Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Divizia A sexy
- This topic has 41 replies, 15 voices, and was last updated 16 years ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
December 30, 2005 at 2:20 am #70335
07Ex
KeymasterPai fata a castigat datorita faptului ca arata bine. Eu unul as vota cu una care arata bine, chiar daca ea este imaginea echipei cu care nu tin. 😳 Banuiesc ca, la fel ca si mine, au votat si altii.
May 17, 2006 at 7:40 am #70336ovidiu
Memberhttp://www.gsp.ro/index.php?a=30587&p=2
Poate deveni un stimulent pentru jucatori inaintea celor trei meciuri ce or sa vina?!!
Nicoleta Popescu (Sportul), cîştigătoarea celei de a doua ediţii a Diviziei Sexy
May 17, 2006 at 8:50 am #70337Blue Eyes
Membercorrrect…..da’ e mai greu cu silicoanele…
oricum…. nu cred ca ne primesc pe noi la asemenea concursuri…..
si nu stiu cum as reactiona daca l-as vedea pe…Curelea dezbracat in rochita…intre plase..
probabil ca as devenii rapidistMay 17, 2006 at 10:18 am #70338ovidiu
MemberAm formulat total gresit. Cu scuzele de rigoare.
Exemplul trebuie urmat in privinta castigarii competitiei.
Ea cu cu ale ei, iar echipa cu campionatul, noi, suporterii, urmarim evolutiile iubim si incurajam echipa, si … fata.Inca o data scuzele de rigoare.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
May 18, 2006 at 4:35 pm #70339Blue Eyes
MemberIesim campioni !!!!
Sa nu uitati ce va zic eu acum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAMPIONI !!!!!!!
I tell U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😮May 19, 2006 at 9:08 am #70340Tavi
Member@Blue Eyes wrote:
Iesim campioni !!!!
Sa nu uitati ce va zic eu acum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAMPIONI !!!!!!!
I tell U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😮Bine ca te-ai trezit si tu 😉
Mazilu & Co sunt de mult campioni!
Sunt “Campionii inimilor noastre”May 19, 2006 at 10:26 am #70341ion
MemberSportul Studentesc este de pe acum campioana morala si de facto a acestui campionat deoarece nu am procedat la fel ca asa- zisii granzi ai campionatului.N-am platit,n-am stimulat ,n-am simulat si nu am incasat bani…
E regretabil ca nimeni din presa sportiva nu sesizat acest lucru! Probabil ca acest mod de viata defect al granzilor in sport este acceptat deja …Sportul e campioana si orice s-ar intimpla aceasta editie de campionat pina la sfirsit are importanta numai pt ai multumi pe toti…May 21, 2006 at 1:18 am #70342Blue Eyes
MemberMda….Sunt “Campionii inimilor noastre”…
Dar io nu vreau sa fie campioni in inima mea….
Io vreau sa castigam campionatul….baietii sa intre in ISTORIE….
Sa se aleaga cu niste contracte babane….
Sa aducem cupa in Regie….
Iar abia dupa asta sa ramana…..”Campioni in inimile noastre!”
Daca terminam pe locul 2 sau 3 in mod sigur la anul echipa se va destrama…..Siman va saracii (sau nu)……Jucatorii vor pleca prin campionate TARi 🙄 ca Ukraina sau Rusia …ori China sau Japonia…
GAta…
E timpu’ sa nu mai visam…
Io vreau k visele sa devina realitate !!!!
Si or sa devina REALITATE pt ca se poate !!!!!!!!
Mai trebuie sa creada in ei si jucatorii !!!!!!!! 😮May 24, 2006 at 10:14 am #70343Blue Eyes
Member@Blue Eyes wrote:
Io vreau k visele sa devina realitate !!!!
Si or sa devina REALITATE pt ca se poate !!!!!!!!
Mai trebuie sa creada in ei si jucatorii !!!!!!!! 😮Se pare ca viata mi-a dat un cap in gura….
Asa e-n viata…
Azi pierzi…maine pierzi….poate peste 100 de ani vom castiga (daca pamantul nu va fi lovit de un meteorit gigantic:) )…
Sau poate in urmatoarele 2 etape…
Cine stie ??????
Deci….am citat din mine….May 24, 2006 at 10:21 am #70344crys41
MemberDeci nu mai putem urma exemplul ei
.
Ca doar nu puteti spera la acele sanse matematice la titlu, nu? In ce campionat ati vazut voi ca in ultimele 2 etape primele 2 clasate sa piarda tot? 😯May 24, 2006 at 4:31 pm #70345Giani
Member@crys41 wrote:
Deci nu mai putem urma exemplul ei
.
Ca doar nu puteti spera la acele sanse matematice la titlu, nu? In ce campionat ati vazut voi ca in ultimele 2 etape primele 2 clasate sa piarda tot? 😯Daca se aplica Codul disciplinar FIFA si noi invingem in ultimele doua etape, mai ramane doar sa asteptam un pas gresit al Stelei. Oricum, mi-as dori ca prin aceasta conjunctura, titlul sa plece in Giulesti si noi sa terminam pe 2, sa vedem odata comunistii afara din Europa.
May 26, 2006 at 1:47 pm #70346Blue Eyes
MemberIo as vrea sa castige Steaua in locu’ lui Rapid..
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.