Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 455 total)
  • Author
    cameliu
    Member

@07Ex wrote:

In 2006 am jucat in liga a II-a, unde intr-adevar am avut 3 victorii consecutive. Eu ma refeream la liga I.

Am picat la sfarsitul sezonului 2005/2006.
    Iar 6 victorii consecutive am avut in primavara lui 2006.

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

@07Ex wrote:

In 2006 am jucat in liga a II-a, unde intr-adevar am avut 3 victorii consecutive. Eu ma refeream la liga I.

Am picat la sfarsitul sezonului 2005/2006.
    Iar 6 victorii consecutive am avut in primavara lui 2006.

Da, ai dreptate. Am citit eu gresit sezonul. La statistica, sezonul apare ca fiind 2005, dar meciurile respective erau in returul sezonului, deci in 2006. Am modificat mesajul meu initial. :)

lucian
    Member

un articol extraordinar :ymhug:

http://blogsport.gsp.ro/naum/2012/03/20/fotbal-pentru-sugari/

Fotbal pentru sugari
    March 20th, 2012 | Fotbal intern

Fără oameni, nemurirea zeilor lor ar fi un plictis de moarte.

M-am nimerit peste ultima repriză de la Dinamo-Sportul în compania unor prieteni care numai fani de fotbal nu sînt. Prieteni cu copil mic. În casa lor. Deloc plăcut. Te codeşti, te foieşti, îţi ceri mii de scuze pentru deranjul creat, dar, na, n-ai ce să faci, ţi-ar fi de folos dacă ai putea, cu voia dumnealor, să-ţi arunci un ochi, fără prea mare deranj, promis!, putem continua discuţia, totuşi ar trebui… Evident, ştii răspunsul. Bunul lor simţ, de care profiţi ca un mîrlan, se trezeşte prizonier între a se executa sau a se nega pe sine. Plasma uriaşă se luminează în HD. Seara merge mai departe, la mare depărtare de fotbal. The end? Nu, căci pe ecran nu se joacă fotbal.

Se joacă altceva. Se joacă dincolo de matematica banilor şi a schemelor. Se joacă fără plămîni. Adică nu se joacă pe durere, se joacă pe plăcere. Pe entuziasm. Ceea ce nu exclude suferinţa, dar sufletul, imaterialul care ne dă toată carnea, stă deasupra inerţiei şi sinergiei faptelor. Pluteşte. Meciul pluteşte. E în ecuaţie, fireşte, tupeul unor «sans-culotte» (unii ar ricana că formula se poate aplica Sportului la propriu) în faţa unor nobili greoi în armura suficienţei lor. Se vor descoperi tactici multiple. Pe bună dreptate. Perfect moarte însă, fără oameni cu sînge în conducte. Se juca, deci, pe rupe, ca pe maidan, ca la handbal, la două porţi, orice atac putea fi un gol, orice gol putea fi un atac, de inimă, acolo sus, la balconul unei Juliete părăsite. Cert e că, pe nesimţite, mica adunare din care făceam parte s-a trezit luată pe sus şi transportată în vîrtejul din Groapă, amintindu-şi de pruncul cu vîrstă subunitară doar atunci cînd acesta dădea semne că ar vrea să tragă cu ochiul la meci, lucru total interzis (nu e voie la televizor aşa repede).

Poate că exagerez un strop. Dar era limpede că dintr-o dată fotbalul devenise ceva ce merită văzut. Senzaţie tare. Baricadaţi în uzina noastră de pase, faulturi şi vorbe uităm că există o altă lume căreia nu-i pasă de fotbal, că mai sînt oameni care trebuie vrăjiţi, ca în dragoste, unde un milion de declaraţii nu fac cît un fior. Fotbalul are impresia că tot pămînteanul moare de dragul lui. Pretinde că nu există nimic mai bun. Ei bine, există. Celălalt fotbal. Fotbalul iezilor din Regie, opus fotbalului ca principiu al încremenirii. Un pariu care îi va ucide pe pariorii din Hong Kong.

Prietenii mei n-au ştiut cine mîna în luptă această turmă veselă. În numele lor, şi al fotbalului care mai poate fascina, îi mulţumesc lui Daniel Isăilă.

dragos
    Member

in aceasta etapa, echipele favorite s-au incurcat serios cu echipele aflate “in suferinta” :D
    ceea ce ma enerveaza este faptul, ca toate echipele se tin de noi X( X(
    uf, nu putem sa ne desprindem si noi…….

laucantona
    Member

Ce dreptate avea Ferfelea cand afirma dupa meciul cu Dinamo ca nu mai exista echipe mari ci doar mijlocii?!

dragos
    Member

analizand contracandidatele la retrogradare, putem spune ca, echipa noastra este in pierdere de forma.
    echipa care este pe val este chiajna…..
    oricum, traim periculos !!

PS: sper sa nu-l mai vad pe ciubotariu in prima echipa…..eventual la echipa a-2-a, dar si acolo rezerva :))

Mai avem nevoie de 12 puncte ca sa ramanem in prima divizie(pe criterii sportive, nu iau in calcul retrageri si licente) problema e ca nu prea vad cu cine sa le adunam, dar sper sa ma insel, poate incepem de duminica cu Steaua sa mai stangem.

cameliu
    Member

Prea disperam.
    Am jucat 6 meciuri anul asta! Daca va spunea cineva inainte ca luam 11 puncte, ati fi crezut?
    Sincer!?
    Eu nu!

Meciuri mai sunt… cu astra, cu tg. mures, cu gazul, petrolul… daca meritam sa ramanem, ramanem…

@cameliu wrote:

Prea disperam.
    Am jucat 6 meciuri anul asta! Daca va spunea cineva inainte ca luam 11 puncte, ati fi crezut?
    Sincer!?
    Eu nu!

Meciuri mai sunt… cu astra, cu tg. mures, cu gazul, petrolul… daca meritam sa ramanem, ramanem…

Bine spus, Cameliu, prea ne ambalam cu privire la ultimele rezultate si uitam de faptul ca la reluarea campionatului mai nimeni dintre noi nu se astepta sa incepem cu 3 victorii consecutive . Intr-adevar, odata cu meciurile impotriva Sibiului si Mioveniului, parca am reinceput sa revenim la “forma” care ne-a consacrat, dar dupa cum se vede, campionatul este unul imprevizibil si mult lucruri inca se mai pot intampla.Asa cum noi am mai pierdut din turatie pe parcurs, foarte bine poate sa o faca si Chiajna, doar nu e Barcelona sau Real Madrid sau vreo alta echipa mare, ca sa fie constanti in evolutii, sunt totusi la acelasi nivel cu noi, in ciuda evolutiilor bune de pana acum.

Sunt 10 echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii in acest moment, asa ca hai sa nu pripim inca in a da verdicte, mai ales in cazul propriei noastre echipe, ci sa mai asteptam sa vedem ce se intampla in urmatoarele 4-5 etape, cand situatia probabil va deveni mai clara.

ultrasro
    Member

Cea mai jegoasa echipa este FCM Targu Mures: o echipa ce practica un fotbal murdar cu trageri de timp si cu simulari ordinare. Sabaule esti o jigodie ordinara, ai trecut la martorii lui iehova dupa ce ai omorat un om in anii 90 dar tot o jigodie esti si acum cu tactica asta de liga a 4, nesimtitule.

ngm
    Member

am cazut sub linie , pe locul 16 !!!

ultrasro
    Member

Am simtit ce va fi la Dinamo – Petrolul asa ca l-am avut printre meciurile alese la pariuri cu x pauza si 2 final, cu cota 18. A iesit desi nu prea mi-a convenit.

dragos
    Member

Multescu cu petrolul are 2 victorii din 2 jocuri; tg mures are 3 victorii din 4 jocuri; chiajna are 7 puncte din 3 jocuri;
    sibiul are 6 puncte din 3 jocuri…..noi avem 1 punct din 2 jocuri + 1 meci mai putin;

ideea de baza este ca, toate echipele de jos se ridica….dupa parerea mea se va retrograda cu 34-35 puncte, exceptie facand mioveniul.
    daca curelea et Co nu vor intelege ca, tre’ sa lupte din toate puterile pt realizarea obiectivului, atunci n-au inteles nimic din fotbal :D

cameliu
    Member

Importante raman meciurile cu astra, mures, gazu si petrolu… acolo ne trebuie noua puncte!

ngm
    Member

Oricum, este o nebunie campionatul acesta .
    Sa speram miine la ceva bun pt noi !!!

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.