Divizia A sexy

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Daca tot o vototi, vedeti ca o puteti face la fiecare jumatate de ora… 😈

Giani
    Member

@razvanR wrote:

nu-mi place fata dar o voi vota

Nici mie dar si eu… “reprezentanta” celor din Bragadiru mi se pare cea mai tare, nu m-am mira sa castige. Nici purtatoarea de imagine a cefereului nu arata rau, eu zic ca scorul de duminica de la recurs a fost exagerat de mare, in raport cu “valoarea” combatantelor.

cameliu
    Member
    dragos
    Member

am votat…..

crys41
    Member

Mie imi place de Renata 8) si nu fiindca reprezinta Sportul. Fata de restul mi se pare frumoasa (niste uratenii de chipuri 😯 ), ea si fata de la Poli Timisoara. Atat!

dragos
    Member

@rcm41 wrote:

Mie imi place de Renata 8) si nu fiindca reprezinta Sportul. Fata de restul mi se pare frumoasa (niste uratenii de chipuri 😯 ), ea si fata de la Poli Timisoara. Atat!

eeee, timisoreanca (nu berea!!!) este buuuunnnnaaaaa, mai bine era fata noastra.

dragos
    Member

un nou sezon (2005-2006), o noua reprezentanta, care se se numeste:

NICOLETA POPESCU – Sportul

“Dan Petrescu e simpatic”
    Nicoleta Popescu s-a născut acum 20 de ani. Dimensiunile sale sînt 84 -60 -89, are 1,74 metri şi 50 de kilograme. Bruneta recunoaşte că n-a fost încă pe nici un stadion, dar a auzit de Dan Petrescu. “Ştiu că a fost unul dintre marii fotbalişti ai ţării. Mi se pare un tip inteligent şi asta înseamnă că va ajunge şi un mare antrenor. Îmi place de Dan, e simpatic, dar logodnica lui, Adriana, este chiar frumoasă”, a declarat Nicoleta.

iata link-ul:

http://www.gsp.ro/index.php?a=19511&shift=1

lucian
    Member

a batut-o pe asta de la farul la curul gol, scuzati expresia….

de unde o fi adunat atatea voturi? cele mai multe din etapa!!?

http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=weeks

lucian
    Member

daca nu stiati fatuca noastra e pe locul 1….
    si in derbyul etapei o spulbera pe reprezentanta timisoarei!!!
    la mai mare!

dragos
    Member

si dupa etapa a-8-a, “fata” noastra conduce in clasamentul sexy….

Giani
    Member

Am urmarit cu interes aceasta gaselnita de competitie a GSp-ului, si mai intai am studiat fetele. Spre deosebire de multe alte competitoare, care cica se pricep la fotbal si chiar sunt suporterite ale echipelor pe care le reprezinta, Nicoleta Popescu este o prezenta eleganta, usor discreta si plina de farmec. Un farmec ce nu tine de calitatile fizice (poate ca, de exemplu, cea de la Rapid sau de la Dinamo sunt oleaca mai “bune”), cat de prezenta in totalitate in fata aparatului de capturat imagini. Un gest, un zambet, o pozitie, care sunt in avantajul Nicoletei si in dezavantajul altor contracandidate. Din acest punct de vedere se mai remarca reprezentantele Clujului, Bragadirului si Petrosanilor.

ion
    Member

@Giani wrote:

Am urmarit cu interes aceasta gaselnita de competitie a GSp-ului, si mai intai am studiat fetele. Spre deosebire de multe alte competitoare, care cica se pricep la fotbal si chiar sunt suporterite ale echipelor pe care le reprezinta, Nicoleta Popescu este o prezenta eleganta, usor discreta si plina de farmec. Un farmec ce nu tine de calitatile fizice (poate ca, de exemplu, cea de la Rapid sau de la Dinamo sunt oleaca mai “bune”), cat de prezenta in totalitate in fata aparatului de capturat imagini. Un gest, un zambet, o pozitie, care sunt in avantajul Nicoletei si in dezavantajul altor contracandidate. Din acest punct de vedere se mai remarca reprezentantele Clujului, Bragadirului si Petrosanilor.

Tu vrei sa dormi in parc?De cind esti abilitat sa faci astfel de caracterizari specifice holteilor?

dragos
    Member

@ion wrote:

@Giani wrote:

Tu vrei sa dormi in parc?De cind esti abilitat sa faci astfel de caracterizari specifice holteilor?

pai, el nu si-a pus “piulita” pe deget; inca…….asa ca, poate face “radiografii”.
    oricum, nimeni nu-i perfect.
    vorba aia: chiar daca tii regim, nu inseamna, ca nu te poti uita pe lista de bucate ???

dragos
    Member

Regina din Regie

De aproape un an, lupta pasionantă din Divizia A s-a mutat şi în planul frumuseţii feminine. DiviziA Sexy, concurs pus la cale de Gazeta Sporturilor şi PLAYBOY, a pus faţă-n faţă apetisantele reprezentante ale echipelor din primul eşalon. Fotografii explozive, ipostaze încinse, imagini incitante. Fotomodele aparţinînd Smile Models au adunat mii de voturi din partea cititorilor Gazetei. Iar învingătoare a ieşit Nicoleta Popescu, cea care a fost imaginea Sportului Studenţesc. Podiumul e completat de Diana Onaca (Poli Timişoara) şi Oana Bercaru (Steaua), aceste două echipe fiind în top şi în ediţia precedentă. Cele 3 cîştigătoare ar putea fi în curînd protagonistele unui pictorial spectaculos în PLAYBOY.

FELICITARI NICOLETA !!!

dragos
    Member

@dragos wrote:

Regina din Regie

De aproape un an, lupta pasionantă din Divizia A s-a mutat şi în planul frumuseţii feminine. DiviziA Sexy, concurs pus la cale de Gazeta Sporturilor şi PLAYBOY, a pus faţă-n faţă apetisantele reprezentante ale echipelor din primul eşalon. Fotografii explozive, ipostaze încinse, imagini incitante. Fotomodele aparţinînd Smile Models au adunat mii de voturi din partea cititorilor Gazetei. Iar învingătoare a ieşit Nicoleta Popescu, cea care a fost imaginea Sportului Studenţesc. Podiumul e completat de Diana Onaca (Poli Timişoara) şi Oana Bercaru (Steaua), aceste două echipe fiind în top şi în ediţia precedentă. Cele 3 cîştigătoare ar putea fi în curînd protagonistele unui pictorial spectaculos în PLAYBOY.

FELICITARI NICOLETA !!!

…”cu toate ca Sportul nu are fani, am avut prieteni si admiratori…” – declara frumoasa noastra.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.