba. luce ala micu nu prea stie sa castige.
    Nu e deloc exclus sa atragem anul asta doritorii de fotbal din buc pe stadionul nostru – trebuie doar sa jucam ceva.
    Cu un portar bun – sunt convins ca se poate.
    Hai la meci!

ngm
    Member

HAI LA MECI !!!
    SUNT CURIOS CITI NE STRINGEM LA CHIAJNA LUNEA VIITOARE !

Sportul Studențesc: Păcatele meciului cu Steaua, din 2006
    Anul trecut, echipa din Regie revenea în prima divizie. Cu Tibor Selymes antrenor, cu vedetele Tibi Bălan și Dacian Varga revenite la club (ultimul va pleca pe parcurs la Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescu, fost, cu ani în urmă, pe ”banca suferințelor” din Regie), cu Farmache, Cruceru, Cristian Irimia, Pătrașcu și Octavian Chihaia (ulterior, și Maxim și Rațiu) din ”vechea gardă” și cu ”gemenii” golului, Ferfelea – Curelea, alb-negrii păreau a avea șanse bune, bune de tot, de salvare.

Și totuși… Deși cu un lot format exclusiv din jucători români, deși a pus, la fel ca în ultimul deceniu, accent pe tinerii din propria pepinieră, deși a lansat acum tineri precum Viciu, Lucian Cazan, Lungu, fosta ”gașcă nebună” n-a putut duce trena campionatului.
    continuarea la http://www.regelefotbal.ro/romania/sportul-studentesc-pacatele-meciului-cu-steaua-din-2006

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.