Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013
- This topic has 205 replies, 23 voices, and was last updated 8 years, 9 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 6, 2013 at 3:07 pm #93325
dragos
Memberla comisii / liga / frf = balci cu voie buna X(
June 7, 2013 at 6:55 am #93326Constantin Secareanu
MemberNoua conducere tehnică a echipei Dinamo
Antrenor principal: Gheorghe MULŢESCU
Antrenor secund: Yuksel YESILOVA
Antrenor secund: Daniel TIMOFTE
Antrenor portari: Cătălin MULŢESCUJune 7, 2013 at 6:58 am #93327sircos
Memberca doar n-o fi vorba de Sportul Studentesc ?!?!! 8-|
June 7, 2013 at 12:24 pm #9332807Ex
KeymasterGigi Multescu a fost prezentat oficial la Dinamo asa ca nu vad cum poate sa ne antreneze pe noi. De ceilalti nu stiu.
June 7, 2013 at 1:06 pm #93329dragos
Member‘nea Gigi ar antrena-o pe Dinamo si gratis….ceea ce nu este departe de adevar…..
June 7, 2013 at 4:56 pm #93330sircos
Memberaha, deci e vorba de dinamo … pai daca nea mimisor secareanu nu spune totul :-B
June 7, 2013 at 7:59 pm #93331Constantin Secareanu
Memberscuze
am omis sa spun ca a lui dinamo…ma rog se intelegea
June 8, 2013 at 10:23 am #93332Zibling
Member@Constantin Secareanu wrote:
scuze
am omis sa spun ca a lui dinamo…ma rog se intelegea
Da, ai uitat sa scrii doua puncte dupa “Noua conducere a lui Dinamo”
)
June 10, 2013 at 6:25 am #93333ramos
MemberO veste buna, chiar daca vine de la cei mici…
JUNIORI
SPORTUL STUDENȚESC ESTE NOUA CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ
Publicat pe 10 Iun 2013 la 00:25 in Juniori, Stiri Marime font:Finala Campionatului Național de Juniori D (jucători născuți după 01.01.2000) a fost câștigată duminică 09.06 2013 de FC Sportul Studențesc București, care a învins CS Casa Bogdan Craiova cu 5-3, în urma executării loviturilor de departajare, după ce scorul la finalul celor 60 de minute a fost 1-1 (0-0). Golurile în timpul regulamentar de joc au fost marcate de Raoul Baicu (min. 52), pentru campioni, respectiv Raul Constantinescu (min. 40). Loviturile de departajare au fost transformate de Raoul Baicu, Alexandru Tudor, Robert Ion, Andrei Achim, Alexandru Enache pentru bucureșteni și Raul Constantinescu, Andrei Dobre și Constantin Olteanu pentru învinși. A ratat Marian Șerban.
Pregătit de antrenorul Cătălin Cișmaș, lotul campioanei a fost format din: Valentin NEACȘU, Mihai SPIRIDON – Andrei OREVICEANU, Dan CHIRVASE, Andrei ACHIM, Andrei IOANA, Alexandru BADEA, Alexandru TUDOR, Robert ION, Adrian ILIE, Alexandru ENACHE, Raoul BAICU, Mahmed RACHO, Andrei PALIU, Eugen PETRE, Dan NEAGU, Nicu MANOLACHE și Andrei GHEORGHIȚĂ.
June 16, 2013 at 12:20 pm #93334razvanR
MemberJune 16, 2013 at 7:17 pm #93335dragos
Membercu metodele smecheresti “pecuniare” a la Vasile, in scurt timp, acesti copii talentati (campioni) vor pleca din Regie…
de adus alti jucatori nici nu se pune problema de-acum inainte……pt Vasile, ecuatia este simpla: bagi bani si pastrezi copii talentati sau ramai singur si joci cu magazionieru’ ….sau cea mai buna pt noi toti: vinzi si pleciJuly 5, 2013 at 8:02 pm #93336laucantona
Memberstiu ca nu-i despre noi (direct cel putin), U Cluj a ramas in prima liga…TAS asa a decis…eu zic ca si Rapidutul va ramane…numai pe noi cu 100 de suporteri nu ne baga nimeni in seama…adica mafia din conducerea ligii si a FRF-ului.
July 5, 2013 at 9:06 pm #93337cameliu
Member@laucantona wrote:
stiu ca nu-i despre noi (direct cel putin), U Cluj a ramas in prima liga…TAS asa a decis…eu zic ca si Rapidutul va ramane…numai pe noi cu 100 de suporteri nu ne baga nimeni in seama…adica mafia din conducerea ligii si a FRF-ului.
Aici nu e chiar asa… si dau nume: timisoara, craiova, si… o sa vezi: rapid!
July 8, 2013 at 7:53 pm #93338laucantona
MemberCameliu, parca Univ Craiova a retrogradat in anul acela pt ca era sub locul 14, ii adevarat ca au suporteri. Timisoara cred ca-i singura care infirma regula care zice daca nu ai suporteri nu te baga nimeni in seama. Oricum se da baraj si nu cred ca poate Rapidutu pierde, sincer nici nu as vrea, parca nu s-au auzit de blaturi facute de ei in ultimii ani.
July 8, 2013 at 8:44 pm #93339cameliu
Member@laucantona wrote:
Cameliu, parca Univ Craiova a retrogradat in anul acela pt ca era sub locul 14, ii adevarat ca au suporteri. Timisoara cred ca-i singura care infirma regula care zice daca nu ai suporteri nu te baga nimeni in seama. Oricum se da baraj si nu cred ca poate Rapidutu pierde, sincer nici nu as vrea, parca nu s-au auzit de blaturi facute de ei in ultimii ani.
Scuze de deviere de la Stiri, la discutii…
Ai dreptate, ideea era ca U Craiova a disparut. Acum ar fi loc (conform frf) de 2 echipe ale Craiovei in B, una a lu’mititelu, alta a primariei. Timisoara au vreo 2-3 echipe, una parca e acum in Liga 1 iar.Insa ce e incredibil: sa organizezi baraj intre o echipa fara licenta si o echipa retrogradata… Asta inseamna sa nu ai criterii, sa nu ai reguli, sa nu ai nimic… Adica sa faci totul dupa ureche…
Vai de noi!!! -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.