Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 455 total)
  • Author
    Zibling
    Member

@07Ex wrote:

Pana la urma stie cineva cu ce jucatori vom aborda returul, sau vom afla la meciul cu Ceahlaul care va fi primul 11?

Nu-ti place surprizele, Cazimir? :ymdevil:

Stii expresia aia din Forrest Gump: “life’s like a box of chocolates, you never now what you’ll find inside” – deci, expect the un-expected la prima etapa din 2012 :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil:

Poate il imprumuta pe portarul ”tartacuta” de la steaua pana la vara daca tot vrea ciobanu sa scape de el. Ii relansam cariera.

ovidiu
    Member

Se apropie primul meci al primaverii.
    Stiri putine, chiar foarte putine. Cred ca suntem echipa despre care s-au dat cele mai putine stiri. De nebagat in seama, dar las ca le arata baietii, :ymdevil: !
    Sper ca totusi s-a incropit un lot sa putem realiza baremul, ca din ce a mai aparut in presa n-am prea inteles nimic. Ba a venit Gavrilas, ba a plecat. Popescu si Maxim ba s-au transferat ba au ramas. De Varga n-am mai auzit nimic. Mi e sau nu la Sportul?. Dar Tirnacop?
    Raspunsurile le vom capata pe parcursul returului.

Sa speram intr-o primavara frumoasa :-? ? si la finalul campionatului sa-i :ymapplause: pe baieti?
    Ar fi B-)

07Ex
    Keymaster

Vad ca avem un nou sponsor pe tricou, City Insurance.

07Ex
    Keymaster

… si inca ceva … nu era suficient ca aveam doi jucatori cu prenumele Lung si Lungu, acum am mai adus inca unul pe care il chiama tot Lungu. :D

cameliu
    Member

Stiu ca nu e chiar la subiect, fiind mai degraba pt fanzone stie cineva ceva de sit-ul asta?

http://fanmagazin.ro/

Ati cumparat ceva de pe el? Se pare ca este produs de C. Gheorghe.

CIPIKA
    Member

Sper sa nu fie asa dar cred ca vom fi singura echipa din istoria fotbalului care nu vom avea rezerve .Nu inleleg de ce avem echipa a doua dar nu avem rezerve la prima echipa.Vad ca Tarnocop da gol la echipa a doua si nu are loc la prima echipa.
    Si cu el s-a certat Sile

cameliu
    Member

In comparatie cu cele 4 echipe cu care am jucat dublele deja, doar Brasovul are rezultate mai bune la directe datorita golului in deplasare, in rest suntem la directe peste Dinamo, peste Chiajna, peste Ceahlau’

laucantona
    Member

in ritmul asta cu “dublele” luam campionatul si jucam in CL…azi ne permitem orice gluma si sper chiar sa batem pe multi altii

dragos
    Member

daca pana acum eram luati la pret de MATINEU, acum, adversarii ne vor lua frica :ymdevil:
    nu va fie frica, SPORTUL se ridica !!! :ymapplause:

@laucantona wrote:

in ritmul asta cu “dublele” luam campionatul si jucam in CL…azi ne permitem orice gluma si sper chiar sa batem pe multi altii

Gluma, gluma, dar jocul prestat de Sportul azi chiar a fost aproape de nivelul unui joc in Champions League, cam pe la un play-off acolo pentru grupe :p . Sper ca de acum inainte echipele mari sa ia aminte de noi si sa inceteze cu mistourile si aluziile gen “Daca iei bataie si de la Sporul” si sa fie inlocuite cu “Un punct nu ar fi rau cu Sportul” :D . Ard de nerabdare sa le dam si la bozgori in cap, ca prea sunt cu nasul pe sus, Pazkany deja se crede cu titlul castigat, acum ca i-am incurcat pe Dinamo.

multi
    Member

@cameliu wrote:

In comparatie cu cele 4 echipe cu care am jucat dublele deja, doar Brasovul are rezultate mai bune la directe datorita golului in deplasare, in rest suntem la directe peste Dinamo, peste Chiajna, peste Ceahlau’

Concluzie: daca ne batem la retrogradare cu Dinamo ei cad si noi ramanem! ;;)

07Ex
    Keymaster

M-am uitat mai devreme pe statistica de pe site si am observat ca Sportul n-a mai incropit 3 victorii consecutive in liga I din 2006, deci de 6 ani. Mai exact de pe 13 mai 2006, atunci cand echipa castiga al saselea meci consecutiv in liga I in fata celor de la FCM Bacau (2-1 in deplasare). Au urmat apoi doua infrangeri consecutive, 1-2 acasa cu Steaua si 0-3 in Giulesti, iar titlul de campionana s-a dus in Ghencea. :(

cameliu
    Member

@07Ex wrote:

mai incropit 3 victorii consecutive in liga I din 2005, deci de 7 ani. Mai exact de pe 13 mai 2005

2006, sau?

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

@07Ex wrote:

mai incropit 3 victorii consecutive in liga I din 2005, deci de 7 ani. Mai exact de pe 13 mai 2005

2006, sau?

In 2006 am jucat in liga a II-a, unde intr-adevar am avut 3 victorii consecutive. Eu ma refeream la liga I.

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.