Home › Forums › Archive › Sezon 2013-2014 Season › Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014
- This topic has 158 replies, 28 voices, and was last updated 7 years, 7 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
July 18, 2013 at 1:32 pm #50938
webmaster
KeymasterSezonul 2012-2013 s-a incheiat iar echipa a reusit sa se salveze de la o retrogradare in liga a III-a in penultima etapa a campionatului. Am deschis acest subiect pentru a incepe deja discutiile referitoare la sezonul urmator.
July 18, 2013 at 6:07 pm #94498dragos
MemberAndronache – ne-a lasat (previzibil, zic eu si ar fi trebuit sa faca demult acest pas);
Sportul 2 s-ar putea sa fie aspru sanctionata in campionat……Sportul 1 ce face ??July 23, 2013 at 8:07 pm #94499CIPIKA
MemberSa mai existe pt noi acest sezon???Jucatorii nu mai avem, antrenor nu mai avem,stadion unde sa jucam nu mai avem(nu cred ca de la plecarea nasului ne mai da voie Rapidul sa jucam pe stadionul lor)…doar ceva suporteri au mai ramas…eu nu vad prea bine lucrurile
(
July 24, 2013 at 1:37 pm #94500Tavi
MemberLasati jelitul ca n-a murit nimeni … inca! :ymdevil:
Ce sunteti voi suporteri sau bocitoare!? 8-}
Priviti optimist, avem forum!July 25, 2013 at 1:06 pm #94501dragos
Memberatata timp cat Vasilei exista, cu siguranta va gasi el o echipa de copii……care sa fie bonificati cu kinder suprise si Maxi King + apa minerala
July 25, 2013 at 2:45 pm #94502Tavi
MemberEte da! Apa minetala! Da’ ce simanu e biserica sau casa de binefacere? Sa vina cu ea d’acasa si cu servetele umede ca n-au dusuri .. :ymsick:
July 29, 2013 at 12:17 pm #94503sircos
Memberdeci sezonul acesta cu cine votam ?
July 29, 2013 at 6:59 pm #94504dragos
Member@sircos wrote:
deci sezonul acesta cu cine votam ?
cred, ca putem forma o echipa old-boys cu tine, cu Tavi, cu mine si cine-o mai dori….pro bono
August 4, 2013 at 12:49 pm #94505dragos
Membersa vezi ce meciuri vor fi intre Sportul si Rapid in liga B.
evident, ca Rapid va promova cu un avans considerabil fata de locul secund….
oricum, mare nedreptate i s-a facut Rapidului X(
Mitica si Nasu’ ar trebui sa plece fara nicio notificare prealabila…….August 4, 2013 at 7:50 pm #94506Ultras
MemberSi ma rog de ce i s-a facut o nedreptate? Ca n-a fost lasata sa joace fara licenta in Liga 1? Cat priveste avansul… intr-adevar s-ar putea sa termine prima, inainte de termen cu vreo trei-patru luni :ymdevil:
August 5, 2013 at 9:17 am #94507Tavi
MemberLui Rapid acum i s-a facut dreptate. Purgatoriul Ligii secunde n-o sa le faca rau ba mai mult sper sa-i intareasca. La noi e in schimb prapad …
August 5, 2013 at 11:25 am #94508dragos
Membernedreptatea provine din faptul ca, liga i-a lasat sa joace baraj, desi, stiau ca, verdictul TAS poate fi negativ…..ca la noi, la nimeni….asa liga/federatie, asa regulamente
)
trist si penibil….August 5, 2013 at 4:12 pm #9450907Ex
KeymasterVad ca actualul campionat nici n-a inceput si iar incep sa se retraga echipele. Din seria I CS Otopeni s-a retras iar in locul lor au intrat Chindia Targoviste.
Articulul pe tema asta este scris de Ovidiu si poate fi citit aici.
August 5, 2013 at 6:06 pm #94511Dragos Chiva
MemberDomnule 07Ex, vă mulţumesc foarte mult pentru articolul pe care l-aţi postat referitor la echipele spre care s-au îndreptat studenţii în pauza competiţională.Eu personal simţeam nevoia de astfel de ştiri fiindcă -mă credeţi sau nu- mie nu-mi vine încă să cred ce s-a întâmplat cu Sportul în retur şi am rămas foarte ataşat de nişte oameni care…s-au împrăştiat care încotro.Vă rog să îmi permiteţi să aduc o corectură şi o adăugire listei pe care ne-aţi prezentat-o: Daniel Lung face parte dintre noile achiziţii ale lui U Cluj iar Ionuţ Târnăcop a fost în week-end marcatorul prin care tot U Cluj a obţinut un punct în faţa Ceahlăului în etapa trecută.Cu respect,
DragoşAugust 5, 2013 at 9:24 pm #94512Ultras
MemberCorectura nu inseamna inducere in eroare :ymdevil: Daniel Lung e la Rapid și a jucat in cele două meciuri de campionat (la golul Viitorului a fost cam jalon). Andrei Lungu a ajuns la Universitatea Cluj. Ionuț Târnăcop a plecat de ceva timp, nu a făcut parte din lotul celor 15 greviști de care e vorba strict in articol. Ionuț a făcut un sezon foarte bun și anul trecut la FC Bihor. Ca el sunt mulți plecați înainte de începutul acestui an…
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2013-2014 Season’ is closed to new topics and replies.