Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 455 total)
  • Author

nu se face topic cu meciul cu chiajna ? ca as merge si eu la meci, dar avem cu ce sa ne intoarcem de acolo la ora aia ? mai sunt maxi-taxiuri ? o zi frumoasa

laucantona
    Member

Sper si eu ca toti sportistii sa nu ne strice TAS-ul vacanta (ca acum cativa ani cand am terminat pe 4, Sandu si ai lui nu ne-au lasat la TAS)…in rest cum scriau si altii pe aici, doar portar ne trebuie ca vad ca Siman nu vinde nimic, ceea ce-i foarte bine. Hai Sibiu, hai Sportul!

ngm
    Member

IN ATENTIA ASSSB !!!
    ASTEPT CU INTERES IMPLICAREA (ORGANIZAREA) VOASTRA PENTRU
    MECIUL DE LA CHIAJNA.
    BANUIESC CA ASTEPTATI VERDICTUL TAS, DE ACEEA INCA NU ANUNTATI DEPLASAREA.

dragos
    Member

mai sunt cateva ore pana la aflarea verdictului final :D
    tic-tac

ngm
    Member

EXCLUSIV TAS a decis: Hotărârea Comisiei de Apel rămâne valabilă! Timişoara, FC Bihor şi Bistriţa rămân în B

ngm
    Member

E OFICIAL! TAS a respins apelul: Timişoara, Bistriţa şi Oradea, în “B”!
    Timişoara, Gloria Bistriţa şi Oradea au primit verdictul pe care trebuie să îl dea TAS cu privire la primirea licenţei pentru sezonul 2011/2012. Dosarul celor trei echipe nu a fost aprobat de către Comisia de Licenţiere a Ligii 1 şi ca urmare, ele nu au primit drept de joc pentru noua stagiune, urmînd să evolueze în eşalonul secund.

Concret, Poli şi Gloria rămîn fără licenţă, iar Bihorul nu are drept de promovare. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă cererea acestora de a primi licenţa.

Catalin
    Member

Ok, a devenit oficial că am rămas în Liga I, dar mai am o nelămurire. Cum vom începe sezonul: cu -2 puncte, cum l-am fi început în Liga II, sau de la 0 puncte? Am căutat ceva în legătura cu asta pe site-urile FRF și LPF, dar n-am găsit nimic.

dragos
    Member

in sfarsit, supliciul s-a sfarsit :D
    roata s-a intors si s-a facut dreptate, oarecum………..
    :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Sportul va rămâne în primul eşalon fără cele două puncte de penalizare pentru neîndeplinirea baremului, deoarece baremul e obligatoriu doar pentru echipele retrogradate!
    http://www.regelefotbal.ro/romania/sportul-studentesc-pacatele-meciului-cu-steaua-din-2006

ngm
    Member

CINE MERGE LA CHIAJNA ?

ngm
    Member

20 iulie ora 18.00
    NEWS, NEWS, NEWS !!!

CURELEA LA STEAUA ! SIMAN A CAZUT LA PACE CU GIGI !
    PACAT PENTRU NOI, BINE PT COSTIN !! MACAR VOR FI BANI LA CLUB !

MULTESCU RAMINE ANTRENOR ! STAN(BRANESTI) A VRUT SA VINA LA NOI !
    SIMAN NU A ACCEPTAT.

DISCUTII FOARTE APRINSE. VARGA NU A VRUT SA FACA VIZITA MEDICALA CA SA NU JOACE LUNI.
    DACA JOACA NU SE POATE TRANSFERA DECIT AFARA .
    LAZAR A PLECAT LA ECHIPA LUI BOLONI.

ASSSB-ULE TE IMPLICI PT LUNI?

SSportu1985
    Member

Salutare,

la fel ca la inceputul sezonului precedent multi dintre noi sunt extrem de increzatori in legatura cu parcursul echipei (cred ca ar fi util un sondaj cu intrebarea: Pe ce loc credeti ca va termina Sportul Studentesc campionatul?); unii dintre noi asteapta castigarea campionatului, iar altii se gandesc la o cupa europeana. Amintirea campionatului 2006 ne chinuieste inca…
    Anul trecut am intrebat prin etapa a 10-a daca este vreo echipa care joaca mai slab decat noi; atunci am scris de solutia Multescu (antrena inca in Turcia si nimeni nu se gandea la el). Din fericire, Multescu a ajuns antrenorul nostru, dar din pacate, mult prea tarziu… cu Moldovan antrenor murise pasiunea Gastii nebune de a juca fotbal…eram de-a dreptul penibili…
    In legatura cu noul sezon, nu am asteptari prea optimiste, din urmatoarele motive:
    – centrul de juniori nu a mai scos nimic valoros pentru prima echipa…doar jucatori de esalonul 2;
    – echipa este formata din jucatori “frustrati”, fie pentru ca nu au reusit sa se transfere, fie pentru ca nu isi primesc banii (destul de putini) la timp;
    – avem un patron arogant, care ii trateaza pe jucatori ca pe niste sclavi; sa nu uitam ca si el este vinovat pentru retrogradarea Sportului in 2006;
    Cred ca si anul acesta vom fi tot in zona retrogradarii cu echipe precum Dacia Mioveni (va fi o dezamagire, in ciuda lotului ex FC Arges), Concordia Chiajna, Vointa Sibiu (care nu a facut nicio achizitie mai importanta), Pandurii (care vor pierde o parte din sprijnul financiar…).
    Sunt suporter al Sportului din 1985 (de la 7-1 cu Chimia Ramnicu Valcea), iar anul trecut nu am ajuns (din pacate) decat la un singur meci – cel mai bun din tot campionatul: Sportul Studentesc-CFR Cluj 3-0.

FORZA SPORTUL!

dragos
    Member

un jucator imi spunea ca, daca vor avea problemele pecuniare din sezonul precedent, evolutia echipei va fi la fel ca in sezonul recent incheiat….
    deh, fotbalul pe burta goala nu mai tine :D

dragos
    Member

analizand programul turului pot spune, ca dpdv al deplasarilor lungi, cheltuielilor, oboselii etc. stam bine in acest tur.
    avem doar 2 deplasari mai lungi: cluj si medias…..ar trebui sa fie bine din acest punct de vedere, insa…..ramane de vazut.

SSportu1985
    Member

Salutare,

in sezonul 2010/2011 primul meci al campionatului a fost Sportul Studentesc – Otelul 0-1, iar Otelul a deveni campioana; meciul a avut loc fara spectatori (din cauza problemelor organizatorice);

in sezonul inceput ieri, primul meci al campionatului a avut loc tot in Regie – Rapid-Vaslui 3-0 (fara spectatori). Oare Rapid va fi campioana?

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.