Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 455 total)
  • Author
    Zibling
    Member

Noule user, nu vad nici un motiv sa te enervezi si sa ataci moderatorul acestui forum!!!

Cat timp jucatorii Sportului Studentesc se antreneaza si intra pe teren pt salariu, deci contra cost, noi suporterii o facem gratuit si iubim aceasta echipa mica in mod neconditionat. Asadar, banuiesc ca esti ruda cu unul dintre jucatorii vizati (daca nu cumva unul dintre ei). Cat timp inca exista suporteri in tribune, echipa merita sa existe. Dar, oare nu din cauza jocului echipei, spectatorii stau acasa? Ei exista, dar nu au motivatie sa vina pe stadion.

La Dinamo se intampla acelasi lucru de 2 sezoane incoace, iar acolo contestarea jucatorilor si a conducerii vine dinspre zecile de mii de voci ale suporterilor. Cum ar fi daca ai avea de a face cu zeci de mii de contestatari? Adica, dupa ce ca au ramas o mana de oameni suporteri ai Sportului Studentesc, nu putem accepta nici macar o critica? Se da cam multa atentie comunicarii intre suporteri si jucatori (mai ales in era Facebook-ului)… nu crezi? Fiecare dintre cele 2 parti stie ce are de facut, iar SS chiar are suporteri intelectuali in procent mai mare decat alte cluburi (bucurestene).

ultrasro
    Member

Nu cred ca aici s-au emis critici nefondate impotriva tuturor jucatorilor.
    Din pacate Sportul Studentesc a folosit 4 portari intr-un singur an si toti au luat goluri memorabile, mai ales cand nu trebuia. Rezultatele sunt la fel de proaste ca sezonul trecut dar jocul echipei este in crestere. Mai este nevoie de 3-4 jucatori buni care sa fie dispusi la efort maxim pe teren.

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Noule user, nu vad nici un motiv sa te enervezi si sa ataci moderatorul acestui forum!!!

Cat timp jucatorii Sportului Studentesc se antreneaza si intra pe teren pt salariu, deci contra cost, noi suporterii o facem gratuit si iubim aceasta echipa mica in mod neconditionat. Asadar, banuiesc ca esti ruda cu unul dintre jucatorii vizati (daca nu cumva unul dintre ei).

Zibling,

Noul user nu este altul decat portarul nostru, Sorin Popescu (sau poate prietena lui). El uita ca, moderator fiind, am cum sa aflu cine este fiecare utilizator, de la ce adresa IP intra, cat sta pe site, samd. In fine, asta nu conteaza. Mie chiar imi face placere sa vad ca intra si jucatorii la noi pe forum.

@ssbss wrote:

Drag moderator,

Vreau sa stiu cate jocuri ai tu la activ in liga 1? Toti comentati dar habar nu aveti… Cat de bun te consideri tu ca sa faci afirmatiile acestea???

Ai ce ai ce acesti jucatori. Nu iti convine niciunul. De ce nu esti tu patron? Care este dupa parerea ta jucatorii care te fac sa tii in continuare cu Sportul? Curelea si Ferfelea =))…. Ma faci sa rad…. Curelea nu a fost in stare sa dea decat cateva goluri tot sezonul iar unul mai impiedicat ca Ferfelea nu cred ca am vazut…

Dar de… pupincureala este la mare rang aici… ca tot Sportul Studentesc!!!

Sa nu ramai surprins de evolutiile viitoare ale jucatorilor pe care ii tot ataci atat…..

O seara minunata!

Draga Sorin (ca sa incep si eu ca si tine),

In primul rand vreau sa-ti spun ca n-am la activ nici un joc in liga 1, si nici ceva nu am cu nici unii din jucatorii mai sus mentionati. Nu vad ce legarura au numarul de meciuri ale mele in liga 1 sau cat de bun sunt eu cu afirmatiile facute de mine, dar ma rog …

Eu nu am nimic nici cu tine si nici cu ceilalti jucatori pe care Siman i-a pus pe liber, si nici nu-i pup in c*r pe Ferfelea sau Curelea. Eu, pur si simplu mi-am dat cu parerea vis a vis de rezultatele Sportului din acest tur precum si de modul in care voi, jucatorii ati abordat meciurile. Atunci cand Ferfelea sau Curelea au jucat prost am zis si despre ei ca au jucat prost. Cand Ratiu a dat cu stangu-n dreptu’ am zis si despre el ca nu joaca ca lumea.

Eu sunt sigur ca in cazul tau, porar fiind, a fost greu sa iesi in evidenta atunci cand atacantii nu au fost in stare sa dea goluri si cand apararea a fost cum a fost. Stiu ca multe goluri le-ai incasat deoarece n-ai avut pe nimeni in aparare care sa te ajute. Inteleg … asta nu a fost vina ta. Scuza-ma insa atunci cand iti reprosez ca echipa a pierdut puncte asa cum a facut-o cu Chiajna, dar realitatea este ca echipa a pierdut 2p absolut din vina ta. Nu trebuie sa vina un expert cu meciuri in liga 1 care sa se uite la caseta meciului si sa te gaseasca vinovat doar pe tine pentru golul primit in min.94.

In fine, eu sper sa-ti gasesti o echipa la care sa te afirmi si la care sa nu-ti para rau ca joci. In fond, poate nu va fi chiar asa de rau pentru tine daca vei pleca in iarna asta de la Sportul. Dupa cum stii, majoritatea jucatorilor vor sa plece si sa scape de Siman si de aceasta echipa. Tu, de bine de rau, poti pleca acum fara sa-ti mai depui memoriul. ;)

ashone
    Member

nu practicam pupincureala pe aici, niciodata n-am facut-o. nu sintem lipiciosi pe linga jucatori ca sa ne scape 100 de cocari pe care sa-i bem. de aia ne si permitem sa-i criticam. nu trebuie sa ai 200 de meciuri in picioare ca sa observi cum plinge mingea cind sare printre brazii nostri. ati intrat voi de vreo 2 ani incoace pe teren cu gindul sa aveti un pic de atitudine? macar un pic acolo…ca vad ca pe gazon va chinuiti rau. va urca altii pe garduri in Regie de n-aveti aer…cind joaca bine 2-3 joaca sub orice critica altii…si chestia asta se tot roteste. ai avut vreo noapte nedormita cind s-a luat gol din vina ta? cind ti-o fluiera ratiu pe la urechi, i-ai reprosat asta?…prefer returul asta 16 meciuri cu juniori decit sa vad in continuare acelasi film prost. tot in B vom ajunge, dar macar sa ajungem cu atitudine. o zi buna.

Zibling
    Member

@ashone wrote:

nu practicam pupincureala pe aici, niciodata n-am facut-o. nu sintem lipiciosi pe linga jucatori ca sa ne scape 100 de cocari pe care sa-i bem. de aia ne si permitem sa-i criticam. nu trebuie sa ai 200 de meciuri in picioare ca sa observi cum plinge mingea cind sare printre brazii nostri. ati intrat voi de vreo 2 ani incoace pe teren cu gindul sa aveti un pic de atitudine? macar un pic acolo…ca vad ca pe gazon va chinuiti rau. va urca altii pe garduri in Regie de n-aveti aer…cind joaca bine 2-3 joaca sub orice critica altii…si chestia asta se tot roteste. ai avut vreo noapte nedormita cind s-a luat gol din vina ta? cind ti-o fluiera ratiu pe la urechi, i-ai reprosat asta?…prefer returul asta 16 meciuri cu juniori decit sa vad in continuare acelasi film prost. tot in B vom ajunge, dar macar sa ajungem cu atitudine. o zi buna.

Amin!

ngm
    Member

@ssbss wrote:

Drag moderator,

Vreau sa stiu cate jocuri ai tu la activ in liga 1? Toti comentati dar habar nu aveti… Cat de bun te consideri tu ca sa faci afirmatiile acestea???

ALT FOTBALIST……….. :)) :)) :))

dragos
    Member

Mr. Sorin (Popescu)
    ne cerem scuze daca ne-am dat cu parerea ca niste amatori ce suntem, insa nu tre’ sa fii SUPER FOTBALIST ca sa-ti dai seama, cand jucatorii mimeaza jocul si n-au ATITUDINE……in curtea scolii cand jucam, cine nu punea osu’ la treaba era exclus din echipa.
    deh, in cazul vostru, v-a dat altcineva afara…….in sport, ca si in viata, daca nu faci cu pasiune ceea ce faci, tre’ sa te lasi
    sunt multi jucatori, care si-au gasit vocatia in alte domenii dupa ce s-au lasat de fotbal…..slava Domnului, ca sunt atatea meserii/posibilitati……..
    eu iti doresc MULT SUCCES in orice domeniu vei activa ;)

CIPIKA
    Member

Fratilor voi vedeti ce vad si eu , ma refer la lotul echipei SS.Eu zic mai bine sa ne retragem de pe acum decat sa ajungem sa fim ciucabatai in returul care urmeaza.Am cititintr-o stire din liga 2 ca muntanu care s-a antrenat cu noi pana la ssfarsitul anului s-a saturat sa astepte un raspuns si se antreneaza cu Otelul.Sper din tot sufletul sa vica ceva jucatori ca altfel e vai de mama noastra :(( .Nu inteleg ce se intampla cu Stelian Stancu care se tot antreneaza cu noi si nu joaca nici un meci oficial

dragos
    Member

fii linistit, acest lot este in formare……de pregatire :D
    glumind as spune, ca la finele perioadei de transferuri/inceputul returului, cu siguranta, nu vei mai recunoaste pe nimeni…..vor veni jucatori proaspeti nou-nouti :p
    Sile da loviturile pe final, doar stii strategia B-)

PS: vezi cazul Timisoarei, care a ajuns furnizorul no. 1 (de jucatori) al momentului =))

ngm
    Member

SI EU SUNT DE PARERE CA APAR MULTE SURPRIZE
    PINA LA INCEPEREA RETURULUI.

RATIU A SEMNAT CU MEDIAS.

CIPIKA
    Member

Mai este aproape o luna pana la inceputul campionatului si noi pe langa faptul ca nu am transferat pe nimeni nici nu avem portar in lot , sau se incearca cu unul dintre jucatori de camp sa-l bage in poarta…nu m-ar mira
    Oricum astian din presa scriu despre Sportul asa des cum scriu si despre Avantul Copaceni

dragos
    Member

oare la grupele de copii-juniori nu exista vreun portar bun ? :D
    daca nu va veni niciun portar, in final, il vor pune pe unul din portarii de la intrarea in stadion =)) :))

ngm
    Member

EXCEPTIONAL

PE SITEUL OFICIAL AL CLUBULUI , LA RUBRICA EVENIMENTE IATA CE GASIM….
    01-11-2007
    Nicola la o cafea cu presa

Joi, 1 noiembrie 2007, ora 13:00 sunteti invitati la evenimentul “La o cafea cu presa” invitatul va fii Vasile Nicola, in cadrul terasei Pub-ului Terminus aflat pe strada George Enescu nr. 5 din Bucuresti( telefon 0730.222.555) in apropierea Hotelului Bucuresti de pe Calea Victoriei. Sunteti asteptati sa il cunoasteti pe Nicola intr-un mediu relaxat, lipsit de rigorile unei conferinte de presa clasice.

Va rugam sa confirmati pana cel tarziu miercuri, 30 octombrie 2007, ora 14:00 prezenta dumneavoastra la eveniment la adresa de e-mail office@fcsportulstudentesc.ro.

Va multumim! :o) :o) :o) :o) :o)

CIPIKA
    Member

Strigator la cer mi se pare ca in ultimi 10ani la Sportul Studentesc au venit mai pitini jucatori decat a venit in aceasta iarna la Concordia
    Noi ori nu aducem pe nimeni si incepem returul cu actualul lot si vom fi ciuca batai ori se asteapta sa-si definitivete echipele loturile si cei care nu prind lotul vor fi dati la Sportul

CIPIKA
    Member

Ne-am desfiintat X( ? Nu de alta dar urmaresc toate saiturile de sport si nu vad nimic scris despre SS. Ori ne-am separat de lume si ne pregatim unde nimeni nu poate da de noi si de acolo facem transferuri si cu o pregatire buna sa nu avem emoti la retrogradare 😡

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.