Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 455 total)
  • Author
    ashone
    Member

@dragos wrote:

@cameliu wrote:

@dragos wrote:

de rasul lumii ar fi ca, lpf sa publice tintarul ligii 1, iar in ultima clipa, TAS-ul sa dea dreptate timisoarei :)) =))
    [/u]la mijloc :p

Care ar fi problema?
    Eu am vazut “tintar” cu prima etapa Sportul-Rapid, pe situri oficiale!
    Iar la o saptamana s-a jucat Pandurii Rapid!

corect.
    si eu am vazut, pe grila: fc arges (parca) si a aparut dacia mioveni :D

a treia belire a grilei TV in 3 ani nu or s-o mai inghta televiziunile ca si asa anu’ asta mitica le-a dat malai pe trompa cu pachetele alea, ei saracii nici nu stiu ce meciuri vor televiza…zic si eu…dupa ce ca nu stii ce dai, s-o intilboiezi si mai mult, deja suna a proces. o zi buna.

razvanR
    Member

Meciurile dintre Sportul Studentesc si Dinamo, Rapid, Steaua trebuie sa fie programate in aceeasi etapa pentru a se putea organiza 6 cuplaje (12 meciuri foarte echilibrate si spectaculoase cu asistenta si audienta TV record) in fiecare sezon pe Noul Stadion 23 August!

dragos
    Member

daca in presa apar numai stiri despre retrogradare/deciza TAS, hai sa vorbim si despre echipa…..
    este esentiala intrebarea: ce antrenor gasim ?
    dupa aflarea raspunsului, putem intreba despre achizitii ? sau obiectiv ? (nu tre’ sa fie unul indraznet, da’ macar sa evitam B-ul :D )

ashone
    Member

@dragos wrote:

daca in presa apar numai stiri despre retrogradare/deciza TAS, hai sa vorbim si despre echipa…..
    este esentiala intrebarea: ce antrenor gasim ?
    dupa aflarea raspunsului, putem intreba despre achizitii ? sau obiectiv ? (nu tre’ sa fie unul indraznet, da’ macar sa evitam B-ul :D )

:-* :-* :-* :-* da stai sa ne trezim si vorbim si despre asta. ce te grabesti asa? :-B bai tata , ba……….

cameliu
    Member

@ashone wrote:

Himcinschi semnează cu o echipă din Serie B

:-? o fi ruda cu cami, n-o fi… da’ macar sa bem si noi o palinka in cinstea lui. e nume cam rar sa nu fie rude, gindesc eu ca un ragatean ce sint. sa traiesti cami si sa auzim numele asta de familie in bundesliga! eu am asteptat un titlu din 76, mai astept 20 ani sa vad un himcinschi in bundesliga campion! eventual doi de H. o seara buna. bai ce caldura in capitala, noroc ca stramosii au inventat spritul. bine sa lasam, sint la munca acum, o seara buna.

Ashule iti raspund aici desi n-are legatura nici cu Stiri din presa nici cu discutiile, ca nu e vb despre echipa noastra.
    Da mi-e ruda… nepot, de var primar. Vad ca aia de la Alba vor sa-l vanda neaparat ca-s in buda rau. Si tas-o vrea sa-l vanda ca la taraba…
    Tare ma tem insa ca se va cam pierde pe drum, “marea speranta”… Bine ar fi sa ma insel!

Vorba lu Dragos, bagati aici o chestie cu antrenor, un Multescu ceva… Sau asteapta decizia TAS?

Oricum la mine intensitatea bucuriei “promovarii” de acum, e mult mai mica decat cea a tristetii “retrogradarii de acum 5 ani.
    Pe vremea aia aveam echipa… si de ramaneam in A prindeam cel putin o cupa europeana in urmatorii 2-3 ani…

Asa om tragem iar un an cu chiu cu vai si la sfarsit speram ca ceva sate de prin Liga 1 s-or desfiinta. Sau celalat scenariu, facem figura, luam un loc 4 si ne trimit aia iar in Liga 2…

Vai de fotbalu’ romanesc…

ashone
    Member

@cameliu wrote:

@ashone wrote:

Himcinschi semnează cu o echipă din Serie B

:-? o fi ruda cu cami, n-o fi… da’ macar sa bem si noi o palinka in cinstea lui. e nume cam rar sa nu fie rude, gindesc eu ca un ragatean ce sint. sa traiesti cami si sa auzim numele asta de familie in bundesliga! eu am asteptat un titlu din 76, mai astept 20 ani sa vad un himcinschi in bundesliga campion! eventual doi de H. o seara buna. bai ce caldura in capitala, noroc ca stramosii au inventat spritul. bine sa lasam, sint la munca acum, o seara buna.

Ashule iti raspund aici desi n-are legatura nici cu Stiri din presa nici cu discutiile, ca nu e vb despre echipa noastra.
    Da mi-e ruda… nepot, de var primar. Vad ca aia de la Alba vor sa-l vanda neaparat ca-s in buda rau. Si tas-o vrea sa-l vanda ca la taraba…
    Tare ma tem insa ca se va cam pierde pe drum, “marea speranta”… Bine ar fi sa ma insel!

Vorba lu Dragos, bagati aici o chestie cu antrenor, un Multescu ceva… Sau asteapta decizia TAS?

Oricum la mine intensitatea bucuriei “promovarii” de acum, e mult mai mica decat cea a tristetii “retrogradarii de acum 5 ani.
    Pe vremea aia aveam echipa… si de ramaneam in A prindeam cel putin o cupa europeana in urmatorii 2-3 ani…

Asa om tragem iar un an cu chiu cu vai si la sfarsit speram ca ceva sate de prin Liga 1 s-or desfiinta. Sau celalat scenariu, facem figura, luam un loc 4 si ne trimit aia iar in Liga 2…

Vai de fotbalu’ romanesc…

asa gindeam si eu cami la ce ai spus de fotbal si raminerea noastra… referitor la H…era un “vit”…daca esti din familie scuze de subiectul abordat in gluma, evident. numai bine si o seara buna. astept juniorii !

dragos
    Member

din pacate, situatia pecuniara de la club si mai ales a jucatorilor este “maron cu nuante de negru”. :D
    jucatorii care si-au depus memoriile sunt cu platile la zi, iar restul nu :(( :(( :((
    din pacate, echipa nu a fost UNITA in sezonul recent incheiat, ci a fost dezbinata…..din pricina banilor, evident.
    de aceea, rezultatele au fost cum au fost.
    daca si in acest sezon se va merge pe aceeasi “practica”, nu putem spera decat sa fim la fel :p

ngm
    Member

Toti baietii si-au cautat echipe. A fost bataie pe jucatorii Sportului…
    La naiba, nu ii ia nimeni. Viciu se pare ca pleaca, in rest, nu exista oferte.
    Tas-ul trage obloanele si ne pregatim de tiparit bilete de liga 1.
    Sper in re-venirea lui Multescu.
    DISTRATI-VA, CA NU MAI E MULT PINA INCEPE LIGA1 !!!

ashone
    Member

@ngm wrote:

Toti baietii si-au cautat echipe. A fost bataie pe jucatorii Sportului…
    La naiba, nu ii ia nimeni. Viciu se pare ca pleaca, in rest, nu exista oferte.
    Tas-ul trage obloanele si ne pregatim de tiparit bilete de liga 1.
    Sper in re-venirea lui Multescu.
    DISTRATI-VA, CA NU MAI E MULT PINA INCEPE LIGA1 !!!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sportul-are-antrenor-pentru-doua-saptamini-245361.html
    Pe barba lui Odin din Walhalla! esti profet! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

dragos
    Member

Mr.Multescu era cel mai potrivit, insa “CLASICELE” probleme PECUNIARE, l-au indepartat de Regie……
    asa este la noi: cand ai cu ce nu ai cu cine, cand ai cu cine nu ai cu ce…..si cand ai cu ce si ai si cu cine, nu ai unde :)) =)) :)) =))

dragos
    Member

faza asta hilara marca Sile: auzi, sa-i pregateasca Mr.Multescu numa’ 2 sapt :p
    pai, ce antrenor i-ar prelua dupa ce pregatirea au facut-o cu un alt antrenor ???

sau poate Sile va comunica cu Mr. Multescu prin telefon 3G/SMS etc….ceva de genul: oaspetii ne conduc cu 1-0.
    ce facem ?? schimbam fundasii sau portarul ??

oricum, se poate conduce o echipa de pe banca si o alta prin telefon 3G/SMS/MMS s.a.m.d. :)) :)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

ngm
    Member

ASTA CU 2 SAPT E VRAJALA. E VORBA DE BANI IN AVANS,PENTRU SIGURANTA.
    FORTEAZA MULTESCU.INSA SE VA REZOLVA…
    SI OFERTA CU LIGA III IN TURCIA…. CRED CA VASILE SCOATE
    BANU’ SI GIGI MULTESCU RAMINE !!!

dragos
    Member

@ngm wrote:

ASTA CU 2 SAPT E VRAJALA. E VORBA DE BANI IN AVANS,PENTRU SIGURANTA.
    FORTEAZA MULTESCU.INSA SE VA REZOLVA…
    SI OFERTA CU LIGA III IN TURCIA…. CRED CA VASILE SCOATE
    BANU’ SI GIGI MULTESCU RAMINE !!!

parerea mea de chibit este alta:
    daca sportul ramane in liga 1 (decizie ce se va definitiva in 2 sapt), s-ar putea sa ramana la noi, daca nu, nu ;)

dragos
    Member

ufff, bine, ca cele 6 meciuri se dau pe DIGISPORT….altminteri varianta cu netul nu mi-ar fi placut :p

Pentru că Dumitru Dragomir a obţinut aproximativ aceiaşi bani pentru drepturile TV ale Ligii 1 ca în ultimii trei ani, cluburile din prima divizie primesc o gură imensă de oxigen. După ultima Adunare Generală a LPF, au fost voci care l-au ameninţat, indirect, pe Dumitru Dragomir că îşi va pierde scaunul dacă nu reuşeşte să facă un contract avantajos cluburilor.

Rămîne de văzut însă cum se va face noua grilă de plată a banilor în funcţie de locul ocupat în clasament, dar pînă la stabilirea noului algoritm iată cum s-au dat sumele din contractul de drepturi TV din 2008-2011

Locul 1 3,2 milioane euro
    Locul 2 2,5 milioane euro
    Locul 3 şi 4 cîte 2,2 milioane euro
    Locul 5 şi 6 cîte 2 milioane euro
    Locul 7 şi 8 cîte 1,8 milioane euro
    Locul 9 şi 10 cîte 1,5 milioane euro
    Locul 11 şi 12 cîte 1,2 milioane euro
    Locul 13 şi 14 cîte un milion euro
    Locurile 15, 16, 17, şi 18 cîte 800.000 euro

Vezi cine a cîştigat cel mai mult între 2008 şi 2011 din drepturile TV:
    CFR Cluj – 7.2 milioane euro
    Poli Timişoara – 7 milioane euro
    Unirea Urziceni – 6.5 milioane euro
    Vaslui – 6.4 milioane euro
    Dinamo – 6.4 milioane euro
    Steaua – 6.2 milioane euro
    Oţelul – 6.2 milioane euro
    Rapid – 5.6 milioane euro
    Braşov – 4.2 milioane euro
    Craiova – 3.6 milioane euro
    Gaz Metan – 3.3 milioane euro
    Gloria – 3.2 milioane euro

Opţiunile 1 şi 2 vor fi transmise în format HD. Este un nou început în era fotbalistică profesionistă din România”, a spus Dragomir azi. RCS&RDS a câştigat astfel pachetele cu numerele 1,3,4,5,6,7 şi 9 din Liga 1.
    Cel de-al 2-lea pachet a fost adjudecat de Romtelecom, iar pachetul numărul 8 a fost adjudecat de Antena 1.

ngm
    Member

DA MR. DRAGOS, AI DREPTATE ,
    CIND SE PUBLICA (3-7.07) TINTARUL
    ATUNCI NU MAI E CALE DE INTORS !

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 455 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.