Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 455 total)
  • Author
    dragos
    Member

declaratia lui Isaila spune totul: “Îi văd lipsit de motivaţie şi nu îmi place acest lucru, pentru că avem deja cuţitul la os. După fiecare discuţie am senzaţia că înţeleg, dar când sosesc meciurile oficiale mi se demonstrează contrariul.”
    :D

ultrasro
    Member

Aceasta echipa infecta, Astra Ploiesti are in structura mai multi securisti si militieni decat Flacara Moreni si Victoria Bucuresti!

Arbitrul ne-a refuzat doua 11 m la scorul 0-4 iar arbitrul i-a iertat de 4 cartonase rosii pe cei de la Astra. La 0-0 ni s-a refuzat un 11 m iar pana la 0-1 Astra trebuia sa ramana in 9 dar Unimatan s-a facut ca ploua!

* Presedinte Adunare Generala – Ioan Niculae (cel mai bogat finantator din fotbal romanesc, cu afaceri anuale in diverse domenii de peste 1 miliard de euro)

* Presedinte Comitet Director – Petre Buduru (fost presedinte la Dinamo)

* Presedinte Executiv – Dinu Gheorghe (ex-Rapid, iar in mandatul lui Adrian Nastase mai marele vamilor din Romania, de unde si porecla ulterioara alaturata aproape permanent numelui real)

* Presedinte de Onoare – Emanoil Savin (influentul primar PDL al orasului-statiune Busteni, cu ceva ani in urma finantator al Unirii Alba Iulia)

* Director General – Mario Branco (portughezul, fost scouter la Steaua)

* Director Sportiv – Costel Lazar (ex-international si antrenor principal al Petrolului, iar o scurta perioada chiar director general la gruparii “dracilor negri”)

* Secretar General – Vasile Avram (nimeni altul decat fostul sef al CCA, arestat o vreme, acum fiind judecat in stare de libertate pentru luare de mita)

* Director de Imagine – Geo Raetchi (un cunoscut gazetar sportiv din vechea garda)

Antrenor: Mircea Rednic

@ultrasro wrote:

Aceasta echipa infecta, Astra Ploiesti are in structura mai multi securisti si militieni decat Flacara Moreni si Victoria Bucuresti!

Arbitrul ne-a refuzat doua 11 m la scorul 0-4 iar arbitrul i-a iertat de 4 cartonase rosii pe cei de la Astra. La 0-0 ni s-a refuzat un 11 m iar pana la 0-1 Astra trebuia sa ramana in 9 dar Unimatan s-a facut ca ploua!

* Presedinte Adunare Generala – Ioan Niculae (cel mai bogat finantator din fotbal romanesc, cu afaceri anuale in diverse domenii de peste 1 miliard de euro)

* Presedinte Comitet Director – Petre Buduru (fost presedinte la Dinamo)

* Presedinte Executiv – Dinu Gheorghe (ex-Rapid, iar in mandatul lui Adrian Nastase mai marele vamilor din Romania, de unde si porecla ulterioara alaturata aproape permanent numelui real)

* Presedinte de Onoare – Emanoil Savin (influentul primar PDL al orasului-statiune Busteni, cu ceva ani in urma finantator al Unirii Alba Iulia)

* Director General – Mario Branco (portughezul, fost scouter la Steaua)

* Director Sportiv – Costel Lazar (ex-international si antrenor principal al Petrolului, iar o scurta perioada chiar director general la gruparii “dracilor negri”)

* Secretar General – Vasile Avram (nimeni altul decat fostul sef al CCA, arestat o vreme, acum fiind judecat in stare de libertate pentru luare de mita)

* Director de Imagine – Geo Raetchi (un cunoscut gazetar sportiv din vechea garda)

Antrenor: Mircea Rednic

Au un staff destul de tare, pe mine unul nu m-ar fi deranjat ca si Sportul sa aiba astfel de oameni influenti si potenti financiar in conducere, chiar si cu trecutul lor securist in spate. Dupa parerea mea, odata cu construirea stadionului de la Giurgiu, Astra in 2-3 ani se va bate la titlu mai mult ca sigur, au tot ce le trebuie pentru a face performanta, mai putin suporteri, dar poate vor avea o sustinere din partea tribunelor mai buna la Giurgiu decat o au acum la Ploiesti.

dragos
    Member

dupa parerea mea pt un club sunt importanti: presedintele C.A., directorul executiv, managerul sportiv si nu in ultimul rand, antrenorul.
    Rednic este un antrenor abil, care stie multa meserie, insa este scump :D

ngm
    Member

MARE PROBLEMA DACA NU LUAM UN PUNCT, LA TG MURES.
    DIN CALCULELE MELE CONCORDIA SI PETROLUL SE VOR SALVA .
    RAMIN SIBIU, BRASOV , GAZ M, TG MURES, CEAHLAUL SI NOI.
    TREI SE DUC TREI RAMIN.
    MAI AVEM 8 MECIURI . CU 13 PCT RAMINEM 100% INTRE 9-12-
    NUMAI CU SANSA . SUB 9- LA REVEDERE .
    ETAPA VIITOARE AVEM ACASA CU GAZUL. LA VICTORIA
    NOASTRA GAZUL ESTE RETROGRADAT PT CA MAI ARE
    a OTELUL, d VASLUI, a RAPID, d PETROLUL, a CONCORDIA
    d CEAHLAUL., SIBIUL NU FACE MAI MULT DE 7-9 PUNCTE.
    BRASOVUL NU CRED CA FACE MAI MULT DE 9 PUNCTE.
    ASA CA FARA VICTORIE CU GAZUL SPUNEM ADIO .

dragos
    Member

nea Multescu reloaded….sunt uimit cat de mult face ‘nea Multi petrolul :ymapplause:
    iar concordia este CAMPIOANA RETURULUI !!!

dragos
    Member

locurile 15-16 vor fi ocupate de: tg mures, vointa
    iar locurile 17-18 sunt cele actuale

ngm
    Member

BRASOVUL ARE URM MECIURI
    a U CLUJ , a DINAMO , d CFR, a SIBIU, d MIOVENI , a STEAUA d ASTRA, a TG MURES
    EU SPUN CA NU FACE DECIT 6-9 PUNCTE CU 29 ( ACUM) 35-38 MAXIM,

TG MURES
    a CU NOI , d OTELUL, a VASLUI , d RAPID , a PETROLUL , d CHIAJNA , a CEAHLAUL d BRASOVUL
    IN CEA MAI OPTIMISTA VARIANTA FACE 9 PUNCTE AU 27 + 9 36

dragos
    Member

dupa etapa de Sambata/Duminica, se va juca la 3 zile…..acum se va vedea cine are lot si cine poate sustine ritmul :D

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

dupa etapa de Sambata/Duminica, se va juca la 3 zile…..acum se va vedea cine are lot si cine poate sustine ritmul :D

Pot paria ca FCM Tg. Mures nu va putea sustine ritmul, sau, ma rog, nu cu jucatorii de peste 30 de ani pe care-i au in lot.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

@dragos wrote:

Pot paria ca FCM Tg. Mures nu va putea sustine ritmul, sau, ma rog, nu cu jucatorii de peste 30 de ani pe care-i au in lot.

si eu cred, la fel.
    problema (generala) care se pune este de lot sau mai bine zis de valoarea rezervelor.

dragos
    Member

pt ultimele 6 etape (sportul mai are de jucat 2 jocuri acasa si 4 in deplasare), ultimele locuri vor arata astfel:

15. vointa
    16. fcm tg mures
    17. sportu’ :p
    18. mioveni

iar la titlu se vor bate: rapid si vaslui ;)

sper sa nu ma insel. :D

@dragos wrote:

pt ultimele 6 etape (sportul mai are de jucat 2 jocuri acasa si 4 in deplasare), ultimele locuri vor arata astfel:

15. vointa
    16. fcm tg mures
    17. sportu’ :p
    18. mioveni

iar la titlu se vor bate: rapid si vaslui ;)

sper sa nu ma insel. :D

Eu as spera sa te inseli in legatura cu Sportul totusi. Daca esti intr-adevar suporter al echipei si tu ar trebui sa tragi nadejde ca te pacalesti, in ciuda faptului ca realitatea momentului ti-ar da dreptate.

sircos
    Member

@Ace of Spades wrote:

Daca esti intr-adevar suporter al echipei si tu ar trebui sa tragi nadejde ca te pacalesti

mai intai trebuie sa gandesti cu mintea, apoi cu inima.

dragos
    Member

@sircos wrote:

@Ace of Spades wrote:

Daca esti intr-adevar suporter al echipei si tu ar trebui sa tragi nadejde ca te pacalesti

mai intai trebuie sa gandesti cu mintea, apoi cu inima.

prin acest raspuns simplu si concis, nu-mi permit sa mai adaug nimic.
    Mr Sircos spune mai mult decat a spus.

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.