Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Divizia A sexy
- This topic has 41 replies, 15 voices, and was last updated 17 years ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
March 2, 2005 at 11:54 am #70320
Ultras
MemberDaca tot o vototi, vedeti ca o puteti face la fiecare jumatate de ora… 😈
March 18, 2005 at 8:10 pm #70321Giani
Member@razvanR wrote:
nu-mi place fata dar o voi vota
Nici mie dar si eu… “reprezentanta” celor din Bragadiru mi se pare cea mai tare, nu m-am mira sa castige. Nici purtatoarea de imagine a cefereului nu arata rau, eu zic ca scorul de duminica de la recurs a fost exagerat de mare, in raport cu “valoarea” combatantelor.
March 29, 2005 at 4:09 pm #70322cameliu
MemberMarch 30, 2005 at 12:59 pm #70323dragos
Memberam votat…..
April 16, 2005 at 10:00 am #70324crys41
MemberMie imi place de Renata
si nu fiindca reprezinta Sportul. Fata de restul mi se pare frumoasa (niste uratenii de chipuri 😯 ), ea si fata de la Poli Timisoara. Atat!
April 18, 2005 at 4:09 pm #70325dragos
Member@rcm41 wrote:
Mie imi place de Renata
si nu fiindca reprezinta Sportul. Fata de restul mi se pare frumoasa (niste uratenii de chipuri 😯 ), ea si fata de la Poli Timisoara. Atat!
eeee, timisoreanca (nu berea!!!) este buuuunnnnaaaaa, mai bine era fata noastra.
August 2, 2005 at 3:43 pm #70326dragos
Memberun nou sezon (2005-2006), o noua reprezentanta, care se se numeste:
NICOLETA POPESCU – Sportul
“Dan Petrescu e simpatic”
Nicoleta Popescu s-a născut acum 20 de ani. Dimensiunile sale sînt 84 -60 -89, are 1,74 metri şi 50 de kilograme. Bruneta recunoaşte că n-a fost încă pe nici un stadion, dar a auzit de Dan Petrescu. “Ştiu că a fost unul dintre marii fotbalişti ai ţării. Mi se pare un tip inteligent şi asta înseamnă că va ajunge şi un mare antrenor. Îmi place de Dan, e simpatic, dar logodnica lui, Adriana, este chiar frumoasă”, a declarat Nicoleta.iata link-ul:
August 15, 2005 at 8:16 am #70327lucian
Membera batut-o pe asta de la farul la curul gol, scuzati expresia….
de unde o fi adunat atatea voturi? cele mai multe din etapa!!?
September 21, 2005 at 7:00 am #70328lucian
Memberdaca nu stiati fatuca noastra e pe locul 1….
si in derbyul etapei o spulbera pe reprezentanta timisoarei!!!
la mai mare!October 5, 2005 at 2:53 pm #70329dragos
Membersi dupa etapa a-8-a, “fata” noastra conduce in clasamentul sexy….
October 10, 2005 at 7:12 pm #70330Giani
MemberAm urmarit cu interes aceasta gaselnita de competitie a GSp-ului, si mai intai am studiat fetele. Spre deosebire de multe alte competitoare, care cica se pricep la fotbal si chiar sunt suporterite ale echipelor pe care le reprezinta, Nicoleta Popescu este o prezenta eleganta, usor discreta si plina de farmec. Un farmec ce nu tine de calitatile fizice (poate ca, de exemplu, cea de la Rapid sau de la Dinamo sunt oleaca mai “bune”), cat de prezenta in totalitate in fata aparatului de capturat imagini. Un gest, un zambet, o pozitie, care sunt in avantajul Nicoletei si in dezavantajul altor contracandidate. Din acest punct de vedere se mai remarca reprezentantele Clujului, Bragadirului si Petrosanilor.
October 11, 2005 at 12:49 pm #70331ion
Member@Giani wrote:
Am urmarit cu interes aceasta gaselnita de competitie a GSp-ului, si mai intai am studiat fetele. Spre deosebire de multe alte competitoare, care cica se pricep la fotbal si chiar sunt suporterite ale echipelor pe care le reprezinta, Nicoleta Popescu este o prezenta eleganta, usor discreta si plina de farmec. Un farmec ce nu tine de calitatile fizice (poate ca, de exemplu, cea de la Rapid sau de la Dinamo sunt oleaca mai “bune”), cat de prezenta in totalitate in fata aparatului de capturat imagini. Un gest, un zambet, o pozitie, care sunt in avantajul Nicoletei si in dezavantajul altor contracandidate. Din acest punct de vedere se mai remarca reprezentantele Clujului, Bragadirului si Petrosanilor.
Tu vrei sa dormi in parc?De cind esti abilitat sa faci astfel de caracterizari specifice holteilor?
October 11, 2005 at 2:59 pm #70332dragos
Member@ion wrote:
@Giani wrote:
Am urmarit cu interes aceasta gaselnita de competitie a GSp-ului, si mai intai am studiat fetele. Spre deosebire de multe alte competitoare, care cica se pricep la fotbal si chiar sunt suporterite ale echipelor pe care le reprezinta, Nicoleta Popescu este o prezenta eleganta, usor discreta si plina de farmec. Un farmec ce nu tine de calitatile fizice (poate ca, de exemplu, cea de la Rapid sau de la Dinamo sunt oleaca mai “bune”), cat de prezenta in totalitate in fata aparatului de capturat imagini. Un gest, un zambet, o pozitie, care sunt in avantajul Nicoletei si in dezavantajul altor contracandidate. Din acest punct de vedere se mai remarca reprezentantele Clujului, Bragadirului si Petrosanilor.
Tu vrei sa dormi in parc?De cind esti abilitat sa faci astfel de caracterizari specifice holteilor?
pai, el nu si-a pus “piulita” pe deget; inca…….asa ca, poate face “radiografii”.
oricum, nimeni nu-i perfect.
vorba aia: chiar daca tii regim, nu inseamna, ca nu te poti uita pe lista de bucate ???December 29, 2005 at 11:10 am #70333dragos
MemberRegina din Regie
De aproape un an, lupta pasionantă din Divizia A s-a mutat şi în planul frumuseţii feminine. DiviziA Sexy, concurs pus la cale de Gazeta Sporturilor şi PLAYBOY, a pus faţă-n faţă apetisantele reprezentante ale echipelor din primul eşalon. Fotografii explozive, ipostaze încinse, imagini incitante. Fotomodele aparţinînd Smile Models au adunat mii de voturi din partea cititorilor Gazetei. Iar învingătoare a ieşit Nicoleta Popescu, cea care a fost imaginea Sportului Studenţesc. Podiumul e completat de Diana Onaca (Poli Timişoara) şi Oana Bercaru (Steaua), aceste două echipe fiind în top şi în ediţia precedentă. Cele 3 cîştigătoare ar putea fi în curînd protagonistele unui pictorial spectaculos în PLAYBOY.
FELICITARI NICOLETA !!!
December 29, 2005 at 12:45 pm #70334dragos
Member@dragos wrote:
Regina din Regie
De aproape un an, lupta pasionantă din Divizia A s-a mutat şi în planul frumuseţii feminine. DiviziA Sexy, concurs pus la cale de Gazeta Sporturilor şi PLAYBOY, a pus faţă-n faţă apetisantele reprezentante ale echipelor din primul eşalon. Fotografii explozive, ipostaze încinse, imagini incitante. Fotomodele aparţinînd Smile Models au adunat mii de voturi din partea cititorilor Gazetei. Iar învingătoare a ieşit Nicoleta Popescu, cea care a fost imaginea Sportului Studenţesc. Podiumul e completat de Diana Onaca (Poli Timişoara) şi Oana Bercaru (Steaua), aceste două echipe fiind în top şi în ediţia precedentă. Cele 3 cîştigătoare ar putea fi în curînd protagonistele unui pictorial spectaculos în PLAYBOY.
FELICITARI NICOLETA !!!
…”cu toate ca Sportul nu are fani, am avut prieteni si admiratori…” – declara frumoasa noastra.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.