Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013
- This topic has 205 replies, 23 voices, and was last updated 9 years, 7 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 31, 2013 at 8:22 am #93310
razvanR
MemberSuntem din nou campioni! Grupa de juniori 2002/2003 a castigat titlul!
Asadar, acolo unde fotbalul este curat si se joaca pe teren, acolo unde nu intervin arbitrii sau alti factori externi, se poate!
May 31, 2013 at 9:17 am #93311cameliu
Member@razvanR wrote:
Suntem din nou campioni! Grupa de juniori 2002/2003 a castigat titlul!
Asadar, acolo unde fotbalul este curat si se joaca pe teren, acolo unde nu intervin arbitrii sau alti factori externi, se poate!
Da, da si antrenoru si-a depus si el memoriu sa scape de Siman…
May 31, 2013 at 12:31 pm #9331207Ex
KeymasterSi eu am vazut ca antrenorul de la grupele de copii si-a depus memoriu. Declaratile lui Siman de la sfarsitul articolului respectiv sunt de domeniul hilar:
A câştigat Stavrică titlul? Eu nu mă ocup de juniori. Nu este treaba mea că el vrea să plece
Vasile Şiman, patron Sportul
Adica sa intelegem ca Siman este antrenor la echipele de juniori?Nu cred că cei şapte sunt liberi. Eu nu am primit nicio informare de la nicio comisie
Pai el n-a primit nicio informare ca are faxul scos din priza si nu raspunde la telefon. Altfel, banuiesc ca ar fi primit o informare.Nu am depus nicio cerere de amânare a meciului. El se va juca, dar nu ştiu când. E treaba celor de la FRF
Eu nu prea cred ca Siman a fost el chiar atat de indiferent referitor la neprogramarea meciului cu Suceava. Altfel cu de s-a reprogramat meciul, ca nu-mi vine mie sa cred ca s-a autosesizat FRF-ul ca au facut o gresala. Sa fim seriosi.May 31, 2013 at 2:30 pm #93313dragos
Memberlucrurile sunt simple: fotbalul are nevoie de investitori potenti !
ai bani ramai in liga, n-ai bani esti PA …eu cred, ca in scurt timp Vasilei va ramane unicul om din clubJune 2, 2013 at 6:26 pm #93314ramos
Memberhttp://www.academiahagi.ro/ro/stiri-si-noutati/rezultatele-etapei-a-iv-a-ale-turneului-semifinal-de-juniori-d
Rezultatele etapei a IV-a ale turneului semifinal de Juniori DPublicat: 2 iunie 2013
Astăzi au continuat, la Ovidiu, întrecerile turneului semifinal de Juniori D (juniori născuţi după 1 ianuarie 2000).
Academia Hagi, formaţie pregătită de Doru Carali (antrenor) şi Marius Codescu (director coordonator) a susţinut cel de-al treilea joc din cadrul turneului, adversară fiind Sportul Studenţesc. Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 0-0, astfel că au urmat loviturile de departajare pentru stabilirea echipei care obţinea două puncte. La penalty-uri Sportul s-a impus cu 4-3, rezultat în urma căruia Academia Hagi a pierdut orice şansă de a mai spera la calificarea în finala Campionatului Naţional. Pentru constănțeni au înscris la lovituri de departajare Halep, Sabangeanu și Calu.
Au evoluat pentru Academia Hagi: Popa – Petrică, Leca, Ianuşi, Podoreanu – Oană (49 Calu), Gherghiceanu, Onişa (36 Bandula) – Sabangeanu, Halep, Gândac (40 Cheng).
În cel de-al doilea meci al zilei Oţelul Galaţi a învins cu 3-0 pe CSMS Iași, rezultat în urma căruia Sportul Studenţesc a câştigat turneul semifinal de la Ovidiu şi a obţinut calificarea în finala Juniorilor D indiferent de rezultatele ultimei etape.
Rezultatele etapei a IV-a – duminică, 2 iunie 2013:
ora 17.00: Academia Hagi – Sportul Studenţesc 0-0, 3-4 d.11m
ora 18.30: CSMS Iaşi – Oţelul Galaţi
AFC Odorheiu Secuiesc a stat.
Câştigătoarea turneului semifinal va obţinea calificarea în finala Campionatului Naţional, programată pe 9 iunie, de la ora 20.00, la Centrul Tehnic FRF Buftea.
June 3, 2013 at 3:22 pm #93315cameliu
MemberLa meciul de la Galati ce ar fi trebuit sa se dispute poimainei, apare pe sit-ul frf-cca.ro ca singurul meci la care nu este delegat observator!
Deci nici nu cred ca mai trebuie facut topic de meci…June 3, 2013 at 4:00 pm #93316ngm
Memberse asteapta hotarirea comisiei ……care nu mai vine !!!!
June 4, 2013 at 11:12 am #93317ngm
MemberCINE MAI INTELEGE ?
12.00PE frf-cca.ro AU APARUT ARBITRII LA CELELALTE MECIURI,
IAR LA NOI A APARUT NUMELE OBSERVATORULUI.
15.00 AU APARUT SI ARBITRII…
DACA RAMINE ASA SI MIINE JUCAM , OBLIGATORIU MECIUL
CU SUCEAVA SE REJOACA !!!June 4, 2013 at 1:55 pm #93318razvanR
MemberDaca rezultatul meciului cu Rapid CFR Suceava se decide la masa verde, maine va fi posibil orice: putem sa scoatem un punct dar sa terminam pe locul 12 sau putem sa pierdem si sa terminam pe locul 9.
Daca obtinem un egal atunci le obligam Chindia Targoviste, Rapid CFR Suceava si Farul Constanta sa castige meciurile de acasa ca sa ne poata depasi in clasament ceea ce le este totusi la indemana.
Daca vom castiga la Galati, terminam pe locul 8.
June 4, 2013 at 1:58 pm #93319ngm
MemberrazvanR, chiar locul 8.
sigur se supara dragos.June 4, 2013 at 9:44 pm #93320Ultras
MemberPerntru supersuporterii Regiei, gen Dragoș
Să o luați în continuare sus, deoarece va place și va excita. Marius sa treacă prin alt cartier… și-a permis mult prea multe din punct de vedere al potențialului singurului lui neuron
June 5, 2013 at 6:29 am #93321dragos
Member@ngm wrote:
razvanR, chiar locul 8.
sigur se supara dragos.nu te inteleg, Gabi, de m-as supara ??
fii mai concis .June 5, 2013 at 6:34 am #93322dragos
Member@Ultras wrote:
Perntru supersuporterii Regiei, gen Dragoș
Să o luați în continuare sus, deoarece va place și va excita. Marius sa treacă prin alt cartier… și-a permis mult prea multe din punct de vedere al potențialului singurului lui neuron
Florine, aveam pretentii de la tine, ce naiba…..dar, se pare ca, esti la fel
June 5, 2013 at 7:40 am #93323ngm
MemberSIGUR FLORIN ALBOIU STIE MULT MAI MULT DIN CEEA CE SE INTIMPLA
În cine să îmi bag p…? În neamul lui Mircea Sandu?
În neamul lui Mircea Sandu? În neamul lui Avram? Sau în neamul lui Crăcunescu? Evident, în ultimul! În cazul în care, în disperare de cauză (salvarea unui mutant), labagiul a semnat, fără să aibă vreo calitate, un referat și a stricat tot finalul de sezon într-o tentativă de a scoate din căcat Chindia.
Astăzi, căcatul s-a împrăștiat și nimeni nu știe cum îl va aduna. Chiar vreau să fiu unul dintre cei ce va pune biciul pe mișei, dar o labă se spală pe alta…
Ne auzim sezonul viitor…
Voi fi întrebat din nou de ce… Pentru că toți ăia din federație sunt niște labe triste, pentru ei ROAF-ul fiind o muie la sifon…
Meciul Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava se va rejuca (pe banii cui e problema federației), la anul și la mulți ani…!
Dacă stau să mă gândesc un pic, după ce s-a scris în ultima săptămână, pot să îmi exprim niște nemulțumiri legitime și față de plozii unor scribi ale gazetelor, așa-zise de sport, fără să mă repet vreo coișpe ani…
http://sportb.ro/in-cine-sa-imi-bag-p-in-neamul-lui-mircea-sandu#comment-4699
June 5, 2013 at 1:31 pm #9332407Ex
KeymasterEu nu vad cum unii din voi inca mai cred ca Sportul va putea obtine o victorie in actualul campionat. Nu numai ca nu am facut nici un punct in tot returul, dar nici macar n-am fost aproape de a castiga vreun punct. In ultimele 5 meciuri nici macar gol n-am dat, iar in tot returul am dat 2 goluri.
Eu sunt de parere ca meciul de la Galati il vom pierde, iar pe urma cel cu Rapid Suceava asisderea. Unica modalitate de a scapa de retrogradare va fi sa piarda azi Rapid Suceava acasa cu Otopeni.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.