Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 455 total)
  • Author
    ovidiu
    Member

@CIPIKA wrote:

Ne-am desfiintat X( ? Nu de alta dar urmaresc toate saiturile de sport si nu vad nimic scris despre SS. Ori ne-am separat de lume si ne pregatim unde nimeni nu poate da de noi si de acolo facem transferuri si cu o pregatire buna sa nu avem emoti la retrogradare 😡

Inca nu, dupa cum apare in ultima stire, dar nici de bine nu prea e!
    Inca nu prea imi dau seama cum e posibil sa pleci in pregatiri fara nici un portar, ba sa mai joci si ceva amicale :D .
    Dar poate si informarea celor din presa lasa de dorit :-w :-? .

Oricum nu prea imi dau seama ce a avut Siman cu Tirnacop care arata ca stie cava folbal, e adevarat ca s-a cam lipit la cartonase rosii, dar nu vad un motiv sa fie pus pe liber. Si de Chetan imi pare rau, dar eu zic ca nu a fost folosit unde trebuie si nu a avut sarcini clare in cadrul echipei. Pe cand jucam in B Chetan mi s-a parut un jucator foarte util echipei, ce dadea centrari de nota 10, dar deh, “Don” patron stie mai bine.

dragos
    Member

suntem penibili !!! toata lumea rade de noi dupa aflarea vestii ca au plecat in pregatiri fara niciun portar :)) =))
    asta denota, cat ii pasa lu’ samsaru’ pt redresarea situatiei de liga secunda……….. :D
    probabil s-a mizat pe faptul ca, in Antalya sunt f multe echipe din liga 1 si jucatorii care nu vor ramane in loturile lor, pot veni la noi fara nicio pretentie pecuniara….
    sau mai stii, in poarta pot fi pusi portarii de la hotel (cel cu bagajele, cel cu deschiderea usilor etc.etc.) =)) =)) =)) =))
    vai de steaua lor, saracie.

ngm
    Member

HA!, HA!, HA!
    SPER CA EXISTA VREO SMECHERIE LA MIJLOC.
    EU AM AUZIT, PE LA COLTURI, DE UN INVESTITOR LINGA SILE.
    DE ACEEA NU BAGA BANI DE TRANSFERURI, SA BAGE INVESTITORU’.
    MIINE ULTIMA ZI DE TRANSFERURI.

dragos
    Member

probabil, in Antalya vor juca NUMAI in sala si de aceea au nevoie doar de 12 jucatori :D
    iar la futsal, poti juca si fara portar…..ultimul jucator este portar :p :))

cameliu
    Member

Nu avem portar la stadion?
    Ce ala nu e bun?
    Rezerve de portar vor fi Ferfelea si Truta.

In plus ganditiva cati bani se salveaza doar cu 12-14 jucatori in cantonament! De ce sa mai duci inca 10… Costuri etc. De exmplu se pot inchiria numa juma de terenuri! 6 la 6!

In gsp e o galerie foto. E unu cu manusi de portar care sare! Ala ce e cu el?

ovidiu
    Member

In prosport zice ca astazi vom juca un amical:
    MECIURILE DE AZI

FC Braşov – Sigma Olomouc (Cehia) 14:15
    Sportul – Metalurg Rustavi (Georgia) 15:30
    Gaz Metan – FK Yenisey (Rusia) 15:30
    Petrolul – Dila Gori (Georgia) 16:30
    “U” Cluj – Obolon Kiev (Ucraina) 16:45
    Steaua – Mlada Boleslav (Cehia) 19:00

Oare chiar asa o fi? Inseamna ca totusi avem un lot cat de cat?

@cameliu wrote:

… …
    In gsp e o galerie foto. E unu cu manusi de portar care sare! Ala ce e cu el?

Si eu am vazut imaginea si ma intreb acelasi lucru. Totodata cred ca si presa cam victimizeaza situatia.
    Nu ca ar fi roza :ymdevil:.

Tot in acea stire am vazut echipa Chiajnei, dar nu apare nici un fost-actual jucator al Sportului.

Nu ne ramane decat sa asteptam mai multe stiri X( , asta daca vor veni.

CIPIKA
    Member

Am intrat pe saitul celor de la FK Příbram si sunt ceva poze printre care una portarul SS
    Are cineva idee cine este?Oricum nu este un rezultate rau avand in vedere la lotul pe care l-amdeplasat im Turcia

Cica am babtut ce Cerno Morets Varna cu 2-0 dar nu stiu cine a dat golurile. e bine ca fara portar am reusit sa nu luam gol. :D

dragos
    Member

1.conform stirii din presa: “Sub comanda lui Viorel Ion vor mai participa la reunirea de luni, 9 ianuarie, în vederea întăriri lotului pentru atacarea promovării: portarul George Gavrilaş, mijlocaşul Georgian Marcu şi fostul jucător al Sportului Studenţesc, Cristian Ciubotariu, anunţă liga2.ro”;
    asadar, se pune intrebarea: portarul George Gavrilas, care a aparat si la noi (in meciul cu Cernomoret) va juca/apara si la FC Braila ?? 😮 😮 😮
    sunt 2 frati gemeni ??? :p
    probabil, ne vom lamuri pe parcursul returului…..

2. imi pare rau ce i se intampla lu’ Kiki si inclin sa-i dau dreptate….nu de alta dar este acelasi scenariu de care s-au plans toti cei care au plecat din Regie…….doar n-or fi toti jucatorii nebuni sa-l acuze pe Sile asa din senin. :ymsick:
    este stilu’ original marca Sile sa nu-i plateasca si apoi sa-i dea afara fara a le mai plati vreun ban restant.
    sper, sa i se “taie” odata si-o data aceasta “practica” ruseasca :ymtongue:

MarcAntoniu
    Member

Să înțeleg
    că, Sportul va aborda returul
    cu doar 12 jucători
    și
    cu o
    bancă de rezerve
    numai din juniori.
    :-

CIPIKA
    Member

sportul stud-Rudar-1-1 (1-0)
    nu stam rau la meciurile amicale Rudar este echipa de pe locul doi din Muntenegru ;)
    rezultatul il am de pe rezultate live

Audy
    Member

Salutare, stie cineva ceva legat de acest meci ? Conform site-ului celor de la Oleksandria meciul s-ar fi jucat, insa am gasit si informatii cum ca ar fi fost abandonat.

cameliu
    Member

Audy am mutat topicul aici de pe Fan Zone unde l-ai postat.

Am batut cu 1-0.

laucantona
    Member

M-am saturat sa aud in presa romaneasca numai de Steaua…nimic de ai nostri nici cand joaca amicale…bravo baietilor daca au batut cu 1-0.

07Ex
    Keymaster

Pana la urma stie cineva cu ce jucatori vom aborda returul, sau vom afla la meciul cu Ceahlaul care va fi primul 11?

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.